Nice bike(Grrrrrrr)![]()
Nice bike(Grrrrrrr)![]()
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Qethi icik ato leshte vlla se te kane zene veshet!
Ti si ke as te prere, ka arsyje francesko radi, po jo ti yllo![]()
Kunja!! Kunja!! Kunja!! ;)
ahahahah tironce ik ti mos e ngacmo cunin se e kemi alamet djalke...pupupup se te rihet ty![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Paris
Tironce ja dhe nje me floke te shkurtra. Per ty.
prsh Juli dhe uroj qe te argetohesh ketu.
Po sna the mor djale nga je me origjine,me cfare merresh,se qe je simpatik kete e morrem vesh.
bye bye nga a..usha
glob
julian mireseerdhe ne forum dhe ja kalofsh sa me mire midis nesh. te uroj gjithe te mirat ne jeten tende. e di qe jetojme ne te njejtin vend ne te dy? i live in detroit michigan too. nga je me origjine ti by the way? jam kurjoze......anyway, gjithe te mirat
sinqerisht
gerta
Haaaaaaaaaaaaaa plasen chocolatat edhe ketej po dale moj se te gjithe ne Michigan jena haaaaaaaaaaaaaaaaa (shaka) mere se nuk e du, Julian welcome mes nesh have fun lalvdes per motor.
o juli do ma japesh edhe njehere ate adresen ku te shoh ato punimet e tua une se e humba fare une....lol,po deshe sille me mesazh privat.
pastaj jepi mor djale ca muhabet vajzave se na i le thate.
Sa per fotografite i pashe me kujdes...artist per koke te aristit dukesh...Tironce,a ste pelqen cuni me floke te gjate ty mi??Apo mire e ke ti se edhe dhelpra kur nuk i arriti rrushte tha jane te pabere....
Mire ja bera Julo???
hihihi une e zeza me keto pleq kujt tia prish e kujt tia ndreq....
bye
glob
Krijoni Kontakt