JOOOOOOOOOOOO Sepse ne chat te tjeret asnjehere nuk tregojen te verteten
JOOOOOOOOOOOO Sepse ne chat te tjeret asnjehere nuk tregojen te verteten
Une aty s'hy fare se me merren met tu shkru tan mileti pernjeherPostuar mė parė nga miushi
![]()
Une them se aty bahet puna lsh se sdi kush kujte po i hyp ,se dola nga tema mos keqkuptoni e them me shaka![]()
Ncuq shume , sbesoj , mirepo edhe pak jo![]()
Sui generis
Bota virtuale se pari asht defrim...dy humor, tre loj, kater vjen miqsia...po nese miqsia vazhdon se kem gjera qe na bashkojn ok pse jo....por per disa duhet shum kohź e ata qe nguten shpejt edhe zhgenjehen ......Se me boten virtuale kerkojm ate qe jemi vet ....por me taku gjysmen ton asht veshtir ne jeten reale edhe ne virtuale.
chati sme ben kurrnji pershtypje pas dy tri hersh pash qe, atu ishte diskotek ku pihesh qdo fletź .....![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
kategorikisht jo, nd si fillim nje njohj, ka nje pelqim te forte por aman duhet shume qe kjo njohje te kthehet ne dashuri, pastaj varet se cfare kupton cdo njeri prej nesh me fjalen dashuri, une per vete kuptoj qe jeten tende ta vesh para tjetrit, dhe sinqerisht per dike virtual kete gje se bej kurre, mendoj qe kurre sduhet thene kurre, por eshte me mire te dashurohesh me dike qe e ke para syve se ndollin keqkuptime me tej.![]()
jeto pa paragjykime dhe ler te tjetret te jetojne
Avash mi!
Qenke misherim i pesimizmit njerezor!
Nuk eshte e thene qe te ndodhe ashtu! Ta them une nje version tjeter te perralles.KJo vajza e takon djalin ne bar per here te pare dhe e deh,e con tye krevati dhe ngec me barre.Qe faji i naivitetit te tij dhe ligesise se saj, por jo i internetit! Interneti eshte shume i mire per te nohur njerez te rinj.Mund te komunikosh shume lirshem kur identiteti yt eshte krejt i panjohur,mund te kerkosh keshilla per hallet te cilat do kishe turp e siklet tia tregoje dikujt qe njeh.
Por se kush eshte pas ekranit nuk i dihet kurre.Dhe kjo nuk do te thote se ti duhet te behesh idiot dhe te besosh gjithcka.Ne internet ke nuk gjen shume me teper njerez se ne takime dhe ka shume me teper probabilitet qe te gjesh horra,horra ka kudo.
Interneti nuk eshte qe te "lidhesh" por qe te njohesh me njerez!
Jo,jo tek kjo perralla nuk paska qene vajza fshatare por djali paska qene qofte papjekur .
Dursaku_vip do te thosha vetem kaq,dashuria mund te lindi kudo ,ne net ,ne jet...........
ka shume raste ku nga dashurit virtuale vazhdojn jeten ne ciftenjof personalisht persona te dashuruar ne virtual e me tej gjerat jan ber reale dhe jeta e tyre eshte shume e bukur tani ne reale .
Keshtu ,Dursaku_vip dashurit virtuale jan te njejta me ato reale ,ashtu si ne jet qe jo cdo njofje apo dashuri perfundon mire dhe ne virtual ndodh e njejta gje po genjeve................
Nje catist i njofur nga qyteti elbasanit dashuroj nje goce ketu ne londer (e kam komshi) qe dashuri virtuale ne fillim ,por qen gjithmon te sinqert me njeri tjetrin dhe cdo gje eci si e deshiruan ata 2 ,sot jane te martuar me nje femij te mbrekullushem.Nje nga ish sopat e pare te albasolit te gjithe e njofin kush eshteperseri me gruan e tij ne net jan njofur kane nje bebushe te mbrekullushme ,,,,di dhe shume raste te tjera qe jetojn shume mire pra dashuria e tyre ka filluar ne virtual e me tej eshte pasuar deri ne martese ,,,,,,por nuk perjashtohen dhe shume raste te tjera qe dashurit virtuale ashtu si lindin ketu mbarojn ketu ,dhe jane pikerishte ata persona qe genjejn per personin e tyre ,por mendoj se keta persona te tille do jen dhe ne reale(mashtrusa)....... Dursaku_vip ,prandaj lal pyet shtat__a_tete e bej si di vete si ta ndjej ty zemra ,se shpesh shume sygjerime te hallakatin dhe ste japin asnje drejtim.
Te uroj fat.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
ne ame...............................
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Per njerezit qe punoj gjat dhe qe nuk kan kohe te dalin per te krijuar nje lidhje eshte prefekt interneti,i ndihmon ne kohe shume,dhe tash cdo dite e me shume po behet me se e zakoneshme qe lidhjet ne internet te kthehen ne lidhje reale ndonjher edhe shume te sukseshme,une personalisht nuk jam njeri qe i dua shume enigmat keshte te virtualja per mua eshte enigm dhe nuk i hyj kesaj pune asnjeher,dhe pse nga interneti kam shume shok e shoqe qe ka ndodh edhe jemi taku
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Krijoni Kontakt