Hoxha
Rama
Shehu
Keto jane 3 mbiemrat me te shpeshte.
Hoxha
Rama
Shehu
Keto jane 3 mbiemrat me te shpeshte.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Per keto tre mbiemrat e pare ne rregull! Por per mbiemrin, Bejleri jam i sigurt qe eshte vetem nje fis e qe ka prejardhjen nga nje qyteze ne Jug te Shqiperise (pra qe perben nje 0 me nje presje te madhe dhjetore ne milionat e mbiemrave Shqiptar).
Lol nga Libohova je ti me origjine?
FLANGO MA NON FLECTO
FLANGO MA NON FLECTO
Hoxha eshte mbiemri me i shpeshte shqiptar. Para ca kohesh po shikoja kot librin e bardhe te telefonit shqiptar. Po i numeroja kot per fiksim ne cdo qytet familjet me mbiemrin Hoxha. Me dolen me shume se 5 mije ne te gjithe Shqiperine. Jam i sigurte se eshte dhe me i madh se kaq![]()
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
O SPARTI prej Tetove! Po te kesh 2 gram tru ne koke, nuk merren gjerat nga gazeta e rrasi ketu. Po te them me siguri se ne 3,800.000 shqiptare ne Shqiperi ato mbiemra nuk perfaqesojne shumicen e tyre.
Kam vene re qe per shumicen e postimeve i fut nji copy- paste nga web-et e gazetave. Dua te te lexoj njehere ne postimet e tua SE CFARE MENDON TI BALLISTI TETOVE, leri gazetat njehere!
FLANGO MA NON FLECTO
Krijoni Kontakt