Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 101
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Edhe Juve Femrave Eshte Me Ju Vrare Kur e Shihni Qe Keni Nje Koloni me Meshkuj Nga Mbrapa Ju Rriten Veshet Filloni Te Beni Dhe Si Interesante Pale Mos Na e Veni Fain Vetem neve Meshkujve
    Po qe te ket nje femer nje koloni me meshkuj nga mbrapa domethen qe eshte interesante ska pse te filloj te bej si e till.
    I vetmi person qe do terheqi vemendjen e plot te saj do jet dikush qe i pershtatet ne pamje dhe qe eshte aq interesant sa ajo...jo ca rrjepacaker qe bejn sikur skan pare femer me sy.

angjelini ndetjeeeee

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    -Nuk besoj, nuk kam besuar as s'besoj qe do besoj ndonejher ne lidhje virtuale.
    Kam ndegjuar ca qe lidhen neper mes chatit, msn, forumit etj por ajo lidhje nuk zgjat shume. Nga 100% te lidhjeve virtuale mund te funsionojn tamam sic duhet 10%...
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    A besoj une?!

Eksperienca, rrethanat, arsyetimi i shendoshe te japin te kuptosh se eshte thjesht e pamundur. Zemra, ndjenjat nga ana tjeter te mashtrojne, po kaq bukur, kaq mjeshterisht saqe rezultati si rrjedhoje eshte pashmangmerisht lendues. Mgjth, perjetimi imagjinar ne vetvete eshte mrekullisht mbreslenes...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga *Babygirl*
    -Nuk besoj, nuk kam besuar as s'besoj qe do besoj ndonejher ne lidhje virtuale.
    Kam ndegjuar ca qe lidhen neper mes chatit, msn, forumit etj por ajo lidhje nuk zgjat shume. Nga 100% te lidhjeve virtuale mund te funsionojn tamam sic duhet 10%...
    Keto % (perqindje) qe na i dhe kaq shtruar vlejne per lidhjet reale me te njejten mase. Saktesisht 10% te lidhjeve reale (mos shume me pak) rezultojne si lidhje funksionale!

Dmth nuk ekziston asnje dallim!
    Cifti funksional eshte cifti funksional, ate nuk do ta pengojne paragjykimet, jo jemi njoftur ne kafene, jo ne tren, jo ne autobus, jo ne internet, jo ne stacion, jo ne kinema, jo ne disko, jo ne ndeshje sporti, e pa kufi me radhe.

Pse ku u dashka njoftuar nje cift, sipas jush, ne menyre qe lidhja te rezultoje doemos funksionale?!!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    910
    Angel nuk thash qe e kam pa por meqense se flet ne kete menyr 24h do rrin ne chat.
    Dhe un nuk them se nuk hyj ne chat hyj nganjeher por jo per te zen te dashur aty
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga *Babygirl*
    Angel nuk thash qe e kam pa por meqense se flet ne kete menyr 24h do rrin ne chat.
    Dhe un nuk them se nuk hyj ne chat hyj nganjeher por jo per te zen te dashur aty
    nuk ka rendesi se ku e takon njeriun me lal, rendesi ka kur ta takosh ne person e mbrapa................
    ja mua me ka ren te njoh persona nga forumi ne real life dhe mbaj shoqeri me ta sepse ja vlen. nuk jane gjithe njelloj, edhe pse arnoldi eshte pak tip i hallakatm [ ku rafsha mos u vrafsha] futja kot
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e larguar Maska e tolky
    Anėtarėsuar
    17-04-2007
    Postime
    68
    24h chat se besoj se mund te qendroj ndonjeri

pse merzitesh BabyGirl kur nuk qendron ne chat 24h

KLM

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    910
    Angel nuk them qe ne chat nuk ka njerez te mire dhe mua me ka rastisur te njof shume njerez te mire aty por nuk eshte njesoj kur me dike ke mardhenje shoqerore flet me te nganjeher me te dhe kaq kurse te biesh ne dashuri me dike eshte pak me veshtir. Nejse pak me rendesi ky eshte mendimi im.

Tolky jo nuk qendroj 24h ne chat hyj nganjeher per te kaluar kohen asgje me shume por me besdis fakti qe ca njerz duan te ua ndryshojne te tjereve meedimin dhe te mendoj njesoj si ata...

i/e larguar Maska e tolky
    Anėtarėsuar
    17-04-2007
    Postime
    68
    Hehheh leri fare ato

Edhe pse deshirojne te ta ndryshojne mendimin ti mos e ndrusho ke mendimin tend personal dhe cdo njeri ka te drejte ta tregoje mendim e tij.
    Keshtu ato le te kercejne si Top shajtani

Hajt Kalofsh mir

i/e regjistruar Maska e Ujmiri
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    224
    Besoj ,arsyeja e besimit tim eshte se Pc interneti ehste ber pjes e komunikimit sot,si per pune,njohuri,njohje te gjithckaje qe behet permes internetit,edhe se fundmi koha e lir te takon me njerz qe jan te vertet,domethen qe shkruaj te njejten kohe dhe ndrojn mendime,duke u pelqyer ose me shum,kalojn ne telefonata,takohen ,dashurohen,martohen,edhe marrin malin ca te them,,,eshte dicka e besueshme per mua,por jo vendimtare perderisa nuk e njoh mir personin qe lidhe mardhenje.

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shoqėria virtuale...
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 27-01-2008, 03:08
  2. Dashurija Virtuale!.....
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:28
  3. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •