Close

Rezultati i Sondazhit: Votoni per cilen part

Votues
25. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • BDI Bashkimi Demokratik per Integrim

8 32.00%
  • PDSH Partia Demokartiek shqiptare

11 44.00%
  • BDSH Bashkimi demokratik shqiptar

3 12.00%
  • nuk e di

3 12.00%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga valius
    PDSH per shkak kuadrove politik qe posedon
    Ohohohoooo - vdeksha une per kuadrot e tyre qe me kane!

Ke kane kuadro mer?
    Ruzhdi Matoshin?
    Menduh Thacin?
    Agim Krasniqin?
    Refet Elmazin?
    Haxhuzen?
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar më parë nga Alienated

Ke kane kuadro mer?
    Ruzhdi Matoshin?
    Menduh Thacin?
    Agim Krasniqin?
    Refet Elmazin?
    Haxhuzen?
    Kryetari eshte kuader per se mbari.lol.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    86

hahhahaha po kush qenka kuader

Ke kane kuadro mer?
    Ruzhdi Matoshin?
    Menduh Thacin?
    Agim Krasniqin?
    Refet Elmazin?
    Haxhuzen?

Kush eshte kuadri juaj:

Xhemali Mehazi-ulicar
    Ali Ahmeti-baustelle majstor
    Hazbi Lika-berber
    Komandatet-8 vjecare ose aspak
    Gezim Ostreni-plaka keqe
    Teuta Arifi-sherbetorja e Crevenkovskit
    Agron Buxhaku-kuadri i perjashtuar i PDSH-s
    Talat Xhaferi-al kaida

me e pa holle e holle PDSH-ja seshte si duhet, ama BDI-ja mos e permend se hin ne gjinah.... ose ulicar ose shpiona e sekretaresha......prandaj kto muhabete nuk cilen ne forum se perher ka dekush xhi te fole.... Tung

Objektivisht maximum
    Ballistët Tetovë

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Degjo ato qe ke shkruar me siper edhe pse sjane te shkruara shqip qarte prapseprape kuptohen disi.Ne rradhe te pare jane gjera te paverteta.Nuk dua te ngrej asnjeren pale.Dihet qe shume vete qe merren me politike tek ne ne Maqedoni sidomos jane te papregaditur sic duhet ,sidoqofte shumica e intelektualeve shqiptare jane rrjeshtuar perkrah partise me nacionaliste per momentin BDI.Kuptohet intelektuale e vertete nuk mund te udhehiqen nga nje njeri sic eshte kryetari i PDSH Menduh Thaci i cili eshte nje dentist i padiplomuar.

ndersa per te kundershtuar shkrimin e mesiperm po them vetem disa fakte. BDI

Ali Ahmeti -kryetar (diplomuar ne vitin 1983 Prishtine,Fakulteti filozofik).Nje nga themeluesit e Ushtrise Clirimtare Te Kosoves.Ne vitin 1998 zgjidhet anetare i keshillit te pergjithshem te Ushtrise Clirimtare Te Kosoves.2001 Komandant suprem i Ushtrise Clirimtare Kombetare.
    Gezim Ostreni-sekretar ,diplomuar filozofi-sociologji Prishtine.me grade major.Ne vitin 1999 ne Ushtrine Clirimtare Te Kosoves shefi i shtabit te pergjithshem te zones se trete operative.Pasi u formua TMK zgjidhet shef i shtabit te pergjithshem,si gjeneral-major me dy yje në përputhje me gradat në NATO,
    Teuta Arifi-Dr.i shkencave filologjike.Docent ne UEJL.
    Fazli Veliu-profesor i Gjuhes dhe letersise shqipe.
    Agron Buxhaku -politikolog,mr.i shkencave politike (Belgjike).
    Aziz Pollozhani-mjek,Magjister .
    Po te them vetem kreret por edhe nje gje tjeter nuk ka asnje anetare kryesie qe se ka te pakten te kryer fakultetin.
    shnet.

I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovë/Iliridë
    Postime
    501
    pdsh-ja do i fitoje

P/S A ka deni mashkell politikan ma te fort se Arben Xhaferi? xhi leshin permendni kta teuta arifi ali qameta xhi skajn haber me politiken a nuk e shef se alija as di llafe si din gramatacki e as di llafe maqedonisht linja be mos folni kot xhoja.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albanian^Boy : 26-07-2007 më 20:58
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    Citim Postuar më parë nga Fish_Bone
    pdsh-ja do i fitoje

P/S A ka deni mashkell politikan ma te fort se Arben Xhaferi? xhi leshin permendni kta teuta arifi ali qameta xhi skajn haber me politiken a nuk e shef se alija as di llafe si din gramatacki e as di llafe maqedonisht linja be mos folni kot xhoja.
    Hahahaha!sa kam qesh.Ku din ata te flasin shqip.hahaha.pse si meson ti .e shikon sa bukur ke shkrujt.te lumt.hahaha.

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Fish_Bone
    pdsh-ja do i fitoje

Ky te shkrin per Zotin... u dashka te flasesh bukur shqipen e maqedonishten per t'u bere politikan e minister.
    Shiko fish bone - pse s'e provon se mbase te vene ne ndonje Ministri ... ku i dihet... ose te bejne Ambasador ne Bregun e Fildishte.

Kur u bo Haxhuzja s'ngel njeri pa u be.
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga miki_al2001
    Kryetari eshte kuader per se mbari.lol.
    Se me kujtove kete kryetarin e ketyre ... rrofsh miki!

Te sjell ca te dhena mbi kete. Kur ishte Partia per Prosperitet Demokratik ne fillim ne fuqine me te madhe, dhe aty ku i kishin dhe ku akoma e kane seline perballe postes ne Tetove, kujt i kujtohet, ka patur afer nje Restoran "GURRA".

Per cudi, daja im ka pas punuar ne ate Restoran per afer 10 vjet me rradhe, dhe te gjithe keta politikaxhinjte e sotem i ka patur kliente. E kujton Thacin. Thote vinte me nje cekic ne brez (si mjeshter murator qe ka qene) dhe thoshte: O N***** (s'po i publikoj emrin sepse eshte individ me jete private i pa perzier ne jeten publike) me jep nje kafe - ta paguaj kur te marr rrogen muajin e ardhshem. Dhe pinte zotnia Thaci kafe me liste, dhe e paguante (se paku) kur i jepte ustahi meditjet.

Tash - pi kafe ne Holiday Inn, ha dreke ne Dal Met Fou, eshte bo pasanik, ka blere Inter Prometin (megjithese ia ka shkru ne emer nje kusheririt te tij). Ka punuar - shume pare ka bere qe kur hyri PDSH ne qeveri per here te pare.

Djale i zoti e i mbare Thaci!
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e valius
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    277

Te sjell ca te dhena mbi kete. Kur ishte Partia per Prosperitet Demokratik ne fillim ne fuqine me te madhe, dhe aty ku i kishin dhe ku akoma e kane seline perballe postes ne Tetove, kujt i kujtohet, ka patur afer nje Restoran "GURRA".

Per cudi, daja im ka pas punuar ne ate Restoran per afer 10 vjet me rradhe, dhe te gjithe keta politikaxhinjte e sotem i ka patur kliente. E kujton Thacin. Thote vinte me nje cekic ne brez (si mjeshter murator qe ka qene) dhe thoshte: O N***** (s'po i publikoj emrin sepse eshte individ me jete private i pa perzier ne jeten publike) me jep nje kafe - ta paguaj kur te marr rrogen muajin e ardhshem. Dhe pinte zotnia Thaci kafe me liste, dhe e paguante (se paku) kur i jepte ustahi meditjet.

Tash - pi kafe ne Holiday Inn, ha dreke ne Dal Met Fou, eshte bo pasanik, ka blere Inter Prometin (megjithese ia ka shkru ne emer nje kusheririt te tij). Ka punuar - shume pare ka bere qe kur hyri PDSH ne qeveri per here te pare.

Pse ka lindur ndonje i pasur mund te ket trasheguar pasuri nga te paret por i pasur nuk mund te lindesh...menduhi ka qene jo murator por ka lyer shtepi sa per informat hehe e tjesh kaq i zoti si puna e tij eshte shum mire edhe un do kisha vepruar ashtu ne kohen kur vidhnin LUPCOT e BRANKOT se neve shqiptaret vetem 1 menduh e shohim edhe at shum mire e shohim se vetem 1 i mencur ka ekzistuar qe nuk i kan lene te na vjedhin krejt neve po ka vjedh edhe 1 parti shqiptare....por cka esht kryesorja per momentin nuk jane duke vjedhur por jane duke paguar borxhet e qeveris se kaluar qe e zhyten shtetin deri ne fyt......

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441

Shume poshte ke ul veten me kete artikull

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  2. PS pergatit skenarin e bojkotimit te zgjedhjeve te vitit 2009!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 124
    Postimi i Fundit: 07-03-2010, 09:37
  3. Fatos Nano: PS ka per ti humbur zgjedhjet e qershorit
    Nga juanito02 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 07:02
  4. Berisha: Shqipëria në BE qysh në 2010-ën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17
  5. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •