Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    kureshtar Maska e chi_mai
    Anėtarėsuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    Citim Postuar mė parė nga Borix
    Ndersa une nuk kuptoj se si e cilesoni ju normale nje gje te tille. Pastaj shpalosni argumente nga me te cuditshmet. "C'te keqe ka" thote ai siper.
    nejse ti neser gjithsesi mblidh komitetin qendror dhe bej nje mbledhje urgjente per kte pune. :P
    po ik futja vrapit tani me gjithe kte debat kot.
    me teket mua tani po bej nje figure kot me flamurin gjerman, edhe per kete duhet te behet 1 muaj debat ne forumet gjermane??
    all u need is love

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ne Shqiptaret gjithmone kerkojm te respektojme besimet e ndryshme fetare, jemi apo s'jemi te asaj feje. Personalisht nuk do me pelqente nese mbi flamurin tone do te kishte shenja Kryqi, apo shenja te tilla si i ka te shkruara ne kete rast ne gjuhen arabe.

Ne jemi Shqiptare. Kemi germat tona, gjuhen tone qe e kemi trasheguar prej shekujsh.

Personalisht nuk me pelqen nje gje e tille!!
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e AvniMehmeti
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    84
    Citim Postuar mė parė nga land
    Ore e kupton ti ēfar po themi ne apo jo flamuri jone,ka,duhet te kete,dhe do te kete gjithmone,shqiponjen me dy koka ne fushe te kuqe,pa bastardime arabo-aziatike(shkrime arabe gjysem hena etj)dhe pa kryqe,pa yll komunist etj,pastaj ke pare ti qe ndonje i krishter te kete bere ndonje flamur shqiptar me kryq,dhe sa per te te qartesuar ty une nuk jam as i krishtere dhe as musliman,vetem SHQIPTAR.
    land, po kuptoj shumė mirė. un kam dhėnė pikėpamjen time pėr kėtė ēėshtje. nuk jam dakord tė pėrzihet flamuri kombėtar me diēka tjetėr. ky ėshtė poashtu qėndrimi im.

mirėpo mė kupto edhe ti mua. nuk ka tė bėjė islami punė me kėtė. islami nuk thotė tė ndryshojmė flamujt apo tė humbim identitetin kombėtar, siē dojnė tė qesin ca tė tjerė kėtu. Zoti na bėri SHQIPĖTAR, dhe jam i kėnaqur qė i pėrkas kombit shqipėtar, me njė kulturė aq tė vjetėr dhe tė pastėr. atė qė dua tė them un ėshtė se nuk ka nevojė tė kėrcejnė tė gjithė kundėr islamit dhe muslimanėve, sepse nuk e ka bėrė islami kėtė vepėr, por e ka bėr njė individ.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga AvniMehmeti
    e pabesueshme se ē'farė islamofobie mbizotėron kėtė forum... ē'farė ka tė bėjė islami (i tėrė islami, feja) me kėtė paraqitje?

adresa tė cilėn shkruaj pėr tė hyrė nė kėtė forum quhet : www.forumishqiptar.com

mirėpo nuk do kishte qenė keq tė provoj mos do tė dal nė tė njejtin forum me adresėn: www.forumiantiislam.com

ncncnc.. mendoni pak mos ia futni kot.
    Ore ē'hyn ketu islamofobia,kush po te flet ty ketu per islam,ne po themi qe simboli kombetar i Shqiptareve duhet te rije i pastert dhe i pa prekur nga arabizimet,gjysem henat,kryqet,yjet dhe ēfar do lloj simboli tjeter i huaj,pra ti je dakord me ato shkronjat arabe ne flamur, kjo duket fare qarte,tek ky forum ku ke hyre ti quhet Forumi Shqiptar>Ceshtja kombetare,dhe jo tek Ceshtja islame,ne qofte se te pelqen jeshillliku shko tek forumet jeshile dhe diskuto atje sa te duash per arabe turq iraniane irakene palestineze etj.tek ky forum diskutohet per SHQIPTARIZEM
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Kot e zgjatni kte debat cuna, ajo nuk quhet perdhosje e flamurit kombetar mos ja fusni kot te kapeni ne gjera te vogla, se ska lezet.

pastaj cdo debati i humbet vlera nese vazhdojme te sillemi ne kte menyre, do mendojme se filani, filani edhe filani jan vetem per sherr ndaj sja vlen te debatosh me ta.

kuptoni ku e kam fjalen?

Sipas mendimit tim nuk quhet perdhosje nese nje shqiptar beson edhe ne allah edhe nderon edhe kombin, se duke ven fjalen ZOTI ESHTE I MADH ne nje flamur, nuk quhet perdhosje.. ai person duhet ta kete ber me zemer ate gje.. nejse

debat i kote sipas meje, edhe un nuk lexoj me ne kte teme sepse sja vlen.

Ciao

i/e regjistruar Maska e AvniMehmeti
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    84
    Citim Postuar mė parė nga land
    Ore ē'hyn ketu islamofobia,kush po te flet ty ketu per islam,ne po themi qe simboli kombetar i Shqiptareve duhet te rije i pastert dhe i pa prekur nga arabizimet,gjysem henat,kryqet,yjet dhe ēfar do lloj simboli tjeter i huaj,pra ti je dakord me ato shkronjat arabe ne flamur, kjo duket fare qarte,tek ky forum ku ke hyre ti quhet Forumi Shqiptar>Ceshtja kombetare,dhe jo tek Ceshtja islame,ne qofte se te pelqen jeshillliku shko tek forumet jeshile dhe diskuto atje sa te duash per arabe turq iraniane irakene palestineze etj.tek ky forum diskutohet per SHQIPTARIZEM
    kėtė them edhe un. nuk kan ē'kėrkojnė simbole tė tjera pėrveēė shqipes dykrenare nė flamurin tonė.

mirėpo un i pėrkas fesė islame, e nėse ndokush i ngjet fesė time gjėra tė pavėrteta unė e mbroj atė.. shum e thjeshtė ėshtė ēėshtja.

po nejse nė njė pikė jemi tė njejtit mendim.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga Grotesk_Ironiku

Ti mėr mik ke tregu qė shqiptar nuk je. Se tė jesh shqiptar do hidheshe pėrpjetė pėr atė qė iu flamurit tėnd. Por "gjykimi" jot prej globalisti, mylymani, palestinezi, pra vetėm shqiptari jo, tregoi qė ti nuk ke identitet pradaj ai Drasguti e ka mirė kur tė thotė ashtu.

Tė indinjohesh kur tė thonė grek ose serb dhe nė tė njėjtėn kohė tė pranosh se nuk ka problem tė pėrdhoset me jashtėqitje arabe flamuri jonė kombėtar, sikur nuk shkon apo jo?! Sidoqoftė pėr mua je GREK!!

Shko mer b0le edhe boj na i gamor dru se ska ngel kritika ne buzet e qumshta te tua. Grek thote edhe ksuh djali pe Korce.

Te ishit Shqiptar ju sidomos anek ka rrethinat afer Grekve nuk rrinit si buca duke marre pensione si minoritare prandaj mos na hap barkun.

Une Greqin e kam pa vetem ne Qemal Stafa kurse ti i ke puth kembet Grekut per dy pare te qelbta.

Te thashe edhe iher ajo nuk eshte perdhosje fare e flamurit. Sic luftonte Skenderbeu nen ate flamur ashtu lufton edhe Muslimani por i duhet te shtoje edhe ate qe beson se i jep mireqenjen. Po ku ta dish ti ate aman kur u hap porti?

Po mire mer ja ta marrim ndryshe Kosova Psh qe e boni flamurin blu edhe me yllin e Davidid ca duhet me u qujt? Perdhosje e vlerave konbetare?

Eh cna ka gjet njoni me i zgjut se tjetri.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Po pse nuk i kane vene dhe nja dypale allate shqiponjes dhe ta bejne shqiponji me dy koka ...mbase i shkojne me shume.....
    Me mire futini nje te fshire kesaj teme pa pike lidhje.
    Besimi eshte tjeter gje dhe kombi traditat gjuha historia etj jane krejt tjeter.
    Shqiptaret kane ditur te rrine distant nga feja dhe do e bejne perseri, duke mos perzier leshin e arapit me veren e kaurit...edhe pse po tentohet qe kjo pune te behet

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar mė parė nga bayern

Po mire mer ja ta marrim ndryshe Kosova Psh qe e boni flamurin blu edhe me yllin e Davidid ca duhet me u qujt? Perdhosje e vlerave konbetare?

Eh cna ka gjet njoni me i zgjut se tjetri.
    O bayern, ti e di fare mire pse e ka vendos Kosova yllin 6-kendesh ne flamur, nuk eshte ceshtje fare fetare. 1. Flamuri i Skenderbeut ka pas yll 6-cepesh, dhe kjo eshte arsyeja kryesore pse ylli eshte aty per ti perngjajt origjinalit. 2. Flamuri i Kosoves ka nevoje te dallohet nga ai i Shqiperise pasi konsiderohet shtet me vete, (myslimanet paskan shtet me vete qe i vendosin shenja?)

Po qe se myslimanet kane nevoja te vendosin shenja ne flamur qe te dallohen nga Shqiptaret e tjere, le ti vendosin ato me shkronja shqipe. Ne nuk jemi Arabe, s'ka pse vendosen simbole te huaja ne flamurin tone. Kjo eshte tamam perdhosje e flamurit, nga njeres pa asnje ndjenje kombetare dhe pa respekt per vendin e flamurin. Shume mire qe jane krenare qe jane myslymane, por po qe se jane krenare qe jane dhe Shqiptare njekohesisht te gjejne nje simbol apo fjale Shqipe, perndryshe le te vine dhe jevgjit e Korces, ti vendosin nje mburoje dhe shtize ne mes dhe te behemi si Afrike. Po s'qe simbol Shqiptar s'ka vend ne flamur.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    S'me ke kuptu plako. Nuk e mora fare si mjet fetar yllin e Davidid. Thjeshte thashe qe ashtu e mendojne ata qe e kan bo ate flamur edhe ashtu do jete. me pelqen mua apo jo pak rendesie ka edhe ndershmerisht do me habiste nqs do i paste njeriu ca mendoj une. Sic s'me plas mua ca mendojne te tjeret.

Se di ne me ke kuptu tamon po une kam dasht me dal thjeshte ketu:
    Fakti qe ky miku e frekuentoka forumin islamik me shume se muslimanet eshte per te ardh keq plako. Se normalisht qe e viziton me tendenca per te gjet na i gjo me fillu kakarisjet apo jo? Aty e kam te gjithen une se po bohet gjithe ajo zhurme per hic gje... Byth e plasme man se i vune shkronja arabisht ca te keqe ka me u indinju kaqi shume?
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si shpjegohet qė....?
    Nga ildushja nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-06-2012, 14:33
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 02:49
  3. Si Shpjegohet Mentaliteti i nje Duhanxhie??
    Nga fisniku-student nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-02-2009, 06:51
  4. Si shpjegohet nje ėndėrr qe ne moshen e vogel!!!
    Nga Ando_Ylli nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 15-08-2004, 20:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •