Ohohohoooo - vdeksha une per kuadrot e tyre qe me kane!Postuar më parë nga valius
Ke kane kuadro mer?
Ruzhdi Matoshin?
Menduh Thacin?
Agim Krasniqin?
Refet Elmazin?
Haxhuzen?
BDI Bashkimi Demokratik per Integrim
PDSH Partia Demokartiek shqiptare
BDSH Bashkimi demokratik shqiptar
nuk e di
Ohohohoooo - vdeksha une per kuadrot e tyre qe me kane!Postuar më parë nga valius
Ke kane kuadro mer?
Ruzhdi Matoshin?
Menduh Thacin?
Agim Krasniqin?
Refet Elmazin?
Haxhuzen?
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Kryetari eshte kuader per se mbari.lol.Postuar më parë nga Alienated
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Postuar më parë nga Alienated
Kush eshte kuadri juaj:
Xhemali Mehazi-ulicar
Ali Ahmeti-baustelle majstor
Hazbi Lika-berber
Komandatet-8 vjecare ose aspak
Gezim Ostreni-plaka keqe
Teuta Arifi-sherbetorja e Crevenkovskit
Agron Buxhaku-kuadri i perjashtuar i PDSH-s
Talat Xhaferi-al kaida
me e pa holle e holle PDSH-ja seshte si duhet, ama BDI-ja mos e permend se hin ne gjinah.... ose ulicar ose shpiona e sekretaresha......prandaj kto muhabete nuk cilen ne forum se perher ka dekush xhi te fole.... Tung
Objektivisht maximum
Ballistët Tetovë
Degjo ato qe ke shkruar me siper edhe pse sjane te shkruara shqip qarte prapseprape kuptohen disi.Ne rradhe te pare jane gjera te paverteta.Nuk dua te ngrej asnjeren pale.Dihet qe shume vete qe merren me politike tek ne ne Maqedoni sidomos jane te papregaditur sic duhet ,sidoqofte shumica e intelektualeve shqiptare jane rrjeshtuar perkrah partise me nacionaliste per momentin BDI.Kuptohet intelektuale e vertete nuk mund te udhehiqen nga nje njeri sic eshte kryetari i PDSH Menduh Thaci i cili eshte nje dentist i padiplomuar.
ndersa per te kundershtuar shkrimin e mesiperm po them vetem disa fakte. BDI
Ali Ahmeti -kryetar (diplomuar ne vitin 1983 Prishtine,Fakulteti filozofik).Nje nga themeluesit e Ushtrise Clirimtare Te Kosoves.Ne vitin 1998 zgjidhet anetare i keshillit te pergjithshem te Ushtrise Clirimtare Te Kosoves.2001 Komandant suprem i Ushtrise Clirimtare Kombetare.
Gezim Ostreni-sekretar ,diplomuar filozofi-sociologji Prishtine.me grade major.Ne vitin 1999 ne Ushtrine Clirimtare Te Kosoves shefi i shtabit te pergjithshem te zones se trete operative.Pasi u formua TMK zgjidhet shef i shtabit te pergjithshem,si gjeneral-major me dy yje në përputhje me gradat në NATO,
Teuta Arifi-Dr.i shkencave filologjike.Docent ne UEJL.
Fazli Veliu-profesor i Gjuhes dhe letersise shqipe.
Agron Buxhaku -politikolog,mr.i shkencave politike (Belgjike).
Aziz Pollozhani-mjek,Magjister .
Po te them vetem kreret por edhe nje gje tjeter nuk ka asnje anetare kryesie qe se ka te pakten te kryer fakultetin.
shnet.
pdsh-ja do i fitoje
P/S A ka deni mashkell politikan ma te fort se Arben Xhaferi? xhi leshin permendni kta teuta arifi ali qameta xhi skajn haber me politiken a nuk e shef se alija as di llafe si din gramatacki e as di llafe maqedonisht linja be mos folni kot xhoja.
Ndryshuar për herë të fundit nga Albanian^Boy : 26-07-2007 më 20:58
El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.
Hahahaha!sa kam qesh.Ku din ata te flasin shqip.hahaha.pse si meson ti .e shikon sa bukur ke shkrujt.te lumt.hahaha.Postuar më parë nga Fish_Bone
Ky te shkrin per Zotin... u dashka te flasesh bukur shqipen e maqedonishten per t'u bere politikan e minister.Postuar më parë nga Fish_Bone
Shiko fish bone - pse s'e provon se mbase te vene ne ndonje Ministri ... ku i dihet... ose te bejne Ambasador ne Bregun e Fildishte.
Kur u bo Haxhuzja s'ngel njeri pa u be.
Por atdheu i Shqiptarëve
Se me kujtove kete kryetarin e ketyre ... rrofsh miki!Postuar më parë nga miki_al2001
Te sjell ca te dhena mbi kete. Kur ishte Partia per Prosperitet Demokratik ne fillim ne fuqine me te madhe, dhe aty ku i kishin dhe ku akoma e kane seline perballe postes ne Tetove, kujt i kujtohet, ka patur afer nje Restoran "GURRA".
Per cudi, daja im ka pas punuar ne ate Restoran per afer 10 vjet me rradhe, dhe te gjithe keta politikaxhinjte e sotem i ka patur kliente. E kujton Thacin. Thote vinte me nje cekic ne brez (si mjeshter murator qe ka qene) dhe thoshte: O N***** (s'po i publikoj emrin sepse eshte individ me jete private i pa perzier ne jeten publike) me jep nje kafe - ta paguaj kur te marr rrogen muajin e ardhshem. Dhe pinte zotnia Thaci kafe me liste, dhe e paguante (se paku) kur i jepte ustahi meditjet.
Tash - pi kafe ne Holiday Inn, ha dreke ne Dal Met Fou, eshte bo pasanik, ka blere Inter Prometin (megjithese ia ka shkru ne emer nje kusheririt te tij). Ka punuar - shume pare ka bere qe kur hyri PDSH ne qeveri per here te pare.
Djale i zoti e i mbare Thaci!![]()
![]()
Por atdheu i Shqiptarëve
Se me kujtove kete kryetarin e ketyre ... rrofsh miki!
Te sjell ca te dhena mbi kete. Kur ishte Partia per Prosperitet Demokratik ne fillim ne fuqine me te madhe, dhe aty ku i kishin dhe ku akoma e kane seline perballe postes ne Tetove, kujt i kujtohet, ka patur afer nje Restoran "GURRA".
Per cudi, daja im ka pas punuar ne ate Restoran per afer 10 vjet me rradhe, dhe te gjithe keta politikaxhinjte e sotem i ka patur kliente. E kujton Thacin. Thote vinte me nje cekic ne brez (si mjeshter murator qe ka qene) dhe thoshte: O N***** (s'po i publikoj emrin sepse eshte individ me jete private i pa perzier ne jeten publike) me jep nje kafe - ta paguaj kur te marr rrogen muajin e ardhshem. Dhe pinte zotnia Thaci kafe me liste, dhe e paguante (se paku) kur i jepte ustahi meditjet.
Tash - pi kafe ne Holiday Inn, ha dreke ne Dal Met Fou, eshte bo pasanik, ka blere Inter Prometin (megjithese ia ka shkru ne emer nje kusheririt te tij). Ka punuar - shume pare ka bere qe kur hyri PDSH ne qeveri per here te pare.
Djale i zoti e i mbare Thaci!
Pse ka lindur ndonje i pasur mund te ket trasheguar pasuri nga te paret por i pasur nuk mund te lindesh...menduhi ka qene jo murator por ka lyer shtepi sa per informat hehe e tjesh kaq i zoti si puna e tij eshte shum mire edhe un do kisha vepruar ashtu ne kohen kur vidhnin LUPCOT e BRANKOT se neve shqiptaret vetem 1 menduh e shohim edhe at shum mire e shohim se vetem 1 i mencur ka ekzistuar qe nuk i kan lene te na vjedhin krejt neve po ka vjedh edhe 1 parti shqiptare....por cka esht kryesorja per momentin nuk jane duke vjedhur por jane duke paguar borxhet e qeveris se kaluar qe e zhyten shtetin deri ne fyt......
Shume poshte ke ul veten me kete artikullPostuar më parë nga Alienated
![]()
Krijoni Kontakt