Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 101
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar mė parė nga XX22
    iiiiiiiiiiiiii mos beni gafen me te madhe te jetes suaj te lidheni me nje njeri qe nuk e njihni realisht sepse virtualiteti mashtron.
    Ja nje histori qe po e them shkurt:
    Nje djal njihet ne chat me nje vajze dhe cuditerisht i pelqen ne komunikim ndonese deri dje kishte qene kunder dashurive te tilla qe per te ishin inekzistente.
    Ai sapo ishte ndare nga e dashura dhe mendoi se komunikimi me kete vajzen do ta bente ta harronte dhimbjen.Ashtu iu duk ne fillim pasi njohja e re e kishte zene kohen ku ai mendonte per ate qe humbi.Pyesin njeri-tjetrin per te kaluaren te tashmen,studimet etj,ajo vajza i thote jam ne universitet ne kete dege,familja jeton ketu kam kete e ate etj,edhe djali po ashtu.Djali shume simpatik,kurse kjo vajza ta perplasje mbas murit nuk ngjiste lol,shumtire e gjalle.I dergon foto kjo edhe pse ketij nuk i pelqen shume e nis me teper si loje,kurse fotot e djalit bukurosh e bejne edhe me shume te mohoje realitetin dhe te thuri genjeshtra vajzen si e si ta fitonte duke e ditur shume mire se ky ishte ende i dashuruar.Kjo vajza e dinte qe djali kishte dashur dhe donte shume nje vajze tjeter qe ishin larguar nga njeri-tjetri per kaprico.Vjen kjo vajza ta takoje djalin pasi jetonin ne shtete te ndryshme,detyrohet e takon djali edhe pse nuk ishte shume ne humor ate kohe,cte shikoje me sy moster te vertete hahahaha.Hiqet sikur e pelqen sepse i vjen keq,kjo nje fshatare nga ato qe jetojne mbrapa maleve ku edhe pula ha gure lol,fshatra te thella.E zgjuar ajo por edhe e lig,shkojne ne lokal e deh djalin duke i vene baste kete gote per mu e kete per ty,shkon ne shtrat me te dhe ajo ngel shtatzene.Djali peson nje depresion te tmerrshem por pa shprese,iu kthye realitetit qe e kishte kujtuar si enderr,shkon ne fshat tek kjo se kjo fshatare pamvaresisht se e kishte genjyer djalin me paturpesi.Jane sot bashke so people mos beni gabim te beni te tilla marrezi se ka njerez te tille te ulet qe ju shfrytezojne zemren e mire dhe sinqeritetin duke jua punuar pa ju bere vone se vuani apo jo juve.

Epo kshu shpjegohet pse shikon gjith ata cuna yje me ca shemtira. Seriozisht eshte nje cift qe vinte te puna ime cdo jave tepakten per nja 2 vjet. Heren e pare qe i pash thash kushedi sa lek i ka dhen kjo per te dal nje here me kte djal! Ai eshte yll fare, nja 1,90 i gjat, brun me sy jeshil (tani jeshil apo blu do u genjej po dicka e till ) dhe trup sportiv kurse ajo nja 1,55, si tip indjane e eret, trup i deformuar dhe fytyr te shemtuar qe ska ku te vej me! (nga ato fytyra qe te vjen tua futesh me grusht kot per qef ). Nejse akoma jam duke u munduar te shpjegoj kete "fenomen" sepse jan seriozisht si dita me naten dhe kan kaq vite qe jan bashk!

Sa per historine, te jet e vertet qenka shume budalla ky djali!
    Te isha un e kisha len dhe pse ishte shtatezane dhe isha zhdukur.
    Nuk jam tip qe shikoj vetem pamjen e jashtme, por pamja ben te sajen dhe nje cift duhet te shkoj me njeri tjetrin dhe si pamje. Kjo nuk ishte vetem e shemtuar por eshte dhe njeri i keq prandaj me teper ai nuk duhet te kishte ndejtur me te. The end.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Ke te drejt firakja ashtu eshte,jo vetem e shemtut pa nivel sepse ajo pa shkoll djali me shkoll etj,por edhe shpirt keqe dhe e bindur qe i ka bere keq dhe e ka marre ne qafe ate djalin.Do ti vije koha dhe asaj si eshte ajo shprehja qesh mire kush qesh i fundit.I ka jeta keto gjera s'ke c'ben.Ashtu thua ti ta linte ai??Po bebi qe ishte i tij pamvaresisht se ai nuk donte?Per femijen i erdhi keq per asnjegje tjeter.NUk di c'te them tjeter ai e di se si do te behet me vone dhe fati,koha te gjitha keto sebashku.
    Eshte e vertete djemt e bukur perfundojne me vajza te shemtuta kurse vajzat e bukura me djem te shemtuar.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga XX22
    iiiiiiiiiiiiii mos beni gafen me te madhe te jetes suaj te lidheni me nje njeri qe nuk e njihni realisht sepse virtualiteti mashtron.
    Ja nje histori qe po e them shkurt:
    Nje djal njihet ne chat me nje vajze dhe cuditerisht i pelqen ne komunikim ndonese deri dje kishte qene kunder dashurive te tilla qe per te ishin inekzistente.
    Ai sapo ishte ndare nga e dashura dhe mendoi se komunikimi me kete vajzen do ta bente ta harronte dhimbjen.Ashtu iu duk ne fillim pasi njohja e re e kishte zene kohen ku ai mendonte per ate qe humbi.Pyesin njeri-tjetrin per te kaluaren te tashmen,studimet etj,ajo vajza i thote jam ne universitet ne kete dege,familja jeton ketu kam kete e ate etj,edhe djali po ashtu.Djali shume simpatik,kurse kjo vajza ta perplasje mbas murit nuk ngjiste lol,shumtire e gjalle.I dergon foto kjo edhe pse ketij nuk i pelqen shume e nis me teper si loje,kurse fotot e djalit bukurosh e bejne edhe me shume te mohoje realitetin dhe te thuri genjeshtra vajzen si e si ta fitonte duke e ditur shume mire se ky ishte ende i dashuruar.Kjo vajza e dinte qe djali kishte dashur dhe donte shume nje vajze tjeter qe ishin larguar nga njeri-tjetri per kaprico.Vjen kjo vajza ta takoje djalin pasi jetonin ne shtete te ndryshme,detyrohet e takon djali edhe pse nuk ishte shume ne humor ate kohe,cte shikoje me sy moster te vertete hahahaha.Hiqet sikur e pelqen sepse i vjen keq,kjo nje fshatare nga ato qe jetojne mbrapa maleve ku edhe pula ha gure lol,fshatra te thella.E zgjuar ajo por edhe e lig,shkojne ne lokal e deh djalin duke i vene baste kete gote per mu e kete per ty,shkon ne shtrat me te dhe ajo ngel shtatzene.Djali peson nje depresion te tmerrshem por pa shprese,iu kthye realitetit qe e kishte kujtuar si enderr,shkon ne fshat tek kjo se kjo fshatare pamvaresisht se e kishte genjyer djalin me paturpesi.Jane sot bashke so people mos beni gabim te beni te tilla marrezi se ka njerez te tille te ulet qe ju shfrytezojne zemren e mire dhe sinqeritetin duke jua punuar pa ju bere vone se vuani apo jo juve.

e beson dhe vete kete qe thua mi ?

Te pakten trego me bukur dhe me me ndjenje .. qe ta besojme nje cik fare dhe ne .

A besoj ? Varet nga situatat . Ja qe njoh njeren qe martohet next month me ate person qe e njohu online . So nuk eshte dhe aq tmerr sa kujtoni jo . Lidhjet virtuale sherbejn fillimisht si njohje .. pastaj sesa ecin ato ne real life .. eshte muhabet tjeter . Po qe aty fillon lidhja , nuk e mohojme ... ne virtualitet dhe ka plot .

kaq .

kurre me bote se existon nje lidhje virtuale

sot e kesaj dite lol nuk po njef dike qe e ke shok/shoqe prej kohesh dhe jo me dike qe e takon ne chat, ku i dihet me cfar maniac eshte pas ekranit
    pastaj si me ca mendje shkon ti e krijon nje lidhje virtuale, edhe reale te jet ajo lidhja mendohu 100 her para se te veprosh, se ne shumicen e kohes fillimi i cdo lidhje eshte me shum shitje denglash lol, un kam ket e at, e bej jeten kshu e ashtu, fillojne te tregojne cilesi te vetes qe ne shumicen e kohes nuk i kan po thjesht i kerkojne nga nje tjeter, dhe kur arrin ti te kuptosh se ku eshte e verteta he he ka ik ajo pune pastaj
    dhe qe thoni ju lidhje virtuale, mos te marrte mendja ere te besh nje gabim te tille se ti mund te jesh ne njeren ane te botes e ai/ajo ne anen tjeter
    pastaj kur dikush kerkon te krijoje nje lidhje virtuale me ty, ti kujton se do e ket shum problem te ket nje te tille me dike tjeter... aspak fare, perkundrazi
    kshuqe djem e vajza te mbare mos e hani sapunin per djath po rrini me kembe e mendje ne toke

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j
    kurre me bote se existon nje lidhje virtuale

sot e kesaj dite lol nuk po njef dike qe e ke shok/shoqe prej kohesh dhe jo me dike qe e takon ne chat, ku i dihet me cfar maniac eshte pas ekranit
    pastaj si me ca mendje shkon ti e krijon nje lidhje virtuale, edhe reale te jet ajo lidhja mendohu 100 her para se te veprosh, se ne shumicen e kohes fillimi i cdo lidhje eshte me shum shitje denglash lol, un kam ket e at, e bej jeten kshu e ashtu, fillojne te tregojne cilesi te vetes qe ne shumicen e kohes nuk i kan po thjesht i kerkojne nga nje tjeter, dhe kur arrin ti te kuptosh se ku eshte e verteta *he he ka ik ajo pune pastaj
    dhe qe thoni ju lidhje virtuale, mos te marrte mendja ere te besh nje gabim te tille se ti mund te jesh ne njeren ane te botes e ai/ajo ne anen tjeter
    pastaj kur dikush kerkon te krijoje nje lidhje virtuale me ty, ti kujton se do e ket shum problem te ket nje te tille me dike tjeter... aspak fare, perkundrazi
    kshuqe djem e vajza te mbare mos e hani sapunin per djath po rrini me kembe e mendje ne toke
    Po ty te doli djath apo sapun, lale?

Moj sykaltroshe vetull-holle, ai qe te shet dengla ne internet te njejtat do te ti shese edhe ne jeten e perditshme sepse ai s'ka ndonje permbajtje te brendshme vlerash tjera per te shitur.

Te propozoj te ikesh si prej drecit nga njerezit qe te thone une kam kete, une kam ate. Dhe te jesh e bindur se ai kete do ta thote edhe ne virtu edhe ne ditu.

Bile do t'i marr veturen nje kusherinit nga amerika, xhaketen do t'ia marre dajes, kepucet mikut te tij nga italia, parate borxh duke i lene gomarin peng borxhliut te porta qe te vije te dale me ty.

Sigurisht do te kete edhe shume unaza bylyzyke e qafore rreth qafes, sa te verteta sa qe s'mund t'i dallosh. Do te vije i rruar dhe me nje pako gel ne koke.

Gjithesesi. Nga njerez te tille ruaju Edhe ne internet. E njejta vlene per ata qe te cajne ****** me une jam keshtu une jam ashtu as mos u lodh te regjistrosh dicka ne koke sepse nje i tille nuk mund ta kete idene e vetes.

Por nje njoftim i rastit ne internet dhe nje interesim i perbashket dhe reciprok i pa sforcuar nga "une kam" "une bej" "une jam" do te mund te rezultonte ne nje lidhje tejtet romantike te pamundur me njerezit qe njeh nga jeta e perditshme...

Kurse per nje lidhje ne internet nuk mund te flitet, ajo eshte si te kesh nje dashuri me nje yll ekranesh, vetem se me kete edhe mund te komunikosh por jo edhe ta kesh.

*c'pune paska ikur? Si mund te kete ikur dicka ne virutalitet?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

un as e kam marr mundimin ta provoj ca eshte djath apo sapun se nuk me pelqen qe me shikim te pare dhe si i thuhet nje fjale po nuk ta hengri syri nuk ta ha buza

sa per ata qe shesin dengla ne internet do i quaja njerez te deshperuar qe genjejne veten duke shkruar pese reshta per ato cka zoterojne ne endrrate e tyre se ne realitet pfffffffffffff as i kan par me sy, po puna eshte kujt ia shkruajne nje njeriu qe eshte kushedi ne c'ane te botes dhe per me teper qe ti nuk e di ca eshte djal a vajze se me ket kohe sot ca nuk pret derbardhe
    ndersa per ata qe shesin dengla ne realitet do thoja se jan me te vertet te zotet qe dine te shtiren shum bukur ne sy te njerezve dhe bravo nqs do gjenin nje qorre shkurt hesapit qe ti merrte te gjitha per te verteta

flm per keshillen po kam ik prej shum kohesh nga njerez qe i konsideroj me shum parazit se sa dicka tjeter
    dhe sa per punen qe iken nuk e kisha fjalen ke virtualiteti po tek keta parazitat real, qe dine te shtiren dhe mjer ata/ato qe bien ne gracke

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Rane, e s'rane, eshte ne natyren e seciles vecmas,
    jane femrat ato qe lakmojne denglat dhe jane mashtruesit ata qe provojne te perfitojne permes kesaj dobesie te femres. Te tillet i mendojne gjerat, pa cka nese pasi ta kete ngrene ajo djathin me kohe e merr vesh se ishte sapunosur mire hahaaha.

Te tillet do ta shfrytezojne kete cen te femres per te arritur deri te rezultati sa me shpejte qe eshte e mundur, dhe nuk u behet vone nese do ta humbin ate me te njejten shpejtesi qe e kan bere pasi te kene "fituar" ate qe deshen prej tyre...

por a s'e meritojne ato nje zhgenjim te tille, a s'e meriton nje femer qe lakmon "gjerat", "sendet" e "rraqet" e mashkullit ne vend se ta adhuroje ate si person ashtu si eshte kur eshte per tu lakmuar?

Marre parasysh se ne kete bote, gjerat shkojne dhe vijne, -ne mos u zhgenjefte sot do te zhgenjehet neser... tjeter eshte femra qe ka dashur nje njeri si njeri, -krejtesisht tjeter...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Ne bregdet Maska e Asriana
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    186
    virtualiteti eshte i njejte me realitetin d m th cfare te kerkosh do te gjesh .......

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    e beson dhe vete kete qe thua mi ?

Te pakten trego me bukur dhe me me ndjenje .. qe ta besojme nje cik fare dhe ne .

A besoj ? Varet nga situatat . Ja qe njoh njeren qe martohet next month me ate person qe e njohu online . So nuk eshte dhe aq tmerr sa kujtoni jo . Lidhjet virtuale sherbejn fillimisht si njohje .. pastaj sesa ecin ato ne real life .. eshte muhabet tjeter . Po qe aty fillon lidhja , nuk e mohojme ... ne virtualitet dhe ka plot .

kaq .
    Realiteti eshte kaq i hidhur ndonjehere e kaq i cuditshem sa ngaterrohet me perrallat por prap mbetet i tille.Ashtu sic do te donim te zgjoheshim nga nje enderr e keqe ashtu ka edhe momente ku do te donim te dilim nga jeta,por jo gjithcka eshte ne doren tone.Nese te duket ekzagjerim eshte e drejta jote te mendosh cte duash une nuk kam ardhur ketu ti mbush mendjen njerezve.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Gurracake
    Baptist, pula te han tye. hahhahahhaahahah
    Cka s'ka ne internet!!!!!
    Aeneas Dardanus

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shoqėria virtuale...
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 27-01-2008, 03:08
  2. Dashurija Virtuale!.....
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:28
  3. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •