Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    " pytjen me pa nivel e kam lexu sot nga ty."
    "e kuptoj "injorancen" tende"
    keto jane ato qe hedh ti ne kete forum per dy antare te ketij forumi.
    pra kushdo qe smbeshtet mendimin tend eshte idjot injorant......e ku di une se ca.
    mbaje veten goce mos u bej kaq histerike dhe mendjemadhe dhe mundohu te komunikosh me mire me njerezit apo ke pas probleme me ndonje te aferm qe te ka thene tere kohen "BUDALLACKE"
    PAUCA SED MATURA

Vogelushja Mariglenora.

Per sa i takon VinnyT nuk e pranoj se e kam quajtur injorant,sepse si takon.Por ti aq ke mi goc ene aq jep.Ne fjalin kuptoj "injorancen" tende (ne thonjza fjala injoranc) qellimi ka qen mosinformimi i tij per sa i takon kesaj ngjarje.

Tashi per sa te takon ty.E kam qujt pytjen tende pa nivel dhe sinqerisht thash me vehte "kjo vajze s'do ket qen ne form kur ka hy ne forum sot".Pse pata ket mendim per ty?Nuk po ta jap pergjigjen,por do te lutesha ta lexoje temen nga e para qe ta vesh re se sa TRASH e ke bere pytjen.

Ty ste ka mjaftuar vetem kjo ,por e ke vazhduar pa pjekurin tende dhe ne shkrimin e fundit.Nuk te ve faj sepse e vogel je do mesosh dhe ti.
    E di ti ca dmth Histerike?Dhe ku e sheh Histerizmin tim?
    :^zilet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181
    po kur i zoti i punes (i plagosuri ) nuk thote asgje per ata qe e qelluan pse budallenj jane ata qe te thone " ne ishim" ? Po nuk mbrojte ti veten mos prit qe te te mbroje policia apo ndokush tjeter !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2002
    Vendndodhja
    Montreal -Tirone , vajtje-ardhje, moszgjedhje
    Postime
    181
    Pastaj ti Tironce ti qenke e gjithanshme qe nga punet e Bashkise deri te kriminaliteti . Pse nuk kanditohesh per deputete me gjithe kte bagazh qe ke ? Apo nuk ke mbushur moshen ?

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    tironce duhen shekuj me te ti shpjegu ti ato qe mendoja po une thashe se mqs e ke gjuhen brisk............... do ishe ne gjendje te me kuptoje.po ta shpjegoj edhe njehere me pak fjale mgjs e di qe kurre sdo ta pranosh.ato qe shkruan nenkuptojne ato qe thashe me larte. ti gjithmon perdor fjale te tilla si injorante ,nivel i ulet,sa te trash,pa pjekuri,e vogel je ....... dhe te gjitha keto vetem ne 3 shkrime.e pra tironse keto te gjitha tregojne karakterin tend dhe nje te shkuar ne te cilen ti gjithmon i ke perdorur per tu vetmbrojtur.
    sa per dijet e mia rreth fjales histerizem dua te te bej te ditur qe di aq gjuhe sa ti kure nuk do ti mesoje ne tere jeten dhe kjo jo nga qe jam ndonje i rene nga qielli po se me ka bere jeta ti mesoj dhe nje nga ato gjuhe eshte dhe greqishtja gjuhe nga ka ardhur rrenja e fjales. kjo eshte hera e fundit qe do te te pergjigjem pasi nuk dua ti lodh pjestaret e tjere. po ke ndermend te vazhdosh me shkruaj ne email dhe hap dhe nje per vete.

p.s. jam cun mi nure!
    PAUCA SED MATURA

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,969
    Postimet nė Bllog
    22
    Lajmi qe ai eshte plagosur nga djemte e Arta Dades nuk ka dale vetem nga goja e deshmitareve por nga Ministria e Rendit. Kjo mninistri leshon deklarata shume qesharake dhe indinjuese ne te njejten kohe qe me pak fjale thone: " e dime qe e plagosen cunat e Artes, por nuk kemi prova".

Injorancen me te madhe ne kete pike nuk po e tregon as rendi dhe as media, por vete Arta Dade, qe harron qe ne Shqiperi ne ato raste ku nuk vepron ligji per te vene drejtesi, vepron vetegjyqesia e viktimes qe jo vetem plagoset per nje ferkim makine, por i mohoet edhe drejtesia me ligj.

Arta ben mire ti coje prej veshi te dy trimat e vet ne gjykate, pasi eshte me mire te kesh dy djem ne burg, se dy djem ne morg. Nese Arta eshte ajo qe hiqet, minimumi qe ajo mund te beje eshte doreheqja dhe kerkimi i faljes publike te saj dhe djemve te saj te lenduarit dhe familjes se tij.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Ja dhe nji mangesi tjeter e jotja,te mungon era e BURRIT meqe qenke dhe cun.
    Prap ke dal nga tema duke na tregu se sa gjuh te botes dike ti.E un po te them se sa vjec i ke ti, un di gjuhe te huaja,dhe mua sme ka ber jeta por zgjuarsia.Pra jo halli por qefi.
    Kaq me ty djalosh se skam hap teme te replikoj me ty.

XimiD me duhet ta marr per kompliment ket shkrimin tend.Dhe me mosh e vogel dhe me bagazh.Te jesh dhe ti sa gjysma ime

miqesisht Tironsja.

****** Maska e I-PANJOHURI
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Neper male
    Postime
    38
    Postuar mė parė nga Tironsja
    Pse i ngaterron gjerat?
    Tema qe kerkon ti te hapja un, fare bukur mund te diskutohet te forumi "problematika shqiptare".Un besoj se kam gjetur forumin e duhur per te treguar kete shkrim qe lexova sot ne gazet.Dhe shume bukur ne te njejten kohe mund te diskutohet kjo ngjarje.Nuk eshte pak ,dhe aq me shume e zakonshme, djali i nje ministreje te na luj filma me sherifa ne mes te Tiranes.Ai meriton burgun dhe nena e tij duhet te japi dorheqjen menjeher.
    Te bej 1 pyetje un ty,nqs kjo ngjarje do kishte ndodh ne Gjermani apo USA etj etj?Si duhet te reagoj mamaja e dashur qe i ka dhen ket edukat te birit?
    respekte Tironsja.
    Tironsja, une e kisha nje parandjenje dhe ashtu doli. Kjo teme ketu qe ti mund ta kesh hapur per debat, eshte kthyer dhe shnderruar ne dosje hetimore, dhe me duket vetja sikur jam ne instancat e Prokurorise apo Hetuesise se pergjithshme te RSH.
    Jemi ne forum o njerez dhe nuk na takonne te gjejme vrasesin apo vrasesit. Ndaj dhe te thoja qe kjo nuk eshte teme qe shqyrtohet ne forum por diku tjeter.Shtypi ka plot materiale diskutimi ketu si psh: ato me tema nga arti kultura, arsimi etj etj etj, por jo te gjejme kush vrau cilin dhe ku?
    Nuk dua te marr ne mbrojtje djemte e nje DEBILJE POLITIKE sic eshte Arta Dade, por njekohesisht nuk e fsheh qe ketu e gjitha kjo qe po flitet eshte gje qe NUK na perket ne forumistave. Sa per pyetjen qe me beje, une te jap kete pergjigje: BIRI I ASAJ MAMAJE PER TE CILEN FLET TI, NESE DO TE DONTE TE BENTE NJE GJE TE TILLE , NUK ESHTE AQ DEFICENT QE TA BEJE ME DUART E TIJ, POR KA AQ LIDHJE QE EDHE NESE NDODH DICKA, AI VETE MOS PERLYEJE AS VETEN E AS FAMILJEN; DHE MBI TE GJITHA, UNE SMERREM ME RASTE EKSTREME, SEPSE ME PELQEN TE VRAS ME SHUME ME GJUHE SE SA ME PISTOLETE.
    Keshtu pra, do beni mire qe keto diskutime ti leni fare dhe te merreni me tema te tjera (ju kujtoj se ne kete forum ka mosha edhe adoleshente, te cilet keto lloj temash i konsiderojne "PA BRUME".
    Per nje gje me ben pershtypje ndaj dhe te pyes : Mos ke pasur ndonje marrdhenie ti tironsja me ndonjerin prej djemve te saj dhe kerkon te shfrysh mllefin ketu?!?!?!?!?!
    Dhe Albos gjithashtu do ti thoja se fundi : Me erdhi shume keq (dhe te them te drejten konsiderata per ty shkoi ne 0 tek une) kur edhe ti prononcohesh dhe tregon nivel shume te ulet dhe te njeanshem, ne lidhje me tema apo probleme te cilat i perkasin drejtesise dhe jo FORUMIT SHQIPTAR.
    JU FLMND

I panjohuri.
    Duhet te kem pas mardhenie me kriminelin e Arta Dades qe te denoje nje akt te tille?
    Nuk ka shancin djali Artes, apo ndonje klysh tjeter kriminel te ket mardhenie me mua.
    Un spo shfry sepse eshte djali Arta Dades apo i Fatos Nanos.Un po denoj aktin,natyrisht dhe personin.Nuk na ka ber pershtypje se ka vrar x person ne mes te Tiranes,por djali i nje ministreje mos ket dallim nga 1 kriminel ordiner,kjo me duket pak jo normale.
    Un se kuptoj kete perkrahjen ndaj djemve te Dades.S'kam kerkuar gjykim,por te pakten nqs jeni qenie njerezori denoni Aktin Kriminal.

****** Maska e I-PANJOHURI
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Neper male
    Postime
    38
    Ne prononcimin tim nuk pati asnje (dhe vertet asnje) fjale ku te shprehet perkrahja ime ndaj djemve te saj. Por nese eshte te denojme nje akt kriminal, atehere le te denojme te gjitha aktet kriminale qe ndodhin ne shqiperi, dhe jo te merremi me vogelsira qe ( e perseris) , i perkasin drejtesise dhe jo neve. Thashe dhe permenda marrdheniet qe mund te kesh pasur me ta, sepse me cudit fakti qe ne shqiperi vriten cdo dite , dhe njerezit heshtin;me cudit fakti qe ne Shqiperi kalojme rruges dhe behemi deshmitare te shume gjerave e peshtira, dhe koka kthehet menjane per te vazhduar indiferentizmin. Ne merremi ketu me djemte e Arta Dades apo me Arten vete!!!! Ne duam te zbulojme vrasesit dhe te gjejme provat dhe faktet mbi rrethanat e ngjarjes!!!! Ne shqyrtojme elementet e krimit dhe cdo jurist do na e kishte ziline per durimin por do tallej me ne!!!! Nuk jemi ne ata qe duhet te bejme drejtesine shqiptare ketu ne forum, kur ne fakt nuk arrijme te vendosim piken mbi i , per veten tone ne rradhe te pare. Ne forum vdiq nje djale i ri , fare i ri , ne moshen me te bukur , 17 vjec, dhe ky forum ka mbi 2300 anetare , dhe te vjen turp te lexosh ngushellimet e drejtuara familjes , sepse ato nuk e mbushin as 5% te numrit te anetareve!!!!
    E ne duam te merremi me djemte e Arta Dades.
    Mos i qani hallin kaloresit qe i varen kembet, sepse nuk duhet harruar qe ai gjithmone ndodhet MBI KALE.
    Qe te mos e zgjas me teper, se fundi vetem dua te theksoj, qe kjo teme per mua ESHTE KOMPLET BOSHE DHE E PADENJE PER TU TRAJTUAR KETU.
    JU FLMND

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Londer:Tre xhamaikanė vrasin shqiptarin
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-02-2011, 18:38
  2. Pse Myslimanet vrasin Myslimanet?
    Nga NoName nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 12-06-2006, 11:18
  3. 13 vjet per nje vrasje. Te vrasesh apo te te vrasin ?
    Nga studenti1 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 15:43
  4. Durrsaket nėnė e bijė , vrasin nė shtėpinė e tyre me thikė
    Nga White_Angel nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 23-01-2006, 00:22
  5. Forcat amerikane vrasin rreth 75 kryengritės nė Irak
    Nga Irfan nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 68
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 21:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •