ju lutem a me tregon ndo kush doni adres me te cilen muj te shof beben me muaj tu rrit ju lutem po menoj qdo muj 1 2 3 etj,po kam deshir mepa
ju lutem a me tregon ndo kush doni adres me te cilen muj te shof beben me muaj tu rrit ju lutem po menoj qdo muj 1 2 3 etj,po kam deshir mepa
Valaje...po te jap kte sitin,eshte italisht,eshte pak e veshtire me i kuptu pamjet.
http://www.ecogin.it/ecoost.htm
Bebin tend do presesh 2-3 muaj,pastaj shko te doktori dhe e sheh.
flm lenc bukuroshi
Kush eshte shtatzane ketu , mund te tregoj mas mire shenjet e shtatzanis))
Disa keshilla :
Pergjate shtatezanise, indiferent nga periudha, mos pini ilace sipas kokes edhe sipas vjerres
Mos pini aspirine , per cfaredo lloj dhimbjesh, mezi , koke apo dhembesh, mos pini as nje ilac qe jane antinflamatoare jo steroidien sepse provokojne avorte sidomos ne tremujorin e pare , ose favorizojne malformacione ne zemren e femijes.
I vetmi ilac i keshillueshem eshte paracetamoli, per cfaredo lloj dhimbjesh, dhe nuk ka efekte anesore.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga pseudo : 25-06-2008 më 10:19
Flora e paske me sevda me duket te besh nje femije.OK po them disa fjale.
Oreks si zakonisht.Vetem kam ndryshim ne shije Nuk ha disa gjera qe i kam ngrene shume dhe po ha ca ushqime qe i haja shume rralle.Nuk kam neps kur i shoh ushqimet ,apo kur hane te tjeret ,vetem kur me vete mendja vet.Jam shume e pergjumur sidomos ne mengjes mezi me del gjumi.Nuk para dal gjate javes se punoj dhe vij shume e lodhur dhe dua vetem te rri shtrire.Vetem ne fundjave dal.Lodhem shume shpejt.I bej punet e shtepise me nderprerje.Lengjet nuk me pihen ,pervec dhallit.keto jane shenjat e shtatzanise sime pak a shume.
Nje pyetje sa per informacion te pergjithshem ta kemi ne te ardhen parasysh edhe ne te mos vdesim injorant....
A ka ndonje shenje te vecante Qe e kane te gjitha femrat kur ngelen shtatzane?
Ose me sakte a ka ndonje Shenje qe e kane te gjitha femrat dhe qe ska shanc te mos e kene kur jane shtatzane se per teste dhe te vjella etj pothuajse i dime te gjitha keto shenja
Ere mire mire
Krijoni Kontakt