Ok une tash po pergjigjem. Kisha shkuar. Ndoshta ne diference prej dy vitesh![]()
Ok une tash po pergjigjem. Kisha shkuar. Ndoshta ne diference prej dy vitesh![]()
Barca
Kam shkuar...
Ne fakt, e ndjej veten me te madhe nga brenda sesa c'jam ne moshe, dhe te shkoj me njerez me te vjeter eshte dicka normale per mua.
Urrej njerezit e te njejtes grup moshe, me duken si te papjekur. Teknikat e tyre ne sex jane gjithashtu shume hapa mbrapa asaj qe me duhet mua. Eksperimentimet me bezdisin dhe ajo qe me bezdis me shume eshte kur duan te te tregojne se jane te zote ne sex duke perdorur nje shpejtesi te pa-moderuar, apo ndonje pozicion qe e shpikin ne cast nga ajo mania per te me treguar se sa mire dine te bejne sex, por qe ne te vertete nuk ngjall asnje lloj kenaqsie, thjesht me shume nerva.
Prandaj me duhet dikush andej nga 30-40, qe ja ka marre doren timonit. S'jam nje studenteshe e bukur per praktike.![]()
![]()
As qe du me dit!
12 mvjet ma e madhe se un.
para 10 vitesh ndolli kjo
Nuk eshte se nuk dua une ta provoj, por ku jane keto femra qe tja bej une?![]()
Kur shof ca pleq nga 55 vjec, qe kan te dashura femra nga 25 vjec, ksaj i thone tja besh vetes BAM!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
varet c'fare kerkon
nje me e madhe ka pervoje
nje me e vogel ka pasionin
Jeto sot se neser nuk i dihet
Mosha, hmm vite-numra, po shpirti brendesia jo gjith kan shpirtin e moshes qe jane... dikush me shume numra se cka ne te vertete ka karta identifikimit ,,, dikush me pak
Mos jeto me friken e vdekjes, por vdis me gezimin se ke jetuar
deri ne moshen 32-vjecare e kam prevuar , po ma lart sma mban{sma mban me kuptimin qe nuk me terheqin }
moshes 35 e lart matju mir se ti shkon per ta ngren kurse ajo te hahe ashtu sic je kallup direkt
shnet, dhe mos shkoni me te medhaja se ska lezet
ndryshon puna kur hyn muabeti lekut ekonomia ane po kte i dini vet ju hahahahaha
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 01-11-2008 më 16:14
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Krijoni Kontakt