Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Salman_Rushdie
    ËËË, Bukurosh Stafa, Paulin Stërkaj, Taulant Dedja. Kaq maj men
    dhe shih ti pra kush e sulmon kryeministrin per autoritarizem?!
    jo kete fjale s'e perdorin, u duket e bute, e quajne me ate qe mburren per vete ne privatesi, i thone diktator!!!
    cool

athua do t'i pushkatonte ne nje rast tjeter?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga Brari
    Dydrins miku.. a dihet kush votoi Bamirin?

Ne se jan deklaruar emrat sillini ketu..
    Sa per Ramen ai eshte nje envero jaho arapo nerjak.. asgje tjater..
    Duket se loja eshte luajtur nga LSI dhe PAD e aspak nga Nano. Vetem Meta dhe Ceka jane shprehur publikisht dhe me force kunder kandidatures se Nanos, ndersa sic duket Rama ka miratuar ne heshtje gjithcka.
    Rikthimi i Nanos nuk i interesonte askujt!

Citim Postuar më parë nga Nemesistjeter
    parashikoj që ata 7 deputetë do shkojnë tek LSI.
    Ka mundesi! Ata gjithesesi do te mbeten tek e majta. PS dhe LSI funksonojne si ene komunikuese me te njejten permbajtje.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Unë nuk e kuptoj, PS nuk merret me deputetët e saj, por ja vë fajin PD dhe Topit. -Pse i korruptove, apo - Ku i gjeti paratë zoti Topi që i korruptoi. Po pse fëmijë ishin ata deputetë, që nuk dinë të dallojnë. Edhe në qoftë se u blenë, atëherë përforcohet idea që PS është një parti akoma më ordinere.

Rama këmbëngul tek "korruptimi" se nuk do të pranojë që s'ka asnjë kontroll mbi partinë.

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537

Pershendetje

Ju pershendes te gjithe ne vecanti Humdingerin me Leilen.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Michi ku mi gjeni keto foto me deduktime kaq te spikatura per kok time.

Ore michi ke qene ndonjehere ne perendim ti mo djali, apo e sheh perendimin me syzet e Berishes?

Plazhet e hapura per nudistet nuk jane me kufizim moshe. Po te vish ndonjehere kendeja do te shohesh edhe familje te tera qe bejne plazh bashkarisht nudo.

Kjo kshu kot sa per informacion.

Per sa i perket temes dhe pozicioni te se majtes, eshe e vertete qe loja Nano- Berisha ka pasur shume sukses ne demontimin e se majtes. Bravo ju qofte qe luajne me kee popull si ti doje qejfi.

Citim Postuar më parë nga QERIM
    PS eshte partia e femrave.Ketu ne Elbasan te gjitha vajzat qe kam njohur jane majtiste.
    Ja cmendesi kane zgjedhesit e "demokracise" Berishiane.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Shih shih, paske qene ne perendim ti e?!!
    Shi shih, pa nje pa dy koeficienti i intelegjences nga 42 te kercei ne 84 e? Dyfishi e?

Dhe e tera me nje te pare te Perendimet e? Ca mrekullirash ben perendimi or taj. Vetem ta shohesh dhe behesh full prej mendjes. Atje ne perendim keshtu bejne e? Per femije eshte e ndaluar te rreziten nudo. Vetem te rriturit e paskan kete te drejte e?

Cfare te ipnin per te ngerene atje nga perendimi qe te paskan bere kaq te zgjute?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    o Baptisto...zbrit nje here nga qielli i shtate i te vetequajturit te zgjuar dhe lexo dhe nje here postimin e mesiperm.

Plazhet e hapura per nudistet nuk detyrojne te tjere te bejne plazh po ashtu nudo. Pra nudizmi eshte i lejuar dhe jo i detyruar.

Nese nuk do te kishte qene plazh i hapur per nudiste ai plazh o Gjeni i kulluar nga qielli, atehere do kishte ardh policia e nuk i kishte lene kohe Rames te bente fotografi
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Asnjera nga keto nuk te qendron fare.
    Nuk kam quajtur veten te zgjuar asnjehere. Une po beja karahsimin e nje rezoni shume mesatar me ato qe kishe deklaruar siper.

Une e di nje gje: femijet eshte pothuaj e pamundur t'i detyrosh te rrijne veshur, ne nje diell si ky dhe ne nje plazh te hapur si kjo, pavaresisht a eshte nudo apo jo! Edhe atje ku nuk lejohet nudititeti, nje pjese te femijeve s'arrine t'i ndaloje kush.

Me vjen keq, do te doja te bindesha por nuk arrij.

Hehehe sa ka kohe policia ta vrapoje pas nudisteve. Mo sbej shaka aman. Ti a nuk e veren se ai sapo ka cveshur pantallonat? S'e sheh se cdo gje ndodhi aty per aty? (Ishte ide e marre e rastit derisa po diskutohej qeshtja e kampanjes se tij zgjedhore dhe realisht ky skandal i shtoi votat!)

Kjo shemtija qe eshte me te, me ate kofshe si te Peles' Nilit, qe ka zgjatur doren cfare do beje? Do ia terheqe ate "shkurtesin" t'ia zgjasi pak apo cfare?

-Po ate po bisedonin: "prit ta zgjati pak se duhet ta shohin zgjedheset" dhe "ik ik mos ia tepro!" si pergjegje. Mbase e tere idea ishte e asaj peles se nilit. [I lumte!]

Cila polici lale? Ajo e perendimit apo kjo e shqiperise?! Mooos bej shaka....

p.s.:
    Po te mos e beje kete insinuate te ulte dhe provinciale nuk do te replikoja kurre, por ja qe m'i ngrite nervat me kete argument absolutisht te pavlere:
    "Ore michi ke qene ndonjehere ne perendim ti mo djali..."
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Lajmet mbreme (ndersa me ra udha per dicka andej nga kuzhins) thane se Rama perjashtoi 6 (gjashte) nga PS, -me arsyen se kishin votuar Bamirin!!!

E vertete kjo?!!
    Po po e vertet por me ne nje version tjeter ...

Rendesi ka qe ke kap esencen e lajmit...kot per kurriozitet nuk u ndalove ta degjoje lajmin deri ne fund?

Nese e ka patur mendjen te ndonje sahan per darke dhe nuk i degjove lajmet deri ne fund ata nuk kane votuar se u ha palla per europianizimin e shqiperise por votuan se i ka paguar Berisha 3million euro qe i bie 500.000 euro per deputet.

Por do shtoja se opozita nuk ishte e afte te gjente nje kandidat tamon serioz ne nivelin e Bamirit per president dhe ka patur plot te tille. Dihej qe cdo figure e konsumuar e nivelit Nano apo Ceka ishte humbese dhe e pa pranuar dhe jo e pershtatshme per president.

Opozita duhet te shkundet nga nga fantazmat e vjetra si Gjinushi & Co kto partite duhet te rifreskohen me fytyra te reja.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •