Valaje nese e ke ciklin te rregullt,(28 dite),prit nja 15 dite,per testin dhe e ke pergjigjen definitive.Gjithesesi perderisa te ka dale 2 here rresht ,dmth qe je me siguri me barre.
Urime dhe me nje çun,qe kur te rritet te behet futbollist!![]()
tung
dashta me ju vet se jm pa pervoj,se 6 dit nuk me kan ardh mestracionet,
dhe ikam bere 2 testa te shtatzanis me kan dal pozitiv,endjej veten te lodhur dhe gjinijet me jan fry dhe me dhimin shum a tregojn kto se jam shtatzane?
Mos u be merak jane shenja normale.
E gjitha do fryhesh, 12 kg do shtosh nqs mban regjim , nqs nuk mban regjim me shume se 12 kile do shtosh .
Rendesi ka te mos te fryhen kembet , por megjithate mire eshte te besh te gjitha analizat dhe te jesh marre ne evidence nga nje gjinekolog.
Mos u bej merak , deriisa te lindeshesh do te fryhet trupi , ndersa pas lindjes do te te fryhet kokanga gezimi sigurisht
![]()
hi njez dashta me ju vet,se une qe 9 dit,nuk me kan ardh mestracionet dhe ikam bere deri me tani 3 testa do me than ata testa kan kushtu 15€ vetem nje do me than se si mukan te mjeku jan te sigurt,por edhe te mjeku ka me shku neser,qka menoni ju per ket situat a ajm shtatzane ajo ju lutem me tregoni????? ju faliminderit shum.
lorena jam prap ato testa me kan dal pozitiv?
kisha pas qef me ju vet diqka une,a esht normale me pas dhimbje barku ka pak,shum pak ka nihere me dhem a esht normale,me me kap shum shpesh urina? ju lutem me ndiihmon njeri ju lutem
dhe jam shtatzane
Ndryshuar për herë të fundit nga valaje : 23-06-2008 më 10:32 Arsyeja: jam shtatzane
Krijoni Kontakt