Kam pasur respekt per Weslei Seijder deri sa ishte ne Ajax. Kam menduar se do te jete nje futbollist i se ardhmes. Gjate kohe ai shprehu deshiren per te kaluar ne Barca. Megjithate, atje hapesira eshte e kufizuar dhe ka "super sneijdera", por une mendoja se duhet t'ja benin nje vend ne ekip. Respekti im per te ka vazhduar deri ne ndeshjen Shqiperi-Holande, ne ate ndeshje ai e ka "lli" punen (si thote avdiu)
Me sa keni vene re edhe ju, mjaft duroi Cana. Ai gjate gjithe kohes bente faulle dhe menjehere protestonte tek gjygjtari kinse lojtaret e kombetares sone aktrojne. Dhe shume mire beri Cana qe i tregoi atij se sa ka vlere, sepse edhe une nuk e kisha ditur nje gje te tille. Edhe une e mendoja si nje futbollit me vlera.
Pastaj, 3 ndeshje jane shume pak per te marr nje hov aq te madh. Sneijderin e pret nje kampionat i gjate, nje champions league, nje kupe e mbretit. Mund t'i ndodhe e njejta gje si "ish numrin 23". Se edhe ai ne fillim morri nje hov keshtu.
Mire thote ballistit, se paku pas nje muaji te diskutojme, jo me gjate.
Vetem nje gje mund ta them, pa dyshim do te jete shume me i mire se sa ish numri 23. Per kete nuk kam aspak dyshim.
Krijoni Kontakt