KËRDI NË MËSYMJE KOHË
Pedestrians sprinted nga skenë, shumë me qelizë phones i bllokuar te i tyre ears, ca të qarë. Ca ishin i mbuluar në i bardhë frashër dhe blozë, të tjerët në baltë. një keq damaged i verdhë sallë autobus ishte stalled në mes të i rrugë.
"Atë looked si Botë Bëj pazar Qendër kishte exploded. unë shikoi rocks dhe pebbles ardhje poshtë. Ndërsa unë ishte vrap unë morra pelted në kokë nga rocks dhe beton. Avull came sipër dhe atëherë terren started çarje sipër," i thënë Reggie Evans, një zyrë administrator kush ishte i mbuluar në baltë.
Geizerl ishte contained për 90 minuta pas tub exploded, revealing një kamion i bllokuar në krater. Gjashtë skuadër blocks ishin cordoned jashtë, dhe metro shërbim mbi Manhatën i mbushur Lindje Anë ishte disrupted.
"Atje ishte avull dhe baltë ardhje deri the 12th dysheme," i thënë Doron Sher, 29, një pasuri e patundshme komisioner kush punon mbi the 12th dysheme i një ndërtesë afër shpërthim. "Ne mendim është si një bombë ose tufan."
Shkulm ere created kërdi në mësymje kohë. Gati 200 firefighters rushed te skenë, cili ishte i mbushur me ambulances dhe zjarr engines. Njerëz wore masks te shmang frymëmarrje pollutants.
Kwang Choi, 57, ishte duke punuar në një lavanderi me vetëshërbim një bllok larg kur shpërthim occurred. "Njerëz vetëm kept vrap. Njerëz ishin thënie një ndërtesë collapsed," ai tha. "Unë looked jashtë -- gjigant duhan, vetëm si 9/11. unë vetëm ran."
I thënë 50-mot-i vjetër kompjuter punonjës Azad Mohamed: "Sigurisht, i parë gjë ju gjykoj është terrorizëm. Është goxha frikacak."
Krijoni Kontakt