Nje shoku im thot "E mi Ilde, ca nuk shef, lloj lloj perbindshash mcifen mas ekranit."Postuar mė parė nga Baptist
![]()
Nje shoku im thot "E mi Ilde, ca nuk shef, lloj lloj perbindshash mcifen mas ekranit."Postuar mė parė nga Baptist
![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Postuar mė parė nga theodora*
po ato me mbleseri kane te ardhme ma thuaj pak po deshe se nuk arrij te kuptoj ???
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
po re si sbesoj se kam pas nja 3 lidhje po e keqja eshte se sme ka zgjat shume sa kena mbaru pune dhe i kena hap krahun njeri tjetrit![]()
![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
vallaj o shoku sas keto me mbleseri si me zift me duken mua por
ka patur raste qe kane dale mire .
mua me duket gje negative .eshte e mire te njohin me dike po qe ta marresh dhe po nuk te pelqeu ,si zor me duket mua .
se di se si kane bere ata te paret qe nuk e njihnin burrin hic deri ne diten e marteses ,dhe prap kane jetuar mire e bukur .
tani kane ndryshuar kohet ,nje gje e tille mua nuk me pelqen .
Postuar mė parė nga alnosa
prandaj po them qe kohet kane ndryshuar mund te njifesh edhe virtualisht por ama te takohesh me ate person qe e ke njofur ne chat apo ku di une ku !!! gjithe te mirat te gjitheve !!!
ATO ME MBLESERI JE SI I IMPONUAR TA DUASH TJETRINPostuar mė parė nga SaS
DASHURI TAMAM ESHT AJO KUR E MASHKULLI E FEMRA BIEN NE DASHURI KUR SHIKOJNE NJERI TJETRIN E PASTAJ MUND TE SAKRIFIKOJNE CDO GJE PER TE QENE BASHKE FOR EVER
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Besoj ne nje lidhje virtuale per te njohur njerez,dhe pastaj gjithcka varet nese
mes dy njerezve qe takohen fizikisht ka chemistry.Ketu ku jetoj une dating sites
kane me mijera e mijera abonente.Ndoshta ngaqe jeta ketu eshte shume e ngarkuar,dhe e vetmja kohe e lire eshte weekend.
Mendoj se eshte dicka normale o njerez.Ne fund te fundit ne net ti nuk do i thuash te dua ,te dashuroj...thjesh ti me pelqen si tip,do deshiroja te pija nje kafe te njiheshim me mire etj. etj.
jo nuk besoj ne lidhjet virtuale ... nuk m'interesohen. Kollaj esht me be "flirt" ne net, por dashuri te vertet ??? jo nuk e besoj, personi tjeter mund te rren, te jet i martuar apo qka di une, e nqs dashurohesh vetem e lendon veten. Nuk eshte larg realitetit se edhe ne realitet mund te gjenjen dikush por ne net me doket se ski kufi, mund te thuash qka te duash ...
ju pershendes
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Postuar mė parė nga theodora*
je i imponuar te rrish po jo ta duash nje person !!! ok !!! edhe sa per dashuri tamom apo jo tamom nuk besoj !!! besoj ne dashuri pa prapashtesa !!! dashuriu mbetet dashuri !!!
Krijoni Kontakt