Po si nuk mu hap ajo dreq videoje se kam nevoje te mesoj sa me shume stile te jete e mundur se si i thone nje llafi..me mire ta rraf une gruan se gruaja mua![]()
Po si nuk mu hap ajo dreq videoje se kam nevoje te mesoj sa me shume stile te jete e mundur se si i thone nje llafi..me mire ta rraf une gruan se gruaja mua![]()
Siii!!!!!...luanesha feministe!!!!...une di qe eshte luaneshe...di qe eshte vlonjate..por feministe"...kete nuk ma kishte marre kurre mendja!Postuar mė parė nga ildushja
![]()
Zemrushe o yll i lare ne lume.. Nuk doli gjo fare se skishe ardh ti. Tashi qe erdhe ti do ja dalim. Cin do rrafim?![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Postuar mė parė nga bayern
Ou? Po me habit, se si u laka e u kridhkerka ylli ne lume? Nuk shuhet? Dmth ti m'ofendon ne ket menyre barbare?? Barbar je vet zotrotej/k
Si perfundim tani do i shtrohem temes ta lexoj, porrr se di a do e mbaroj se do iki ne cinema te bredh
Cin te dush ti.. Nga do ia nisim? Nga kriesia apo nga fundi?Cin do rrafim?![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
po cka di ti cka eshte fshatar mor trumcak
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
absolutisht jo vec m'hiqesh sikur e ke shpik Parisin vet. se na flliqe aman...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Pse te flliqa shoku fshatar??? se thashe qe jam kundra dhunes ndaj gruas??
fshatari te thote shih gruan tende se tjerat ka kush i rrah
Aeneas Dardanus
i them shokut fshatar qe: sa me shume te rrahesh gruan, aq me shume do kerkoje dashuri edhe ngrohtesi ne krahet e dikujt tjeter
Kshuqe me mire shofim grate tona, si thu![]()
Krijoni Kontakt