Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Dragut
    Sa per ta ditur ti... Svastika ose kryqi i thyer eshte ne kulturen shqiptare qe prej ilireve. Tjeter gje qe Hitleri e beri simbol te vetin (nese ti na terheq vemendjen per svastiken me kuptimin nazist gjithmone).
    ..
    Svastika ilire ishte kishte drejtim kunderorar ne rrotullim. Eshte simboli me i perhapur ne kulturat indo-evropiane dhe prandaj Hitleri e mori per flamurin e tij. POr kjo nuk do te thote qe popujt qe e kane simbol te mos e perdorin me. Tek iliriet, svastika ishte simboli i jetes, dielli, i cili ishte dhe zoti e ilireve.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83
    Svastika ilire ishte kishte drejtim kunderorar ne rrotullim. Eshte simboli me i perhapur ne kulturat indo-evropiane dhe prandaj Hitleri e mori per flamurin e tij. POr kjo nuk do te thote qe popujt qe e kane simbol te mos e perdorin me. Tek iliriet, svastika ishte simboli i jetes, dielli, i cili ishte dhe zoti e ilireve.
    Mė duket se thamė tė njėjtėn gjė... kjo ėshtė njė temė mė vete dhe lus moderatorėt ta spostojnė qė ta diskutojmė.

Me ty nuk bie dakort vetem tek rrotullimi i svastikės, nuk rrotullohej vetėm ashtu siē thua ti.

Ai ėshtė njė nga simbolet mė tė rėndėsishme ilire prandaj dhe meriton njė temė tė veēantė.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Po svastica eshte simbol Ilir dhe indoeuropian,gje qe tregon qarte dhe origjinen e lashte indoeuropiano-ariane te shqiptareve,te perbashket me gjermaniket,keltet,italiket(perveē etruskeve te cilet nuk ishin indoeuropiane)pra siē dihet genet tona jane te ndryshme nga ato te arabeve,dhe tani dua te futem ne teme,duke patur parasysh qe edhe shqiponja me dy koka eshte nje simbol thellesisht shqiptaro-europian(me kte kam parasysh qe e kane dhe habsburget e austrise si simbol)eshte e turpshme qe siper dhe ne trupin e shqiponjes te shkruhen shkronja krejtesisht te pa kuptueshme arabe.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    eshte e turpshme qe siper dhe ne trupin e shqiponjes te shkruhen shkronja krejtesisht te pa kuptueshme arabe.
    I cfaredolloj gjuhe qofte, mua me ngacmon ajo cfare shpreh shkrimi. Te ngaterrohet feja me historine aty ku nuk kane piketakime, behet nje lemsh dhe nje coroditje e mendjes se shendoshe, sic ka ndodhur me disa ketu.

Prape se prapi, nuk pranojne as edhe korrigjimin me te vogel. Imagjino t'i japesh dy-tre bomba c'te bejne pastaj.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar mė parė nga Borix
    I cfaredolloj gjuhe qofte, mua me ngacmon ajo cfare shpreh shkrimi. Te ngaterrohet feja me historine aty ku nuk kane piketakime, behet nje lemsh dhe nje coroditje e mendjes se shendoshe, sic ka ndodhur me disa ketu.

Prape se prapi, nuk pranojne as edhe korrigjimin me te vogel. Imagjino t'i japesh dy-tre bomba c'te bejne pastaj.
    sa dakort qe jam se ke idene

i/e regjistruar Maska e AvniMehmeti
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    84
    mė intereson njė gjė:

a do t'ju kishte penguar njejtė sikurse tė kishte patur njė kryq flamuri?

Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    84
    e pabesueshme se ē'farė islamofobie mbizotėron kėtė forum... ē'farė ka tė bėjė islami (i tėrė islami, feja) me kėtė paraqitje?

adresa tė cilėn shkruaj pėr tė hyrė nė kėtė forum quhet : www.forumishqiptar.com

mirėpo nuk do kishte qenė keq tė provoj mos do tė dal nė tė njejtin forum me adresėn: www.forumiantiislam.com

ncncnc.. mendoni pak mos ia futni kot.

Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    84
    Citim Postuar mė parė nga Dragut
    Po pse e zgjat kėshtu kėtė muhabet moj ēupkė, se tregon vėrtet qė nuk i argumenton pikpamjet e tua. Ai Grotesku po ju thotė qė nuk mund tė jesh kurrsesi shqiptar/e kur pranon qė flamurit tonė ti bėhet ajo qė ju bė sipėr nga parazitėt islamikė.

Ēa homo apo lesha na flet tani. Hajt pranoni qė nuk jeni shqiptar/e
    i vetmi parazit jeni ju!

ndjeheni shqipėtar i madh, mirėpo keni shumė pak nga kultura shqipėtare nė vete. ty tė paska mbetė tė gjykosh kush ėshtė shqiptėtar e kush jo..

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Pavaresisht se jam ateist, nuk nxitem nga arsyetime te kalbura te tipit "te urrejme fetaret dhe simbolet e tyre, sepse ne nuk jemi fetare." Perkundrazi, jam ne favor te tolerances. Eshte puna jote nese je fetar apo jo, mua me intereson aq shume sa c'i intereson Kines Shqiperia.

Dua te dal tek pyetja qe ke shtruar. Mendoj se te eshte krijuar nje arme anti-fobiste per te goditur te gjithe ata qe duken si te terrorizuar nga feja juaj. Nga njera ane, nuk i ve faj atyre, por as ty. Prandaj, nese simboli yne kombetar do te kishte ndonje kryq, ndonje gjysme-hene, ndonje statuje bude, do te reagoja njelloj.

Avni, ti po mundohesh te kontrastosh dy fe, duke kerkuar te dalesh ne nje konkluzion subjektiv, nisur nga fakti qe nuk te pelqen opinioni i tjetrit. Me kete lineance, logjika juaj nuk be gje tjeter vecse kthehet ne nje objekt atakimi.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga AvniMehmeti
    mė intereson njė gjė:

Ore e kupton ti ēfar po themi ne apo jo flamuri jone,ka,duhet te kete,dhe do te kete gjithmone,shqiponjen me dy koka ne fushe te kuqe,pa bastardime arabo-aziatike(shkrime arabe gjysem hena etj)dhe pa kryqe,pa yll komunist etj,pastaj ke pare ti qe ndonje i krishter te kete bere ndonje flamur shqiptar me kryq,dhe sa per te te qartesuar ty une nuk jam as i krishtere dhe as musliman,vetem SHQIPTAR.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si shpjegohet qė....?
    Nga ildushja nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-06-2012, 14:33
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 02:49
  3. Si Shpjegohet Mentaliteti i nje Duhanxhie??
    Nga fisniku-student nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-02-2009, 06:51
  4. Si shpjegohet nje ėndėrr qe ne moshen e vogel!!!
    Nga Ando_Ylli nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 15-08-2004, 20:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •