Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 141
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Eksperienca personale: te vjella do mengjes , dhimbje dhe fryrje gjoksi, lodhje dhe gjendje gjumi,edhe pak ndryshime humori.

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Kur grate jane me barre , burave u vjen per te vjelle dhe u dhemb mezi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga pseudo : 10-05-2008 më 15:10

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Citim Postuar më parë nga bleripz Lexo Postimin
    Tung,

kam nji pytje për mjekët apo edhe ata që dinë

cilan janë shenjat e shtatzanisë si vërehen ato te një femër që është shtatzane pa i përdorur mjetet e ndryshme për identifikim?
    Me sa po shof kenke ne hall... Me vjen keq nese kjo eshte e vertete.

Shpresoj te besh zgjidhjen e duhur
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga alproud Lexo Postimin
    Me sa po shof kenke ne hall... Me vjen keq nese kjo eshte e vertete.

Shpresoj te besh zgjidhjen e duhur
    Hahahahaha! Solidaritet mashkullor!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga miki_al2001 Lexo Postimin
    nuk nderpriten menstruacionet.lol.e forte kjo.nese ndodh fekondimi ska se si te kete ovulacion.pra ska menstruacione (kjo eshte 100%),por mund te kete hemorragji por qe kuptohet nga gruaja shtatzene se sjane menstruacione por vetem hemorragji te cilat zakonisht jane te shkurtera por edhe mund te zgjasin
    Mendoj se gjeja me e rendesishme eshte te besh testin sepse jo te gjithe i kane shenjat njelloj.

Nje kolegia ime kur ishte shtatezane me vajzen, ngaqe ishte pak mbipeshe nuk i vuri shume rendesi fryrjes se barkut. Po ashtu ajo i ka menstruacionet shume te crregullta dhe shpesh ka ndodhur qe nuk kane ardhur per te pakten 3 muaj ose edhe kur vinin shume pak. Prandaj fakti qe nuk po vinin prape nuk e alarmoi ate.

Ajo e ka zbuluar qe ishte shtatezane kur djali i saj 3 vjec i tha nje dite te bukur: "O ma une dua moter jo vella. Po emrin si do ja veme?" Edhe kjo e hutuar e pyeti te birin per ca e kishte llafin. Ai i tha "Per bebin te barku jot". Vete merr test zonja dhe voila, kishte 5 muaj qe ishte shtatezane dhe as nuk e kishte idene edhe pse nuk ishte femija e saj i pare. Prandaj nuk i dihet kurre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-06-2007
    Postime
    44
    A funksionon testi i shtatzanis ne muajin e pare ?
    E jep pergjigjen e sakte apo jo ?
    Sepse doli negativ dhe menstruonet nuk po me vijne kam 5 dite sot qe duhet te me kishin ardhur. Me ndihmon dot njeri????

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga antikonformisti Lexo Postimin
    A funksionon testi i shtatzanis ne muajin e pare ?
    E jep pergjigjen e sakte apo jo ?
    Sepse doli negativ dhe menstruonet nuk po me vijne kam 5 dite sot qe duhet te me kishin ardhur. Me ndihmon dot njeri????
    Une di qe testi eshte me efikas brenda disa diteve nga dita qe pret periodat.Nuk jam shume e sigurt per kete.te them te drejten.Une i kam bere pas dy muajsh dhe kane qene te sakte.Po mbase s'je me barre moj goce.Do kesh c'rregullim cikli.E bukura ka qene kur me vonoheshin mua dhe dyshoja per shtatzanine ,diten qe e blija testin me vinin periodat.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Une di qe testi eshte me efikas brenda disa diteve nga dita qe pret periodat.Nuk jam shume e sigurt per kete.te them te drejten.Une i kam bere pas dy muajsh dhe kane qene te sakte.Po mbase s'je me barre moj goce.Do kesh c'rregullim cikli.E bukura ka qene kur me vonoheshin mua dhe dyshoja per shtatzanine ,diten qe e blija testin me vinin periodat.
    Dea mund te te bej nje pyetje?? Meqe shenjat i paske pas aq vone kur ke bere viziten e pare gjinekollogjike??(me intereson) Grazie.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Dea mund te te bej nje pyetje?? Meqe shenjat i paske pas aq vone kur ke bere viziten e pare gjinekollogjike??(me intereson) Grazie.
    .

Pasi kam bere testin dhe kam zbuluar qe jam shtatzane menjehere kam marr ne tel. doktorin tim dhe kam lene takim me te per brenda 2-3 diteve.Per mua sa me shpejt te behet vizita aq me mire ,pasi paraprin ndonje suprize te pakendshme;probleme me shtatzanine apo femijen.

valaje
    Anëtarësuar
    04-01-2008
    Vendndodhja
    ne kosov
    Postime
    8

valaje

pershendetje dashta me ju vet juve nese dini,mua se 6 dit nuk ikam pas mestrscionet,dhe ikam bere 2 testa te shtatzanis,me kan dal pozitiv,dhe tash nuk po kam ene kurfar shenje qe jam shtatzane as nuk pom munon me vjedhje ne mengjes as kurgja,jam ne merak per veten se ni vit jam ka pres me met me barr por tash pom doket ndodhi kjo mrekulli dhe,

aju ka ndodh kjo sen juve ju lutem tregonmi

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2009, 15:02
  3. Dy mënyra për ta njohur Krijuesin
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:31
  4. A duhen respektuar shenjat e mira/këqija?
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-09-2008, 17:29
  5. Shenjat e Kijametit
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 26-02-2003, 12:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •