martini1984 (01-03-2015)
Urime Marya! Te uroj nje shtatzani dhe lindje te lehte
si e deshiron? goc apo cun?
martini1984 (01-03-2015)
te lumte ajo docke qe e ka shkruajtur, te pakta jane shanset, por shume do desha , keshtu me nje rruge e zgjidhe punen
Oh sa jam zbukuru, por nga koka e siper
per tjeter vaditje e kisha fjalen , lena tashi se jena bo serioze, papa pa dale akoma mi ka futur te dyja kembet ne nje kepuce
Flm Broken, ne koken tende
do desha cune vetem per nji gjo se gocat jane mistrece , une mistrece ajo mistrece obobo,
Shendoshe e mire te jete me shendet aman te keqen se ku nuk na vete menia
urime maria. mu be qefi per ty, sinqerisht. je goc me zemer.![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Keshtu me thane dhe mua, por ja qe muaji i 2te dhe i 3te per mua kane qene me te veshtiret. Megjithate per zbukurimin ke te drejte, lol.
Mayra, une te rekomandoj te hash shpesh por nga pak. Ne kete menyre i jep stomakut dicka per te ngrene shpesh qe te mos kesh uri shume, por edhe pak qe te mos kesh vilani. Une humba peshe deri ne muajin e 5te, por ne muajin e 6te dhe te 7te e shtova. Kurse muajin e 8te dhe kete te fundit po shtoj vetem nga 2-3 pound ne jave. Si perfundim ta kontrolluan diabetin? Po homoglobinen?
Urime dhe nje bebe te shendetshme.
sot isha
e pashe bebushin ne fillim nuk donte te ma bente echo se tha qe eshte shpejte , duhet nga java e 12 -13 , por megjithate ma beri, ishte i i vogel 11 mm dhe i rrihte zemra shume shpejt.
Ma beri glycemine dhe ishte mire dhe me dha nje recete per te gjitha analizat qe behen sistematikisht, VIH , sifilis, toksoplasmoza dhe nje recete tjeter per nje test gjenetik per te kerkuar Trisomine 21 ( Daun) dhe ekografia duhej bere ne javen e 12 per te matur qafen e femijes qe te eliminohet kjo Trisomie, me tha qe testi gjenetik tregon vetem nqs jam me rrezik te larte apo te ulet.
Nqs rreziku eshte i larte per te patur trisomine atehere te bejne amniocenteze, te marrin leng nga mitra qe te shikojne me saktesi .
Sa per urine e tepert me tha te ha pa sheqerna, pa lengje portokalli , vetem fruta, dhe per te shuar urine te pi shume uje, vetem uje , frye barkun me uje qe te te rritet volumi i stomakut dhe keshtu shuhet uria, po sa mban thuaj,
eshte me kollaj te lindesh nje femije rreth 3, 50 sesa nje femije mbi 4 kile, me tha
Ne e kemi manine , sa me shume te hajme aq me i shendetshem do jete femija, por ai merr sa i duhet nga rezervat e nenes.
Urime Ela dhe lindje te lehte.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 09-09-2010 më 11:59
martini1984 (01-03-2015)
martini1984 (01-03-2015)
cndodh ne brendesi brenda 9 muajve
mbase shume nga ju e keni pare kete video ne fb
po eshte shume interesante dhe ilustruese
Urime marya dhe ti ela nje barre te mbare dhe te lete...............sa per bukurine une si me cun dhe me goce zbukurohem,por vetem shtoj shume ne peshe,une jam ne muajin e 7 skam pas asnje problem
po u shtonka forumi shume kete vit ,dhe nje here urime per nenat e ardhshme
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
martini1984 (01-03-2015)
Krijoni Kontakt