Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 101
    @hermes Maska e Avduli
    Anėtarėsuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    132
    Jo nuk besoj po jane te domosdoshme

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga XX22
    iiiiiiiiiiiiii mos beni gafen me te madhe te jetes suaj te lidheni me nje njeri qe nuk e njihni realisht sepse virtualiteti mashtron.
    Ja nje histori qe po e them shkurt:
    Nje djal njihet ne chat me nje vajze dhe cuditerisht i pelqen ne komunikim ndonese deri dje kishte qene kunder dashurive te tilla qe per te ishin inekzistente.
    Ai sapo ishte ndare nga e dashura dhe mendoi se komunikimi me kete vajzen do ta bente ta harronte dhimbjen.Ashtu iu duk ne fillim pasi njohja e re e kishte zene kohen ku ai mendonte per ate qe humbi.Pyesin njeri-tjetrin per te kaluaren te tashmen,studimet etj,ajo vajza i thote jam ne universitet ne kete dege,familja jeton ketu kam kete e ate etj,edhe djali po ashtu.Djali shume simpatik,kurse kjo vajza ta perplasje mbas murit nuk ngjiste lol,shumtire e gjalle.I dergon foto kjo edhe pse ketij nuk i pelqen shume e nis me teper si loje,kurse fotot e djalit bukurosh e bejne edhe me shume te mohoje realitetin dhe te thuri genjeshtra vajzen si e si ta fitonte duke e ditur shume mire se ky ishte ende i dashuruar.Kjo vajza e dinte qe djali kishte dashur dhe donte shume nje vajze tjeter qe ishin larguar nga njeri-tjetri per kaprico.Vjen kjo vajza ta takoje djalin pasi jetonin ne shtete te ndryshme,detyrohet e takon djali edhe pse nuk ishte shume ne humor ate kohe,cte shikoje me sy moster te vertete hahahaha.Hiqet sikur e pelqen sepse i vjen keq,kjo nje fshatare nga ato qe jetojne mbrapa maleve ku edhe pula ha gure lol,fshatra te thella.E zgjuar ajo por edhe e lig,shkojne ne lokal e deh djalin duke i vene baste kete gote per mu e kete per ty,shkon ne shtrat me te dhe ajo ngel shtatzene.Djali peson nje depresion te tmerrshem por pa shprese,iu kthye realitetit qe e kishte kujtuar si enderr,shkon ne fshat tek kjo se kjo fshatare pamvaresisht se e kishte genjyer djalin me paturpesi.Jane sot bashke so people mos beni gabim te beni te tilla marrezi se ka njerez te tille te ulet qe ju shfrytezojne zemren e mire dhe sinqeritetin duke jua punuar pa ju bere vone se vuani apo jo juve.

sa inat i kam keto gjera. njerez te poshter!!!! turp!!! si i ben ku-ku njehere kur eshte i pire aman?
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    ndersa une mund te them se virtualisht mund ta njohesh robin, pak me shume se sa ulur ne kafe , flas ta njohesh dhe jo te kriojosh lidhje...
    ne realitetin virtual mund te jesh me i pa-kompleksuar per veten, pasi je i mbrojtur mbas ekranit ..mund ti shprehesh mednimet e tua lirshem dhe ai tjetri nga ana tjeter nuk ti sheh dridhjet e qerpikeve, ndersa flet per veten, nuk te sheh perskuqejn ne molleza kur te bejne nje kompliment dhe ti zihesh ngushte etj etj...
    por duhet permendur gjithashtu qe eshte edhe thike me dy presa...une them se njerezit qe genjejne kuptohen ...edhe ne relitetin virtual

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga engjellorja
    ndersa une mund te them se virtualisht mund ta njohesh robin, pak me shume se sa ulur ne kafe , flas ta njohesh dhe jo te kriojosh lidhje...
    ne realitetin virtual mund te jesh me i pa-kompleksuar per veten, pasi je i mbrojtur mbas ekranit ..mund ti shprehesh mednimet e tua lirshem dhe ai tjetri nga ana tjeter nuk ti sheh dridhjet e qerpikeve, ndersa flet per veten, nuk te sheh perskuqejn ne molleza kur te bejne nje kompliment dhe ti zihesh ngushte etj etj...
    por duhet permendur gjithashtu qe eshte edhe thike me dy presa...une them se njerezit qe genjejne kuptohen ...edhe ne relitetin virtual
    Pajtohem plotesisht. Robin e keq me lehte mund ta dallosh ne virtu se ne jeten e perditshme.
    Ndersa te mirin mund ta njohesh me intimisht se ne per se gjalli, ...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    baptist.... une mund ta ilustroj dhe me ndonje shembull si ne rastin konkret

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga engjellorja
    baptist.... une mund ta ilustroj dhe me ndonje shembull si ne rastin konkret
    Nuk kerokova ilustrim per gjerat qe i pohova vet.
    Por po deshe urdhero.

Por ajo qe desha te shtoja ishte se ne nje ambient te ketille njeriun mund ta njophesh ne menyren qe nuk do te arrije ta njihje pothuaj kurre ne jeten rele. Ketu ekspozohet nje pjese e botes se individit e cila nuk ka mundesi te shfaqet ne jeten e perditshme ndoshta edhe kurre.

Ti po deshe kthe edhe kete ne ndonje kontekst tjeter
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Per mua kete dashurit virtuale , thjesh kalim kohe.
    Kam degjuar edhe une nje histori...(ne radio me duket , bote e cuditshme)
    Dy bashkshortet u ndane , e dini pse?
    Keta te dy futeshin ne chat , rastesisht po flisnin me njeri tjetrin( nuke dinin se me ke po flisinin) lane takim dhe kur u takuan moren vesh qe po tradhtonin njei tjetrin me njeri tjetrin.LoL Aty u divorcuan.
    Shpresoj ta keni kuptuar historine.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga DuRrSaKu_ViP_20
    Besoni ne lidhjet virtuale?
    Njeriu ne vetevehte eshte nje mister dhe kjo i dedikohet trurit te tij.
    Virtualiteti, sidoqofte eshte nje metode qe ia kalon realitetit per nga doza e fantazise dhe kjo e ben te pakten argetues mendimin.Ne fakt deshira jone per te ndricuar thellesite e imagjinates ndoshta eshte shume larg nga e arritshmja porse , kjo nuk do te thote se ato qe zbulojme brenda saj(imagjinates)jane krejt te padobishme.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...jo nuk ekziston .

asnjehere nuk e njeh njeriun nga prapa ekranit ,kurren e kurres .
    dhe ato qe kane ndodhur jane raste te rralla se ne mes ka qene sinqeriteti .
    mos u gaboni ta provoni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 17-07-2007 mė 20:48

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    une me te preh shpresat ty bahh gjall ne bote jo .
    une per fat e kam njohur ne realitet
    dhe une kam besuar shume biles ne virtualitet ,keshtu qe nuk eshte e thene te degjosh te tjeret ti po beji c'far te thote kush se harrova ?zemra apo truri ?
    provoje shans eshte si i thone asaj lojes kumar me duket se quhet .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 17-07-2007 mė 21:50

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shoqėria virtuale...
    Nga ALBA nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 27-01-2008, 03:08
  2. Dashurija Virtuale!.....
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:28
  3. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •