Nuk e mbaj mend kush e ka thene, por e ka thene aq mire... " Sulmuesit mbushin shkallet e stadiumit, mbrojtesit fitojne ndeshje e trofe".
MaChO
Nuk e mbaj mend kush e ka thene, por e ka thene aq mire... " Sulmuesit mbushin shkallet e stadiumit, mbrojtesit fitojne ndeshje e trofe".
MaChO
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Ne fakt e degjova ketu ne radio ne Amerike dje kete lajm.A thua e kane marre prej gazetes "SHQIP". Reali jo vetem qe fiton kupat e tifozerive por edhe kupat qe duhen fituar.Germoni arkivat pak.Eshte klubi me me shume trofe.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Paraja i bon njerzit![]()
Sui generis
Me me shume trofe nderkombetare eshte Milani dhe Boca. Real gjate ketyre viteve te fundit nenvlefteson kundershtarin sidomos ne superkupa ku i ka humbur te gjitha. Edhe Barcelona e pesoi vitin e kaluar ku nga 6 kompeticione ku garonte nuk mori asnje. Qe te jesh ekip i madh duhet te jesh konstant dhe te kesh objektiva te sakta. Lojtaret e llastuar tek kta dy ekipe degradojne me ritme shume me te shpejta se sa tek skuadrat e tjera.
MaChO
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Reali ka me se shumti trofe te fituara MACHO ... koke gabim edhe mos ja fut MILANI pasi e ka vetem 6 her champions league..
Reali ka qen do te jet dhe kam qen klubi Nr 1
SPECIAL ONE
RAUL # 7
qfar ma i dashri bre
Milani kete vit me trofeun e championsit e kaloi realin. Trofe internacionale jane : Championsi, Kupa intercontinentale, Supercupa e Europes ...Postuar më parë nga The.ReaL
Po te vesh re, milani ka 1 me shume se Reali. 15 ose 16.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Rendesi ka qe ne milanistet ua paskemi fut sa krahu interisteve :d
Me duket se Milani e ka fituar 7 here Champions League, jo 6Postuar më parë nga The.ReaL
![]()
Eshte fjala per me shume tifoz, jo per me shume Kupa Interkontinentale. Reali vetem champions league ka 9 cope trofe, ndersa ato super kupëzat as qe i ka, sepse jane trofe vari lesht. Prandaj Milani del 1 kupëz me shume se Reali ne rang interkontinental. Por, ne total, nese marrim se cili ekip ka me shume trofe ne te gjitha kompeticionet ai eshte Real Madrid. Djema statistikat jane fakte, e fjalet jane llafologji. Keshtu qe zgjedhni ju se me cka do te merreni: me statistika apo me fjale?
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 22-07-2007 më 18:11
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt