Jo nuk besoj po jane te domosdoshme
Postuar mė parė nga XX22
sa inat i kam keto gjera. njerez te poshter!!!! turp!!! si i ben ku-ku njehere kur eshte i pire aman?
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
ndersa une mund te them se virtualisht mund ta njohesh robin, pak me shume se sa ulur ne kafe , flas ta njohesh dhe jo te kriojosh lidhje...
ne realitetin virtual mund te jesh me i pa-kompleksuar per veten, pasi je i mbrojtur mbas ekranit ..mund ti shprehesh mednimet e tua lirshem dhe ai tjetri nga ana tjeter nuk ti sheh dridhjet e qerpikeve, ndersa flet per veten, nuk te sheh perskuqejn ne molleza kur te bejne nje kompliment dhe ti zihesh ngushte etj etj...
por duhet permendur gjithashtu qe eshte edhe thike me dy presa...une them se njerezit qe genjejne kuptohen ...edhe ne relitetin virtual
Pajtohem plotesisht. Robin e keq me lehte mund ta dallosh ne virtu se ne jeten e perditshme.Postuar mė parė nga engjellorja
Ndersa te mirin mund ta njohesh me intimisht se ne per se gjalli, ...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
baptist.... une mund ta ilustroj dhe me ndonje shembull si ne rastin konkret
Nuk kerokova ilustrim per gjerat qe i pohova vet.Postuar mė parė nga engjellorja
Por po deshe urdhero.
Por ajo qe desha te shtoja ishte se ne nje ambient te ketille njeriun mund ta njophesh ne menyren qe nuk do te arrije ta njihje pothuaj kurre ne jeten rele. Ketu ekspozohet nje pjese e botes se individit e cila nuk ka mundesi te shfaqet ne jeten e perditshme ndoshta edhe kurre.
Ti po deshe kthe edhe kete ne ndonje kontekst tjeter![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Per mua kete dashurit virtuale , thjesh kalim kohe.
Kam degjuar edhe une nje histori...(ne radio me duket , bote e cuditshme)
Dy bashkshortet u ndane , e dini pse?
Keta te dy futeshin ne chat , rastesisht po flisnin me njeri tjetrin( nuke dinin se me ke po flisinin) lane takim dhe kur u takuan moren vesh qe po tradhtonin njei tjetrin me njeri tjetrin.LoL Aty u divorcuan.
Shpresoj ta keni kuptuar historine.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Njeriu ne vetevehte eshte nje mister dhe kjo i dedikohet trurit te tij.Postuar mė parė nga DuRrSaKu_ViP_20
Virtualiteti, sidoqofte eshte nje metode qe ia kalon realitetit per nga doza e fantazise dhe kjo e ben te pakten argetues mendimin.Ne fakt deshira jone per te ndricuar thellesite e imagjinates ndoshta eshte shume larg nga e arritshmja porse , kjo nuk do te thote se ato qe zbulojme brenda saj(imagjinates)jane krejt te padobishme.
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...jo nuk ekziston .
asnjehere nuk e njeh njeriun nga prapa ekranit ,kurren e kurres .
dhe ato qe kane ndodhur jane raste te rralla se ne mes ka qene sinqeriteti .
mos u gaboni ta provoni![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 17-07-2007 mė 20:48
une me te preh shpresat ty bahh gjall ne bote jo .
une per fat e kam njohur ne realitet
dhe une kam besuar shume biles ne virtualitet ,keshtu qe nuk eshte e thene te degjosh te tjeret ti po beji c'far te thote kush se harrova ?zemra apo truri ?
provoje shans eshte si i thone asaj lojes kumar me duket se quhet .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 17-07-2007 mė 21:50
Krijoni Kontakt