Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 74 prej 74
    Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Ne te vertet Krishti erdhi t`i plotesoj ligjet por duke i hedhur menjan disa ligje qe Perendia i kishte dhene Moisiut si p.sh rasti i Magdalenes qe ishte nje prostitut dhe qe me ligjin e Moisiut duhet te denoj me vdekje(duhet nxjerr ne mes te qytetit dhe te gjuhej me gure derisa te vdiste) dhe vete Jezusi tha, ai i cili nuk ka as me te voglin mekat te hedh gurin e pare dhe askush nuk e hodhi nje gure mbi Magdalenen.Jezusi nuk e zbatoj kete ligj si te vetmen arsye qe njerzit te kishin kohe te pendoheshin per mekatet e tyre dhe se ne nuk mund te gjykojme askend perderisa jemi vete mekatare.Nder urdheresat qe Perendia ia dha Moisiut ne malin e Sinait, Jezusi i kushtoj shume vemendje asaj te pare e te dyte, pa anashkaluar te tjerat si shume te rendesishme dhe jane kto dy urdheresa qe sot nuk zbatohen fare nga ato fe qe e quajne veten te krishtera.Beselidhja e Re eshte me e rendesishme se eshte beselidhja qe vete Jesusi e lidhi me popullin dhe ne Beselidhjen e Vjeter vete Perendia kishte thene qe kjo beselidhje do jete e vlefshme deri atehere kur te vij i Ai(Jezusi) dhe te vendos beselidhjen e Tij me ju.Beselidhja e Re eshte ajo qe zevendesoj ate te vjetren dhe qe sot zbatohet nga te krishteret.Sot fe te krishtera kane harruar se c`fare thuhet ne urdheresen e pare dhe te dyte duke vepruar ne kundershtim me ate c`fare meson Bibla dhe duke ecur sipas interesit te tyre.

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Sdi se ku te besosh ne cilen fe
    se jan ber si shpi femijesh iken nga cdo an vetem
    dhoi dhoi feje gjen nuk di ca te besh po te pakten
    e dim qe besoim ne nje Zot
    dhe nuk edim se jan te verteta keto urdheresa
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga Morning star
    Po pra, SHQIPTARET.. po me dukesh edhe ti si ato fshataret qe shkojne ne Greqi edhe vijn me vone duke then.. Bahhh Cfar nuk ben shqiptari edhe anijen kozmike e ka ndertuar.

Jester cfar lidhje kishte shqiptarizimi ktu?
    Per ate pergjigje kerkoj ndjese se isha i acarum nga nje teme tjeter tek politika

Citim Postuar mė parė nga Morning star
    Sa per kto 10 urdheresat akoma skeni shpjeguar ndonje gje te hajrit se pse tjeter shkruhet edhe tjeter veprohet ne Kisha.

Edhe qe ska asnje Justifikim, kte e dini shume mire.

E lejon Feja katolike homoseksualizmin??? Atehere nese nuk e lejon, pse ne amerike eshte zgjedhur prifti homoseksual edhe me dijenin e vatikanit??

Kte ma shpjegoni!?
    Une nuk kam thene kurr qe feja katolike apo ortodokse apo ku di une ... jane llogjike. Si kam thene dhe me lart, ka procka akoma me te medha se pranimi i nje homoseksuali si prift nga kisha. Problemi i ketyre feve o Moning eshte se jane bazuar mbi militantizem dhe injorance. Te gjithe ata qe shkojne eprdite ne ksihe a xhami o ku di une as qe e kane lexuar ndonjehere ate librin qe adhurojne. Kam folur nje here me nje grua qe ksihte 38 vjet murgeshe. Nuk e kishte lexuar asnjehere biblen. Ajo tha se lexonte shkrimet dhe lutjet qe i jepte prifti cdo mbremje dhe ja aq qe puna. Ama biblen e kane mbi komodine te gjithe ..se i bekon gjumin....
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar mė parė nga JestersWorld
    Per ate pergjigje kerkoj ndjese se isha i acarum nga nje teme tjeter tek politika

Une nuk kam thene kurr qe feja katolike apo ortodokse apo ku di une ... jane llogjike. Si kam thene dhe me lart, ka procka akoma me te medha se pranimi i nje homoseksuali si prift nga kisha. Problemi i ketyre feve o Moning eshte se jane bazuar mbi militantizem dhe injorance. Te gjithe ata qe shkojne eprdite ne ksihe a xhami o ku di une as qe e kane lexuar ndonjehere ate librin qe adhurojne. Kam folur nje here me nje grua qe ksihte 38 vjet murgeshe. Nuk e kishte lexuar asnjehere biblen. Ajo tha se lexonte shkrimet dhe lutjet qe i jepte prifti cdo mbremje dhe ja aq qe puna. Ama biblen e kane mbi komodine te gjithe ..se i bekon gjumin....
    Sa te drejte ke o Jestero!
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Muslimanėt nė Amerikė para Kristofor Kolombos!
    Nga Florim07 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 16-04-2009, 17:25
  2. Bellucci, u shpjegon femrave bukurinė e saj !!
    Nga no name nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-03-2009, 14:05
  3. Nga Perandoria Osmane nė Shqipėri
    Nga celyy nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-11-2008, 09:03
  4. Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 30-07-2002, 19:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •