Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anėtarėsuar
    07-08-2006
    Postime
    134

Red face A mund ta evitoj kete gje?

A mund te me ndihmoj ndokush si ta evitoj skuqjen ne fytyre , te them te drejten une jam shume i shoqrueshem edhe ne shkolle me shume se une askush nuk ka shoke , mirepo kur ja nisin me fol per gjera erotike , apo ka shume vet ne nje vend me vie te skuqem .Keshtu jam nxenes i mire kam fjalor te flas me njerz e shume shoqeri kam , por vetem kete problem kam.

Nese di ndokush si ta evitoj le te shkruaje

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po, eshte nje dhe e vetmja menyre: fillo te krenohesh me te!
    se eshte virtyt. por pas nje kohe do te te kaloje vet se do te mesohesh me te.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Pasioni pėr shkencėn Maska e landi87
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    60
    te skuqesh eshte njerzore te mos skuqesh eshte kafsherore

Citim Postuar mė parė nga landi87
    te skuqesh eshte njerzore te mos skuqesh eshte kafsherore
    heu edhe kafshe na quajte??

Ka edhe nga ata njerez qe nuk skuqen, sepse kan kaluar kaq shume gjera ne jete se tani ska efekt asgje.. ske pse na quan kafshe sepse nuk skuqemi!!

Skuqja nuk eshte me detyrim o cun.. Ngaqe kemi pare aq shume gjera edhe tani skena pike ndjenje per gjera te tilla, edhe skuqja nuk del me, se edhe ne dikure skuqeshim kur degjonim te tilla gjera, por me kalimin e kohes u zbehen, edhe tai nese skuqem ne fytyre, kete efekt ma ben vetem dielli i veres.

aranit mos e merr per dobesi kte gje, do te kaloje shpejt edhe ty, ske pse merakosesh kur skuqesh nga dicka, ndoshta kjo eshte gje e mire tek syri i femrave, do i besh pervete sepse do biesh ne sy per djale shum i mire..

Cti bejm ne tjeter qe nuk skuqemi.. pa per ty... mire e ke qe skuqesh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Po, keto jane gjera psiqike qe ti skuqesh. Por jane edhe ata fizike, dhe ne lekure ndodh nje proces kimik qe te ben te skuqesh. Mjeku me siguri ka dicka per kete. Nuk tallem tani.

Pasioni pėr shkencėn Maska e landi87
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga Morning star

Ka edhe nga ata njerez qe nuk skuqen, sepse kan kaluar kaq shume gjera ne jete se tani ska efekt asgje.. ske pse na quan kafshe sepse nuk skuqemi!!

Skuqja nuk eshte me detyrim o cun.. Ngaqe kemi pare aq shume gjera edhe tani skena pike ndjenje per gjera te tilla, edhe skuqja nuk del me, se edhe ne dikure skuqeshim kur degjonim te tilla gjera, por me kalimin e kohes u zbehen, edhe tai nese skuqem ne fytyre, kete efekt ma ben vetem dielli i veres.

aranit mos e merr per dobesi kte gje, do te kaloje shpejt edhe ty, ske pse merakosesh kur skuqesh nga dicka, ndoshta kjo eshte gje e mire tek syri i femrave, do i besh pervete sepse do biesh ne sy per djale shum i mire..

nuk e kisha ne kuptimin qe ata qe nuk skuqen jane kafshe dhe ti vlla mos e merr shabllon shprehjen. nuk do te thote vetem skuqje ne fytyre por dhe ne brendesin tende pavarsisht se nuk mund ta shprehesh me skuqje ne fytyre

ke te drejte landi kjo gje qe deshe te thuash ti do te thote vetekontroll dhe eshte nje dicka qe jo te gjithe kane. sdq o aranit nqs per ty eshte problem qe skuqesh ne fytyre kur degjon nje batute pikante atehere provo te shkepusesh fjalet qe degjon nga stomaku. ti ndoshta e kupton se per cfare flas

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Ajo eshte seder vella. Koha do ta trashe lekuren, mjafton te mos mendosh per te.

P.s E ke vene re qe ne erresire nuk skuqesh, atehere pse. Sepse je ti qe e stimulon. Ne moment qe gjendesh ngushte levadhis me mendjen e mundohu te mbushesh me fryme sa me shume.
    Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi

rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar mė parė nga Morning star

re cun nje fjale te urte tha tjetri pse te dogji ty ti e ke kaluar ate faze pastaj eshte ne karakterin e njeriut mendoj kjo gje ,e ti duhet te jesh nje dreq i vogel shaka here tjeter mos u prek

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sa vjec je ti, nese je 30-40 dhe akoma skuqesh...atehere skam cte te them, vec mund te te them se majkel xhekson skuqet gjitheashtu j.k

ska asgje te keqe nese skuqesh arianit e di qe te vjen turp kur skuqesh por eshte natyrale, dhe biles disa vajza pelqejn kete gje
    so keep on skuq-ing :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •