1. Cfar eshte dashuria? Ndjenje e fuqishme njerezore
2. Ke dashuruar ndonjeher?Po
3. Mund te me thuash 3 arsye per te dashuruar?Lumturi,pasion,aventure
4. Ke dashuruar ndonjeher pa qene nevoja te ndryshosh asgje?S'eshte e thene.Dashuria lind ne cdo moment.5. Kenga me e bukur e dashurise qe ti ke degjuar?Vetem ty
6. Cfar duhet te beje nje femer/mashkull qe ti te cmendesh pas tij/saj?Te jete si shpirt dhe me kembe ne toke
7. Eshte me e thjeshte te duash, apo te lejosh dike te te doje?E dyta them
8. Ke vuajtur ndonjeher nga dashuria?Them se jo
9. Te kan tradhetuar ndonjeher?JOOOO,vetem i kam tradhetuar![]()
10. Qendron shprehja: ne dashuri fiton ai qe iken?PO
11. Je ne gjendje te perjetosh nje histori dashurie pa qene nevoja te besh seks?Dashuria e perfshin dhe seksin.Ska dashuri pa seks
12. Edhe e anasjellta vetem me seks?Ndoshta
13. Dashuria kerkohet, apo vjen vete?Te dyja qendrojne
14. Mendon se ndonjeher kur je i/e dashuruar, duhet te kufizohesh ne lirine tende?Jooo
15. Je i/e fejuar?Jo
16. i/e dashuruar?Nuk e di,ndoshta
17 Ke dashuruar ndonjeher dy persona ne te njejten kohe?Jo
18. Ke dashuruar nje person edhe ke deshiruar nje tjeter?Jo
19. Mendon se eshte e mundur kjo gje?Po
20. Beson ne dashurin e perjetshme?Jo
21. Beson se dashuria duhet te jete se sben reciproke?Po
22. Cfar mendon per tradhetine?Po cila tradhti?Njera eshte kur femra te thote se don nje tjeter,tjetra eshte kur shkon me nje tjeter.Te dyja jane te pajustifikueshme
23. Mendon se ajo i jep fundin nje lidhje? po
24. Do ta falje tradhetine?Jo pa e tradhtuar edhe une![]()
25. Do ta pranoje si dicka normale?Jo pra
26. Perse tradhetohet?......
27. Ndershmeria fiton gjithmone?Jo gjithmone
28. Mendon se mund ta duash perseri dike qe te ka tradhetuar?
29. Cfar do ishe ne gjendje te beje qe mos te humbisje personin qe do?Do i jepja nje karamele qe te mos me braktistep
30. Ne nje lidhje cfar vendi ze besimi?Nder te paret
31. Pershkruaje seksin ashtu sic e mendon ti?Kenaqesi
32. Mendon se ne dashuri eshte gjithmone njeri qe dashuron me shume se tjetri?PO,e vertete
33. Egzistojne dashuri ne distance?Ehe
34. Mendon se ne dashuri gjithcka lejohet?Tradhtia jo pra
35. Ja ke thyer zemren ndonje personi qe te ka dashur?Po,e kam taku nje dite tape.
36. Mendon se duhet tu tregosh te gjitheve per dashurine tende, apo me mire te jeshe i/e revervuar?Do e bisedoja me te nje here
37. Me trego si do ishte personi ideal per ty?Ndoshta e kam gjetur
38. Cfar mendon per kte test qe sapo shkruajta?I gjaaaaaaaate,ca pyetje pa lidhje ca pyetje te njejta,por mbi te gjitha shume interesant39. Nese do te pershendesesh dike, mund ta shkruash ktu.Jo faleminderit
40. Edhe ne fund, cmendim keni per personin qe krijoji kte interviste?Me ka lodh aq shume,sa per pak nuk e urreva. Bej shaka.Djale i zgjuar duket.Djale punetor.Marrsh nje nuse te mire more
Krijoni Kontakt