Une pij bir e bej sher....
Une pij bir e bej sher....
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Postuar mė parė nga heathcliff
heathcliff pershendetje!
Konsiderohet qe pija eshte nje rruge qe shpie drejt kenaqesise.(!?*)
Konsiderohet qe perdorimi i pijeve alkoolike eshte nje rruge qe nuk te con ne asnje menyre drejt kenaqesise.
Lind pyetja :Perse njerezit perdorin pijet alkoolike?
a - te cliroje nga ndenja e mekatit te cilin arsyeja e ndrydh ne gjendje te esellt?
b - te shoqeroje momentet e gezimit apo te hidherimit ?
c - ashtu sic shume njerez besojne ne nje zot(shenjt ose profit,religion ose dogme) ,a eshte alkooli i nje fuqie dhe karacteri te tille?
dhe pastaj..
d- si mund te filloje dikush alkoolin?
e- si mund te nderprese dikush alkoolin ?
f - Perse ne nje shoqeri te organizuar(ne rang shteti e bashkeshtetesh) nuk ndalohet perdorimi i alkoolit si pije (me disa perjashtime ne shtetet e prapambetura teknologomenderisht )
Ne fakt desha te pergjigjem per temen ndaj shkrova te mesipermet pyetje per te kerkuar nese e kam kuptuar ceshtjen te cilen shtroni per diskutim, ne fakt ato qe deshironi te pyesni.
Pergjigjja se shpejti....
Gezuar!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 17-07-2007 mė 11:15
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
qe te harrojme qe na qeverisin nje tufe hajvanesh dhe qe te nesermen tju japim voten perseri.
un nuk kam pir kurr alkool thjesht nuk i kuptoj njerzit qysh lejojn me udhhet me ndjenjat e tyre pija , halli ma mir kjalohet nese bisedon me nje shok besnik a po me dike e kursesi me pije
se kontrollon veten , ban probleme e shum sende tjera a sosht mekat ky ?
Postuar mė parė nga Armend
:P
damell kesh une para nja 2 natve me zgjim piven dru u bonem hahahah
p.s une per vehte e pi alkoolin por ne raste te vecanta si neper ahengje , party ... etc etc , por nuk jam i mvarur nga alkooli si disa tipa ketu , ja pershembull keti tipi qe ja kam cituar postimin eshte i mvarur nga alkooli dhe droga hahahaha![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
si eshte populli jan edhe udh'heqesit - thojke ai i moēmi ktyne herPostuar mė parė nga kobajashi
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli
Alkooli pihet per gallat dhe per asgje tjeter .
Sui generis
Njeriu thjesht korruptohet nga shume ndenja te keqija dhe nese tashme e ka zbuluar nje subjekt ku mund ti shprehin ato ( ne kete rast alkooli), athere do te vazhdoj te jet nje nishan edhe ne te ardhmen. Thjesht, ndonjehere jemi shum te dobet per ti perballuar disa qaste te veshtira te jetes dhe sjemi akoma te pergatitur per ti ballafauar ato ne menyr natyrale. I gjith ky ves vjen e behet me i zakonshem duke e arritur kulmin kur me smund ta dallosh si gje gabueshme. Epo ka edhe raste kur alkooli perdoret ne shenje festimi apo thjesht argetimi kot se koti. Thjesht kshtu mendoj une mesa shoh ne jeten e perditshme.
Sme le partiae nese jo a ka ndonje arsye?
Nejse un pi me raste shume te ralla po jo deri sa te dehem....kur e shikoj qe vi pak ne qef filloj me ndo nje lemonade. Kam par ca budalliqesh mund te bej nje njeri i dehur dhe nuk dua ta ule veten time ne ate nivel.
Pastaj aty nuk dehet babai dhe vllai im su bera un te pi sa te dehem.
ate i thoj gjyshitqe kur isha i vogel ma bente o nipce ik e me sill nje got raki
dihet un e provoja :P
pastaj heren e fundit qe isha ber tap perfundova ne polici :P zoti na rujt
Partizoni
Krijoni Kontakt