Une jam fshatar bile as fshatar nuk jam, po katnar nga maja e malit, -mos ke gjo kunra?Postuar mė parė nga Morning star
mos ke ngatrrua kund noj gjo se fshatria e perderastia sikur nuk shkojne fort per krah![]()
Une jam fshatar bile as fshatar nuk jam, po katnar nga maja e malit, -mos ke gjo kunra?Postuar mė parė nga Morning star
mos ke ngatrrua kund noj gjo se fshatria e perderastia sikur nuk shkojne fort per krah![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar mė parė nga Baptist
Shkojne per krah shkojne, se duke rraf grune pernate, do vije dita qe sdo ta leje gruja edhe do detyrohesh te shkosh me meshkuj..
te rrofte fshatarsia mrapa.. lol
![]()
Ti mos u ofendo nga fjala fshatar, fshatar per mu quhet ai qe rref grune, ai qe smerr vesh nga jeta, jo ai qe ka lind ne fshat.. se fshatar jemi te gjith, por jemi te ndare me shtresa, kupto?![]()
vetem humor nuk quhet ky . Ma shpifen .Postuar mė parė nga Lioness
Asnjehere sme ka pelqyer humori kosovar . Me kete video as me shkon me mendja ti degjoj ndonjehere. Injoranca ne kulm .
Stupcat kane bere humor ekstrem por nuk me duket se e perkrahin dhunen ndaj grave, por tallen me burrat fanatike e te prapambetur shqiptare qe i rrahin grate si ne kohe te gjysherve te tyre. loll
Kush na gjen ndonjeri humor te kujdesshem rus se si bejne shaka ruset andej me problemin e rrahjes e vrasjes se grave. Para 3 vjeteve cdo 40 minuta nje grua ruse vdiste prej shkopit, plumbit, dhunes ne familje!
me statistika
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3601884.stm
Ne Amerike eshte nje grua vdes nga dhuna ne shtepi cdo 4 dite. Ne ca vende afrikane e arabe eshte me keq.
Ata qe rrahin grate se pari dhunojne martesen, dashurine e nje pjese te vetes se tyre, poshterojne gruan, krijojne probleme nga me te ndryshme shoqerore, japin shembull te keq, demtojne familjen, traumatizojne femijet, demtojne sinqeritetin e harmonine familjare etj. Le qe shkoni edhe ne burg, por tregoheni burreca e njerez te dobet, se buRRi nuk ka nevoje me perdor forcen fizike qe ti degjohet fjala.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ermal 22 : 14-07-2007 mė 00:20
Po mire mor djale, prinderit e mi s'jane rrahur ndonjehere, as e para, as e dyta.Postuar mė parė nga dardaniAU
Pa zot shtepie qenkam rritur une?!
Fole e arsyeto moj Luaneshe po grate shqiptare prape ne fund te listes paskeshin mbetur edhe ne listat per vendimarrje e politike. A thua burrat ta kene gjithe fajin se keshtu me minifunde rrugeve e lokaleve plot jane qytetet andej.
Vendimmarrja, gratė shqiptare tė fundit tė Evropė
E Diele, 10 Dhjetor 2006
Korrieri
Shqipėria renditet nė vendin e 114 nė botė dhe tė fundit nė Evropė, pėr pjesėmarrjen e grave dhe vajzave nė jetėn politike dhe nė vendimmarrje. Ky ėshtė rezultati i raportit Alternativ tė Shqipėrisė pėr Konventėn pėr Eliminimin e tė Gjitha Formave tė Diskriminimit ndaj Grave. Ai konstaton mungesė tė masave politike dhe legjislative nė mbrojtje tė tė drejtave tė grave dhe vajzave. Pėr pabarazinė ekonomike tė grave thuhet se ka ndikuar edhe tranzicioni, i cili i pėrjashtoi nga sektorė tė ndryshėm tė punės.
Sociologėt vlerėsojnė se gratė nuk kanė pushtet ekonomik, pasi pozicioni i tyre ka pasur influencė negative nė aftėsinė pėr tė marrė pjesė nė sektorin e biznesit. Pėr shembull, gratė kanė vėshtirėsi nė marrjen e kredisė financiare, sepse kanė nė pronėsi kolateral tė vogėl. Vendi ynė nuk ka ende programe tė veēanta huadhėnieje ose asistencė trajnuese pėr nismat e grave nė biznes. Ministria e Punės, Ēėshtjeve Sociale dhe Shanseve tė Barabarta ka deklaruar se, pėrmes programeve tė saj, synon zbutjen e varfėrisė nė familje, si njė faktor i rėndėsishėm qė ndihmon nė lehtėsimin e pranisė sė dhunės. Sipas kėsaj ministrie, rishikimi i skemės sė ndihmės ekonomike do tė pėrmirėsojė targetimin mė tė mirė tė ndihmės tek familjet mė tė varfra e pa burime jetese, mobilizimin e burimeve dhe programeve alternative tė ndihmės ekonomike. Nė kuadėr tė pėrmirėsimit tė politikave pėr barazi gjinore, progresi pėr pėrfshirjen e gruas nė vendimmarrje monitorohet aktualisht nga struktura e re e Drejtorisė sė Politikave tė "Shanseve tė Barabarta". Misioni i strukturės sė re ėshtė hartimi i politikave, monitorimi i zbatimit tė tyre dhe ndėrmarrja e fushatave ndėrgjegjėsuese pėr njė shoqėri tė barabartė gjinore.
....Vendimmarrja, gratė shqiptare tė fundit tė Evropė
Me fal, Ermal, ti lexove vetem titullin dhe dole ne kete konkluzion? Sepse nqs e lexon komplet pjesen edhe nqs nuk je ne diheni me realitetin shqiptar (dmth jo ti, por nje i huaj po ta lexoje) e kupton qe problemi eshte sistemik dhe shume me i thelle se vajzat ne rruge me minifunde.se keshtu me minifunde rrugeve e lokaleve plot jane qytetet andej.
Une mendoj se askund ne bote femrat nuk jane me vendimmarrese se ne boten shqiptare,
kane qene e do te mbesin edhe per shume kohe.
Tjeter qeshtje eshte se ato vendimet i sjellin pa perlyer veten dhe pa hyre ne debate te gjata,
-keto i bejne burrat te tyre!
Prandaj kur i ipni voten ndonje politikani,
shikoni cfare botekuptimesh ka gruaja e tij nje here, pastaj vendosni.
Por mos i ipni voten te pamartuarit,
sepse vota juaj do te shkoje shtrat me shtrat dhe vendimarrjet e tij do te jene inkonsekuente, te paparashikueshme dhe shpesh kunderthenese.
Ky eshte ligj, -ka qene dhe do te mbetet.
Meshkujt ne kete bote s'jane vecse zedhenes te politikave te grave- asgje me shume!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 14-07-2007 mė 04:31
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
ehh sa mbrapa qe jeni disa...nese ke logjike pak ne koke e kupton qe STUPCAT e kane bere kete skece kunder dhunes se femrave.
Shikoni mire videon edhe njehere.
Aman e paskeni ba kijamet.. po ky Humor eshte mor cka doni me studiu tashti ju? papapa biles shum Humor i mire se po tregon per Shqiptarizmin qe jemi hala mbrapa :P
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt