Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Wesley Sneijder

Wesley Sneijder

I 'pjekur' ne akademine e Ajaxit, Wesley Sneijder, behet figure kyce e nje klubit te madh sic eshte REAL MADRID, dhe nje superkombetare sic eshte ajo e Hollandes. Eshte vetem 23 vjecar, dhe per nje shume prej 27 milion eurosh, kaloj ne Spanje, ne Real Madrid, atje ku holandezet nuk kane pasur edhe shume sukses. I rrethuar nga 4 bashkekombas te tij, si: Ruud VN, Robben e Drenthe, e mbajtur ne shpine nje numer legjendar si 23-shi, ai shume shpejt kthehet ne ikone e Realit. Futbollist qe ben dallimin ne fushe. Kete fillimsezoni ka luajtur 3 ndeshje, ka shenuar 4 supergola.

VESHTIRE TE MBROHEN SULMET E HOLANDEZIT.
    My silence doesn't mean I am gone!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nje personalitet i madh , nje lojtar fantastik , me nje teknik fantastike , gjithashtu cilesohet me prejardhjen e tij nga shkolla me e madhe e futbollit ajo e Ajaxit , une personalisht e cmoj shume kete lojtar , Reali duhet me te vertet te jet krenar se cfar lojtari ka ne radhet e vet , kete kualitet e tregoi edhe sonte ne ndeshjen mes Realit dhe Almeris , me nje gol te jashtzakonshem , respekte.
    Sui generis

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    A ben kete temen per Shnajderin mbas 1 muje te hapish se ala i kam ato nervat me Canen me 12 shtator.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    4 supergolat e Wesley Sneijderit kete fillimsezoni:

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Kam pasur respekt per Weslei Seijder deri sa ishte ne Ajax. Kam menduar se do te jete nje futbollist i se ardhmes. Gjate kohe ai shprehu deshiren per te kaluar ne Barca. Megjithate, atje hapesira eshte e kufizuar dhe ka "super sneijdera", por une mendoja se duhet t'ja benin nje vend ne ekip. Respekti im per te ka vazhduar deri ne ndeshjen Shqiperi-Holande, ne ate ndeshje ai e ka "lli" punen (si thote avdiu)

Me sa keni vene re edhe ju, mjaft duroi Cana. Ai gjate gjithe kohes bente faulle dhe menjehere protestonte tek gjygjtari kinse lojtaret e kombetares sone aktrojne. Dhe shume mire beri Cana qe i tregoi atij se sa ka vlere, sepse edhe une nuk e kisha ditur nje gje te tille. Edhe une e mendoja si nje futbollit me vlera.

Pastaj, 3 ndeshje jane shume pak per te marr nje hov aq te madh. Sneijderin e pret nje kampionat i gjate, nje champions league, nje kupe e mbretit. Mund t'i ndodhe e njejta gje si "ish numrin 23". Se edhe ai ne fillim morri nje hov keshtu.

Mire thote ballistit, se paku pas nje muaji te diskutojme, jo me gjate.

Vetem nje gje mund ta them, pa dyshim do te jete shume me i mire se sa ish numri 23. Per kete nuk kam aspak dyshim.
    we will rock you

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Citim Postuar mė parė nga Beni_The_Great Lexo Postimin
    Kam pasur respekt per Weslei Seijder deri sa ishte ne Ajax. Kam menduar se do te jete nje futbollist i se ardhmes. Gjate kohe ai shprehu deshiren per te kaluar ne Barca. Megjithate, atje hapesira eshte e kufizuar dhe ka "super sneijdera", por une mendoja se duhet t'ja benin nje vend ne ekip. Respekti im per te ka vazhduar deri ne ndeshjen Shqiperi-Holande, ne ate ndeshje ai e ka "lli" punen (si thote avdiu)

Me sa keni vene re edhe ju, mjaft duroi Cana. Ai gjate gjithe kohes bente faulle dhe menjehere protestonte tek gjygjtari kinse lojtaret e kombetares sone aktrojne. Dhe shume mire beri Cana qe i tregoi atij se sa ka vlere, sepse edhe une nuk e kisha ditur nje gje te tille. Edhe une e mendoja si nje futbollit me vlera.

Pastaj, 3 ndeshje jane shume pak per te marr nje hov aq te madh. Sneijderin e pret nje kampionat i gjate, nje champions league, nje kupe e mbretit. Mund t'i ndodhe e njejta gje si "ish numrin 23". Se edhe ai ne fillim morri nje hov keshtu.

Mire thote ballistit, se paku pas nje muaji te diskutojme, jo me gjate.

Vetem nje gje mund ta them, pa dyshim do te jete shume me i mire se sa ish numri 23. Per kete nuk kam aspak dyshim.

Edhe une jam komplet me mendimin tend, por pos ketyre fjaleve te fundit, nuk mendoj se do ja kaloj ish numrit 23..

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Vetem nje Beckham eshte edhe ka me qene, nuk e ka kerkush ramjen e topit si Ai...

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210

Shiko njehere se kujt i ka shenuar supergol, cili portier ka qene ne porte

Pse nuk shenoi nje supergol kur ishte Beqaj ne porte..

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Eshte dicka e rralle qe me tre ndeshje te zhvilluara te behesh lider i nje ekipi, aq me teper kur behet fjal per nje ekip te madh sic eshte Reali.

Besoj s'e bashke me Robben, te dy keta lojtar do te jene lideret e Realit
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjenerali Uesli Klark arrin pėr njė vizitė treditėshe nė Kosovė
    Nga Irfan nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 18:03
  2. Klubi i Milanistėve #15
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 21:39
  3. Wesley Clark pėr President tė SHBA-ve
    Nga PrInCiPiEl nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 16-02-2004, 21:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •