Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar mė parė nga Albo

- Kryeambientalisti korrigjon Shabanin e Albania se nuk behet fjale per "fekale" por per "pleh" dhe ky nuk eshte aspak i demshem per mjedisin shqiptar.

Albo
    Nga se perbehet plehu??Per kete po diskutojme ne kapish?
    apo per ty ka rendesi vetem emri dhe jo permbajtja.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Nuk eshte problemi se ēfare tip mbeturinash vijne nga jashte,por menyra e trajtimit te mbeturinave.
    Trasporti dhe perdorimi nuk perbejne problem,por stokimi dhe perpunimi i tyre.Mbeturinat digjen dhe ne kete menyre prodhohet energji.Por nuk mund te kontrollosh gjithēka qe vjen nga jashte.
    Mbeturinat,plehra apo fekale,jane rrezik nga momenti kur i perzien me mbeturina kimike apo me keq radioaktive.
    Centralet qe perdorin si mjet per te prodhuar energji plehrat,nuk perbejne rrezik per mjedisin e per njeriun.Vetem kur fillojne te perpunohen mbeturinat,duke i shtuar komponente kimike per te permiresuar rendimentin,ateher eshte normale qe kjo ndikon ne ambjent.

Superskandal?
    Ben vape e duhen artikuj me efekt bombe qe te shiten gazetat.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Kete lloj energjie e kane perfituar ne Brazil me duket me kallam sheqeri.Une nuk jam kundra kesaj energjie sepse ne fund te fundit nafta ,qymyri do te mbarohen nje dite ,por une nuk arij te kuptoj perse keto lloj tecesh nuk ndertohen ne Greqi ,me qe kane kaq shume plehra dhe perdorin tecet me qymyrguri te cilet ndotin ambientin.

i/e regjistruar Maska e AvniMehmeti
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    84
    mė falni n.q.s. dal pak nga tema, mirėpo kam njė lutje pėr redaksinė. kurė t'i shlyeni postimet e mia ku kam fyer ndokėnd, shlyni edhe ata ku mė kan fyer mua.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    me duket se nuk i pelqeu kryesise gjetja ime?
    apo i rashe ne te me ato qe me keni fshire??
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2003
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Intervista e Xhemal Matos hedh poshte kryeartikullin bombastik te Albania me te cilen luan me mendjet e disa vogelusheve me lart. Une e lexova intervisten e tij dhe mu be qejfi per ate qe lexova:

- Qeveria shqiptare ka kerkuar mendimin e tij per projektin e termocentralit, kur ky projekt ende nuk eshte aprovuar apo vene ne veprim.

- Kryeambientalisti korrigjon Shabanin e Albania se nuk behet fjale per "fekale" por per "pleh" dhe ky nuk eshte aspak i demshem per mjedisin shqiptar.

Kur Kryeambientalisti i vendit shprehet ne kete menyre, une nuk e di se si gazetaret e Albanias marrin guximin qe te vene ate kryeartikull. Megjithate, besoj se me ate kryeartikull kane shitur me shume gazeta duke ofruar ata shqiptare qe informohen vetem duke lexuar vetem titullin e jo artikullin.

Sa me shume termocentrale te vegjel dhe sa me shpejt qe te ndertohen ne Shqiperi, aq me shpejt do te zgjidhet kriza energjitike qe ka pllakosur vendin prej vitesh tashme.

Mirepo kriza energjitike dhe perpjekjet per ta zgjidhur ate nuk kane se si te jene objekt diskutimesh, objekt diskutimesh duhet te jene pikerisht "fekalet greke".

Albo
    Albo....meqe beke si profesor doktor, ik pyet ne Ministrine e Mjedisit, qe projekti ne fjale, edhe sot pas nje viti rezulton i bllokuar, si rezultat i shkrimi
    kam nja dy dite, qe po me erren syte

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovės
    Nga JONI 1 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •