jo nuk besoj se jane te kota per mendimn tim
jane koh e humbur kot
jo nuk besoj se jane te kota per mendimn tim
jane koh e humbur kot
Ne lidhje virtuale eshte per te mos besuar, por ka raste e raste ( them keshtu sepse ka shume raste kur jan martuar nga njohja virtuale ).
Nejse me pak fjale jam kundrra ketyre lloj lidhjesh
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Jane lidhje koti shumica ndonjehere humbje kohe e vertet,po ndonje dashuri edhe ka lindur....
Besoj sepse njof dy cifte qe jane bashke u takuan u pelqeyn edhe jane bashke.Keto jane raste te rralla por te bukura nga nje ane.Cfare tu besh vajzave se e kam degjuar edhe kete rast qe ne vend te pyesin cfare shkolle ke ?te pyesin sa lek ke?Postuar mė parė nga DuRrSaKu_ViP_20
Hahahaha, cdo gje sipas merites shkon ne kete jete!Postuar mė parė nga YaSmiN
Keto lloj vajzash jane, si ti them..., strait forward!
S'duan te lodhin koken te mendojne tani...
ėhė, paska kryer filan shkollen!
ėhė, me kete shkollim mund te punesohet ne keso lloj pune...,
ėhė, kjo lloj pune paguhet zakonisht prej kaq deri ne kaq..
aha, s'beka;
dhe pas nje kohe ta kthen me dashuri:
-IK, SHPORRU!
Po keto te tipit "strait-forward" jane me te pershtatshme; s'te lodhin gjate, se te pyesin:
"sa",
i thua:
"kaq"
dhe ta pret me miresjellje te skajshme:
Ik, hiqmu qafe!
Por fatkeqesisht keto te dytat "ngulen" me shpesh, e me keq se gjithe te tjerat, sepse edhe mashkulli qe do te perfitoje, nga nje pyetje e vetme,
i kupton dy gjera me shume rendesi:
E para:
se, "duhet genjyer kete zocken po deshe te kesh dicka me te!"
E dyta:
"Shih, i paska vene cmim! Ashtu edhe do ta trajtoj, kjo zocke s'meritoka respekt".
Atehere, zgjidhni e merrni.![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Baptist gjithmone me kane pelqyer shkrimet e tua.Por fatkeqsisht keto vajza ekzistojne mund te jene edhe midis nesh nuk i dihet edhe nuk e tregojne kete karakter
.
Sigurisht qe ka...
Por me sa kam verejtur, jane pakice qe nuk e kalon 30% e?
Te them te drejten, te tillat mund t'i dallosh nga aeroplani, jo me ketu ku mund t'ua lexosh edhe mendimet.
--
Gjasme pershendetje per mbeshtetjen!
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar mė parė nga theodora*
Kush e thote kete vajzat shqiptare apo te huajat? se mesa di une te huajat sflasin dhe aq keq per ne djemt shqiptar , penkundrazi .... dhe ju si patriote qe ju kemi i varni nje cik lart kujdes aman kur te bini se mos bini me kok:P (kjo ne pergjithsi jo per ty)
Postuar mė parė nga theodora*
E ke provu ti qe flet me kaq siguri? se nqs ke provu mos fol kot lej te flasin ata qe e kan provu
RRespekt dhe Gjthe te mirat![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Angjelini : 30-07-2007 mė 09:20
Angjelini di vajza qe kur flasin eshte sikur presin unazen ne msn.E ka thene kete shprehje nje shoqja ime edhe kam qeshur.Keshtu jemi ne :P
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YaSmiN : 30-07-2007 mė 09:10
Krijoni Kontakt