Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Vallaj edhe una skuqem dhe vihem ne siklet, ska te bej ne csituat ndodhem , por sme vjen turp thjesht i fus nje batut nga mrapa ene nje te qeshur ene kalon , kshuqe edhe ti arianit mos e vrit shum se gjithcka esht normale te ndodh ne jet se sjemi njerez plastik ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    dhe biles disa vajza pelqejn kete gje
    so keep on skuq-ing :P
    une e pelqej per vete

Dhe un e kam problem kte qe skuqem shume shpesh. Eshte gje qe nuk e konrolloj dot. Me para me pengonte po tani se kam me problem.

arianit ske si ta rregullosh. Nefakt kur ti ke kaq shume shoqeri domethen qe njerezit qe te rethojn se kan problem fare qe ti skuqesh, ndoshta e pelqejn
    Un besoj se njerezit qe skuqen shpesh kan me shume seder nga ata qe se cajn koken.

Edhe un do doja ta merrja vesh kete menyren e evitimit.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anėtarėsuar
    07-08-2006
    Postime
    134
    faleminderit shume per keto keshilla , besoj se prej tash ja kum nise me u ndi ma mire , by the way une jam 16 vjet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Citim Postuar mė parė nga arianit_real
    A mund te me ndihmoj ndokush si ta evitoj skuqjen ne fytyre , te them te drejten une jam shume i shoqrueshem edhe ne shkolle me shume se une askush nuk ka shoke , mirepo kur ja nisin me fol per gjera erotike , apo ka shume vet ne nje vend me vie te skuqem .Keshtu jam nxenes i mire kam fjalor te flas me njerz e shume shoqeri kam , por vetem kete problem kam.

Nese di ndokush si ta evitoj le te shkruaje
    Ti perjeton anen e kundert te jo-skuqjes, skuqjen (e vjedhur nga Kadare - pershtatur) dhe duhet te jete dicka e veshtire. Une te keshilloj ti rrallosh ata shoket dhe te shumosh shoqet, te cilat pakez nga pakez do te c'skuqin dhe nga ndonjera do te jesh skuqur perseri, por skuqje erotike ferkimesh dhe jo skuqje largesie ne brigjet e te ashtequajtures distance nga seksi i bukur.

Skuqja me jo-skuqjen eshte vetem nje hap, hidhe!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar mė parė nga Fenomeni
    Ti perjeton anen e kundert te jo-skuqjes, skuqjen

Skuqja me jo-skuqjen eshte vetem nje hap, hidhe!

Kupa me kapak, kupa pa kapak, kupa me kapak, kupa pa kapak

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    ej aranit dikush te ka thene se e ke si virtyt dhe fillo krenohu me te,por ne qoftese te duket shume serioze dhe problematike kjo gje,shih re te paren apo te parin qe sheh rruges kputja direkt me muhabete erotike ,nje here dy here tre here ........ e me rradhe disa here do te skuqesh po me vone nuk besoj se do skuqesh mo,por nga ana tjeter zdo e kesh ma problem ket muhabetin e erotikes dhe do ta kesh ēik problem,nejse edhe nese nuk provon kete qe te thashe une ē'te keqe ka nese skuqesh ti as mos e mendo se po skuqesh edhe po ta thane se po skuqesh varja dhe kshu kalon momenti
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    se dhe mua per vete kur behen muhabete erotike midis ēunave jam bilbil lala,po kur jam me ndonje femer behet veshi majt flakerime mua,veē sa me thote tjetra ēkemi,dmth kur jam vetem per vetem me nji femer,biles me iken dhe goja behem si memec
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Kalon bashke me fazen delikate te jetes neper te cilen je duke ecur..
    ArsGothicė

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    sa vjec je ti, nese je 30-40 dhe akoma skuqesh...atehere skam cte te them, vec mund te te them se majkel xhekson skuqet gjitheashtu j.k

ska asgje te keqe nese skuqesh arianit e di qe te vjen turp kur skuqesh por eshte natyrale, dhe biles disa vajza pelqejn kete gje
    so keep on skuq-ing :P

Po ky te tregoi qe shkon ne shkolle, pse duhet te jete 40 vjeq?

Ndersa arianit edhe ne kemi gjera qe nuk na pelqejne te vetja por kjo ste ben me te keq ose me te mire, skuqja eshte diqka me normale dhe mos kerko ta shorosh apo evitosh ate por vetem mundohu ta kuptosh si diqka me normale. Edhe une jam i ndjeshem dhe per pak gje me dalin lotet ndersa ne pamje dhe ne qendrim dukem si burre i forte qe kurre nuk me dalin lotet. Me heret isha mjaft i shqetesuar me kete gje sepse mendoja qe po bej dicka te ulet dhe jo burrerore, ndersa tash nuk me perngon ky fakt, sepse vetem jam i mesur qe keshtu une jam dhe keshtu funksionoj.
    Barca

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •