Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anëtarësuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Une lexova sot per databazen e .NET dhe arrita te kuptoj ca gjera lidhur me dataset por jo kaq te detajuara. Mbas kesaj u perpoqa te bej dicka vete po fatkeqsisht pa rezultat. Prandaj do ishte mire te me jepje nje shembull modest rreth Dataset. Mundesisht do ishte mire jo shume i nderlikuar dhe ti permbahet pak ish DataControl ne VB qe dhe une mos largohem shume sepse me bie qe ta marr dhe i here nga e para programin. Gjithe te mirat
    "Me??? I always tell the truth, even when I lie..."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar më parë nga GinoTheGodFather
    Une lexova sot per databazen e .NET dhe arrita te kuptoj ca gjera lidhur me dataset por jo kaq te detajuara. Mbas kesaj u perpoqa te bej dicka vete po fatkeqsisht pa rezultat. Prandaj do ishte mire te me jepje nje shembull modest rreth Dataset. Mundesisht do ishte mire jo shume i nderlikuar dhe ti permbahet pak ish DataControl ne VB qe dhe une mos largohem shume sepse me bie qe ta marr dhe i here nga e para programin. Gjithe te mirat
    Lexoji mesazhet private ...

Anëtarësuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    E lexova dhe te ktheva pergjigjie...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Cudi ... kutia ime e mesazheve eshte e zbrazet. Sidoqofte, ne linkun e meposhtem mund ta shkarkosh nje prototip qe e kam krijuar para disa muajsh per
    nje cun ne kete forum. Besoj se nga kodi mund te shohesh dallimet me recordset dhe dataset.

http://rapidshare.com/files/45278907/Jetmiri.zip.html

Nese ma dergon numrin e telefonit te kisha thirre te dielen ne mbremje qe te pergjigjem nese ke ndonje pyetje

Anëtarësuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Uke Topalli Ta nisa dhe nje here ne mesazh privat per adresen time. Gjithesesi une e shkarkova ate nga linku qe kishit publikuar. E pashe dhe te them te drejten nuk orjentohem dot aq sa qe te punoj pa problem ne programin tim, prandaj mendoj se nje zgjidhje do te ishte te vazhdoja programin e hoteleve ne VB6. Desha te pyes nese ka ndonje menyre tjeter qe une te shfaq xhiron e hotelit pa Crystal Report? Pa ndertuar reporte fare por te jete tip listbox ose ndonje grid sepse nuk behet fjale per ndonje gje shume te sofistikuar. Ose fundja fare me ndonje DataReport? Gjithe te mirat.

Anëtarësuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Te kam nisur nje email, nuk e di nese e ke marre... Gjithe te mirat. Gino.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Lajmërime të ndryshme për studentët Shqiptarë:
    Nga forever në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 14-05-2011, 04:34
  2. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 02-05-2005, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •