Eksperienca personale: te vjella do mengjes , dhimbje dhe fryrje gjoksi, lodhje dhe gjendje gjumi,edhe pak ndryshime humori.
Eksperienca personale: te vjella do mengjes , dhimbje dhe fryrje gjoksi, lodhje dhe gjendje gjumi,edhe pak ndryshime humori.
Kur grate jane me barre , burave u vjen per te vjelle dhe u dhemb mezi.
Ndryshuar për herë të fundit nga pseudo : 10-05-2008 më 15:10
Mendoj se gjeja me e rendesishme eshte te besh testin sepse jo te gjithe i kane shenjat njelloj.
Nje kolegia ime kur ishte shtatezane me vajzen, ngaqe ishte pak mbipeshe nuk i vuri shume rendesi fryrjes se barkut. Po ashtu ajo i ka menstruacionet shume te crregullta dhe shpesh ka ndodhur qe nuk kane ardhur per te pakten 3 muaj ose edhe kur vinin shume pak. Prandaj fakti qe nuk po vinin prape nuk e alarmoi ate.
Ajo e ka zbuluar qe ishte shtatezane kur djali i saj 3 vjec i tha nje dite te bukur: "O ma une dua moter jo vella. Po emrin si do ja veme?"Edhe kjo e hutuar e pyeti te birin per ca e kishte llafin. Ai i tha "Per bebin te barku jot".
Vete merr test zonja dhe voila, kishte 5 muaj qe ishte shtatezane dhe as nuk e kishte idene edhe pse nuk ishte femija e saj i pare. Prandaj nuk i dihet kurre
![]()
A funksionon testi i shtatzanis ne muajin e pare ?
E jep pergjigjen e sakte apo jo ?
Sepse doli negativ dhe menstruonet nuk po me vijne kam 5 dite sot qe duhet te me kishin ardhur. Me ndihmon dot njeri????
Une di qe testi eshte me efikas brenda disa diteve nga dita qe pret periodat.Nuk jam shume e sigurt per kete.te them te drejten.Une i kam bere pas dy muajsh dhe kane qene te sakte.Po mbase s'je me barre moj goce.Do kesh c'rregullim cikli.E bukura ka qene kur me vonoheshin mua dhe dyshoja per shtatzanine ,diten qe e blija testin me vinin periodat.
pershendetje dashta me ju vet juve nese dini,mua se 6 dit nuk ikam pas mestrscionet,dhe ikam bere 2 testa te shtatzanis,me kan dal pozitiv,dhe tash nuk po kam ene kurfar shenje qe jam shtatzane as nuk pom munon me vjedhje ne mengjes as kurgja,jam ne merak per veten se ni vit jam ka pres me met me barr por tash pom doket ndodhi kjo mrekulli dhe,
aju ka ndodh kjo sen juve ju lutem tregonmi
Krijoni Kontakt