Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    Mbaj per dore, kė lekundet
    Perkedhel, kė nuk eshte rritur
    Jap mendim, ne me pyesin
    Lamtumire, s“them per cdo te ikur.

Lamtumire, s“i thuhet mikut,
    Mbi te gjitha, atij shqipetar
    Se percjell une, cdo te ikur,
    Nese zemren m“a ka vrare.

M“u kujtuan miq te tjere
    Era, Whisper...valle ku jane?
    Letersise i mungojne,
    Ne forum, me nuk u pane.

Mbaj per dore, ke lekundet
    Por jo ty, Adidu mik,
    Nese, s“do t“ja dish per ne
    Mos rri me, por ngrihu ik.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Me vjen keq qe po iken, gjithsesi kalofsh sa me mire ne jeten reale
    #VamosArgentina

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Tungjatjeta adidu i nderuar, Adrian i dashur,

.. Keshtu sot u lodha ne pune dhe jo vetem me punen ..... per kohen qe u be kjo mosmarrveshje...Forumi ishte hapur gjithe diten por une kethehesha kohe pas kohe...Me ra keq te ndegjoj qe adidu largohesh nga forumi dhe sigurisht qe nuk largohesh nga ne..Per kohe te shkurter u njohem por per miqesi te gjate...dhe s'kishte qene gje ajo fjala e urte " Per te njohur dike duhet te hani bashke nje thes me kripe.."...une e kam nje me te forte : nese nuk e njeh njeriun per nje dite..ke problem me sistemin e vleresimit( dhe mos te mburrem une jam autori.lol..) ...
    Ne u beme miq dhe te tille do te mbesim... as qe duhej kjo te behej me buje..se ne prekemi, hidherohemi dhe vete mund mos te hyjme ne forum kur te na kujtohet...por, kur te hedhim syrin qe duam te pershendesim nje mik..te themi nje fjale qe mungon...te themi nje varg qe gezon... te bejme nje dedikim qe bashkon athere duhet ta leme deren hapur ta bejme kete nuk duhet ti mohojme kete te drejte vetvetes ..dhe kur na e mohojne te tjeret, ne rastin konkret nese na e mohojne pronaret ne s'kemi c'bejme ..do te zgjedhim alternativa te tjera komunikimi ..nese kemi cte themi dhe kujt ti themi.Tek rasti Yt Adrian eshte e para ..ke lene deren hapur vullnetarisht je larguar dhe prape ashtu mund te vish.. une s'kam ndegjuar se kush te te kete perjashtuar..dhe s'mendoj se s'ke cte shkruajsh ..dhe per ke te shkruajsh..andaj per boten moderne dhe jo per kohen e Leke Dukagjinit (ndjese past..ai dhe koha)..mund te kethehesh dhe te shkruajsh sonte bile...ata moderatoret e shkrete ( qe ne hidherohemi shpesh..kush si paguan..dhe le te bejne cka te duan me kete teme..poqese Ti nis te shkruajsh kur te te kujtohet..tema le te fshihet ...te shkoje ne harrese tema dhe hidherimi....do ti mbajme per kujtim vetem vargjet.....e "ndarjes"

Keshtu e ka miqesia virtuale...dhe per ata qe mmendojne drejt eshte nje miqesi reale gjithashtu...ne merzitemi per njeritjetrin dhe gezohemi per miqt ketu kur ata kane gezim...ne gezohemi me suksesin e njeritjetrit..merzitemi kur ndonje antare largohet le nje vend bosh tek ne. ..dhe lotojme kur nje antare ndahet nga jeta ndahet edhe nga ne....

Mirupafshim Jo Lamtumire.....

Dhe per vargje Kandili 1..Rrofsh ma morre motivin te lumt..per vargjet...mondi...Tanku ...zemrushja...trendafili blu... edhe jimmychrist dhe skuthi..Palma me vargjet rrofsh...thekthi si gjithmone....te gjithe qe keni shprehur nje perkrahje per njeriun tone per njerin nga Ne.dhe une ju falenderoj si nje copez e juaj.
    Me nderime per adidu dhe te gjithe,
    bili99

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    me vjen shume........ keq qe po largohesh adidu.
    Mgjth te uroj shume shume fat ne jeten tende.
    Je nje njeri shume i vecante
    te perqafoj

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Adidu
    E para.
    po e bej qe ajo pjese e mbrapshte e ketij forumi te vere mend dhe te mos luaje me vlerat e shpatullave, emotivitetit dhe vlerave qe percojme ketu
    Jo vetem gabohesh se keshtu do te edukohen ata qe luaje me vlerat ,por,
    je duke lene pergjysem nje teme* , qe i kalon kufijte e arsyes per te cilen vetedeklaron se largimi eshte opsioni me llogjik.

E dyta.
    Pra, tani po na thua :"Bashkeshqiptare te dashur nuk meritoni te bashkebisedosh me juve sepse, ne rradhet tuaja ka edhe disa........ ." dhe kerkojme pastaj te jemi te bashkuar si komb ....
    Nuk me vjen keq per menyren qe zgjodhe per te mos qene activ, vetem se, te rinjte meritojne me shume kujdes e cilesi te shprehuri ne gjuhen tone dhe e ke kete privilegj.
    Me vjen keq qe nuk pime nje gote Raki bashke, por megjithate jam i bindur se kjo eshte nje farse per ndonje studim tuajin personal ,te pakten keshtu dua te besoj.
    Respektet e mia te sinqerta!
    Arben Kote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 13-07-2007 mė 07:07
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Hajde rruge te mbare dhe leri ceremonite !

Nuk eshte ndonje procedure dhe ke 3 dite qe ende s ke ikur !

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Si moderator i ardhshem ke shkruar Pratolin. Te pakten Adidu po largohet me poezi e jo me ceremoni.

Se na u shpif mungesa e dashamiresise nga nje pjese e stafit, qe u mungon diplomacia, qe u mungon modestia, u mungon lezeti qe nuk dine si ti mbajne e si ti rrespektojne antaret me peshe, qe ngelen duke na pare si ca nga ata pronaret e pasur por me pak shkolle, apo si pergjegjesa rreparti ushtarak.

Gjeni more nja dy mjeshtra moderues qe ta mbajne kete forum me frymen e duhur te perzemersise, sidomos ndaj kritikave e trajtimit te antareve se ia kemi nxjerre lengun Alboizmit, e prandaj jane bere disa anetare si te eger e nuk gjejne qetesi pasi e dine qe gjerat mund te shkojne me me shume njerzillek, shqiptarizem e bukuri. Ne kuvend te burrave nuk ka rendesi as mosha, as profesioni, as pamja por mendimi i pjekur qofte edhe me nje fjali.

Prandaj ky Forum do burra e gra kuvendi e zakoni ne drejtim, shqiptare qe dine te shkruajne e te 'prekin' anetaret pa i fyer aspak, sidomos kur keta drejtues njihen edhe si fetare.
    Se ngelem duke kritikuar more se na e keni merzitur.

Poeme e ndjere Adidu, se me vjen keq qe arrihet deri ketu.

Nuk me zgjedhin mua moderator se e sheh ti se si trajtohet anetari si myshteri dhe forumi si prone e perbashket ku askush nuk ankohet pasi rrespekti e haku por edhe trajtimi me lezet moderues do i jepet gjithkujt! )

~Dreams Come True~ Maska e Rudina_USA
    Anėtarėsuar
    23-10-2006
    Vendndodhja
    Smile even your smile is sad,because more sad than a sad smile is,sadnnes that doesen't smile never. Remember my friend.
    Postime
    135
    Citim Postuar mė parė nga adidu
    Poet i mundur po largohem prej ketej,
    si shume perpara meje shkuan,
    me fyerjen vellozeze qe zgjatet tej,
    me zemer vrare nga ata qe me zbuan.

Ca vargjejete bli-lotuar po le pas,
    gjethet pranver keputur nga shpirti im,
    n' flatra shpendi i shendroj me britme kelthas,
    mos i harroni e shkelni... gjer ne amshim.

Dikur do kthehem si feniks ne fluturim,
    prej hirit te kujteses tuaj do ngjallem,
    Jo aspak ketu ne faqet e pengut tim,
    n'blerimin e poezis tuaj do permallem.

Poet i mundur po largohem prej ketej,
    lavdine shterpesise harbute ja le,
    te gezoje qe shume deboi tej,
    vetzhgerrimtas ne antipatriotizmin ple.

Kjo eshte tema e fundit qe une hap dhe ju falenderoj te tereve si moderatore dhe si antare per mbushjen shpirterore qe me dhate gjate kesaj kohe qe bera pjese ne kete forum. Nuk perjashtoj ne falenderim edhe ata qe kam debatuar, madje i falenderoj vecanerisht, sepse duartrokitjet jane kenaqesia e vleres qe jep, ndersa kundershtite jane radiografia e vetvetes.

p.s kush ka mbetur i fyer nga une i kerkoj falje, megjithese thjesht kam dhene mendimin tim, duke mos u nisur aspak nga mania per ti fyer, sic bejne rendom disa me harbuteri.
    Ja kalofshi mire dhe gjithmone do te hap kete kete forum per ta lexuar si lexues i thjeshte, sepse me mbushni shpirterisht.

Shume poezi e bukur.

Pavarsisht se ste njof..
    Me vjen keq qe po iken, gjithashtu kalofsh sa me mire ne jeten tende.
    “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Te bekofte Zoti kudo qe te shkosh ooo Mik i nderuar .

Sado te keqia qe te bejme ne kete tok te gjit fjalen e mir do thon kur vdes .

Prandaj mos u bej merak shum ne qofte se ke thenur ndonje fjal te keqe te cilin e quan mendimin tend Thjesht .
    Qe i mir i shkreti pamvarsisht se fliste nga nje her pa u menduar

Qe e bekofte zoti aty ku shkoj si shembul kjo do te jet tiketa kur te largohesh dhe ti o i gjor
    .
    Faleminderit Borshi ne emigrim A Lleshi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cobra1 : 13-07-2007 mė 23:39

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Nje moderator i ardhshem nuk do te thote te jesh nje budalla i sotshem.

Nese nje anetar, cilidoqofte ky, ka dinjitet dhe vendosmeri brenda vetes, nuk ka pse na ben ceremonira te ketij tipi kaq banale dhe prej femije te llastuar.

E cfare pretendoka ky adidu, qe ti lutemi ne tani dhe ti themi aman mos na ik ???

Ne momentin qe forumi nuk mund te te jap ate cfare ti deshiron apo qe ti nuk mund ti japesh ate qe i duhet forumit, thjesht largohu dhe kaq, pa na hapur tema nostalgjike dhe krijuar "minirevolta" idioteske qe mund te prekin vetem njerezit e dobet apo edhe ata te pakenaqur.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nė udhėt e dhimbjes jetoj
    Nga riza2008 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 307
    Postimi i Fundit: 28-08-2014, 16:56
  2. Nuk mund tė largohem dot nga ajo?
    Nga roni_s nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 23-09-2006, 07:01
  3. Berisha: Largohem nga politika nėse PD humb zgjedhjet
    Nga Qerim nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 04:41
  4. Largohem nga Forumi pėr 4 muaj!
    Nga kacaku basket nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 06:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •