Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416

Sepse...

...Problemi me boten eshte se disa jane perhere disa gota mbrapa.

Kur lexoj per te keqijat qe sjell pija, heq dore...nga leximi.

Birra eshte prova qe Zoti na do, edhe me te lumtur.

Une dehem qe ti bej te tjeret interesante.

NJe njeri inteligjent eshte i detyruar te kaloje disa kohe i pire edhe me budalleqet e tij.
    Me pelqejne njerzit qe pijne. Ne fund te fundit dine kujt t'ia hedhin fajin gjithmone.

Ka perqindje shume te madhe gjaku tek sistemi im i qarkullimit te kafeines.

NJe alkoolist eshte dikush te cilin ti nuk e pelqen vetem per faktin se pi me shume se ti.
    Realiteti eshte nje iluzion i krijuar nga mungesa e alkoolit.

Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga heathcliff
    Konsiderohet qe pija eshte nje rruge qe shpie drejt kenaqesise, per kete arsye njerezit dehen shpesh dhe perpiqen te mos e vene re se sa te neveritshem jane per te dashuri/at e tyre.
    Krejt cka ben alkooli ne te gjithe eshte te cliroje nga ndenja e mekatit te cilin arsyeja e ndrydh ne gjendje te esellt.
    po ju nese pini pse ? e nese jo a ka ndonje arsye? per keto dhe te mirat dhe te keqiat e alkoolit ne pergjithsi do te kisha dashur te diskutohej ne kete teme...

Po tja dije lezetin rakise i uruar nuk kishe pse te pysje. Shko meso te pish nje gote qe te ne mengjes heret dhe te shohesh si do ta levize gjakun ne trup. Nejse se nuk du me te mesu rakine :P.

Dito.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Rrefimi i nje Pijedashesi

Isha 7 vjec kur u deha per here te pare. Babai ishte me sherbim ne nje poste kufitare rreth 1 kilometer larg shtepise sone ne fshat, Ishte vape dhe mema me dergoi ti coja buke, bashke me buken edhe nje shishe raki.
    E perfytyroj ende: ishte nje nga ato shishe qe perdoren per qumesht me tape te gjere plastike. Ndersa ecja ecja me hapa te shkurter ne ngjitjen e asaj kodre, lengu grafullonte dhe pika te tij binin ne kembet e mia te zhveshura. Perpiqesha per te mos derdhur shume dhe nderkaq mendoja: kaq e ēmuar duhet te jete Rakia, kaq e mire, shume e mire, aq sa ma kane ndaluar gjithnje ta pi?! Kisha shijuar fshehurazi shume gjera te ndaluara dhe me ishin dukur te mrekullueshme, Sidoqofte shishja ishte mbushur fytas, lagesha shpesh, perse ta coja dem nje gje kaq te cmuar. per me teper kur nuk do ishte e mundur te merrej vesh nese e kisha pire une apo ishte derdhur. Isha aq i vogel sa, per te arritur te pija, m'u desh te ulesha, ta vija ne preher shishen e te thithja me buze. Provova pak: ēfare zhgenjimi! Nuk shijoja asgje, shija nuk me pelqente aspak. Provova ende pasi te medhejte e pinin me fund sic thonin, dhe ketu duhet te kish dicka, bobobo me keq se kurre! Gjithsesi vazhdova te pija, deri sa arrita lart u hodha ne sulm kunder shishes edhe disa here. Me ne fund arrita: Babai hengri shume i uritur dhe bashke me shoket e tij e mbaroi shishen e rakise, nderkohe une kisha humbur drejtepeshimin dhe vija verdalle si nje krric i plagosur duke pellitur. Mbaj mend duart e forta te tim eti tek me cuan ne nje shtrat dhe neverine time per shijen e keqe qe ndieja ne stomak, e kuptoja kisha vepruar mjaft keq. Fjeta deri pasdite vone dhe pasdite kur mema ime me zgjoi isha nje femije teper i semure.
    Te medhejte kishin te drejte, rakia nuk eshte per femijet, dhe vertet nese fati do kish vendosur ndryshe do te kisha bere pa te deri diten e vdekjes. Por ja qe ngado qe shkoja ne cdo tavoline me ndiqte kjo e uruar, deri sa nje dite u brumos tek mua pasioni i fshehte per kete Horre.

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Postime
    29
    pija , alkoli per ata qe kane halle dhe duhet ti harrojne ........

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Nje gote vere ne dite te ben mire!

Cdo gje qe tejkalon kufijte, ben dem..........edhe uji

PS: Heathcliff, personazhi im i adhuruar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zombi : 15-09-2007 mė 10:49
    • The rest is silence.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Alkooli pihet per gallat dhe per asgje tjeter .
    Gallate e madhe te pish edhe te dehesh aman.Se kam punuar ne nje lokal edhe kur vinin femijet 16 vjec edhe deheshin eshte gallate shume qe mos te ikesh dot.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Alkool pijme se na pihet,pijme duhan,kafe,coca cola,vere etj ne qofte se eshte e keqe pirja e tij mos e pini .Vetem nje pyetje kisha ''ka dasem pa mish e pa alkool?''

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    pijm edhe per qef o pse na pelqen nje birr o nje got ver nuk i kan der dem dikujt.
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Alkooli dhe qendrimi Islam !!!
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 02-12-2010, 11:10
  2. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 11:51
  3. Hidhet nga kati I 8-te 16-vjecarja,pasi kishte konsmuar alkool
    Nga YaSmiN nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 05-06-2006, 21:04
  4. Studimi: Njė ndėr dhjetė shqiptarė ėshtė “pijanec”
    Nga ALBA nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-06-2004, 16:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •