Une i shkoja fotot dhe mendova , valle egzistojne kshu stadiume te bukura merPostuar mė parė nga Davius
, nejse thnx Davius per pergjigjen
![]()
Une i shkoja fotot dhe mendova , valle egzistojne kshu stadiume te bukura merPostuar mė parė nga Davius
, nejse thnx Davius per pergjigjen
![]()
Sui generis
Votova gabim brazilin
Mendoj se Argjentina do ta fitoj![]()
Brasilia eshte kryeqyteti i Brazilit keshtu qe mos u habitni se moderatori ka bere nje gabim. Me siguri e ka pas fjalen per Brazilin
Brazili do te behet kampion kuptohet. Argjentina vetem endrra me sy hapur mund te shoh se as ne enderr nuk ka me e pa titullin. Une po jua kujtoj argjentinasve kampionatin e fundit amerikan para 2 viteve kur Brazili ne finale shkatrroi Argjentinen 4 - 0. Edhe tani te njejten mesele do e gjeni.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Une jamė tifoz i Meksikes .....
1.Arsenal
20.Tottenham
nese lujn me qet ekip qe e ka nuk ka shansa pa e rikthyer ne skuader Ronaldon e Adrianon , Dunga e ka rikthyer Baptisten per te zėvedsuar Ze Roberton por pėr mendimin tim Baptista nuk ka vend ne kombtaren Braziljane.Postuar mė parė nga Albanian^Boy
Kapiten i kombėtares Braziljane do tė Gilberto Silva (C)
1.Arsenal
20.Tottenham
Argjentina them un se do e ngreje kupen.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Brazili skuadra ime e zemres do te dali me koke larte nga kupa e amerikes latine
Je i sigurt se Brazil do behet kampion? Brazililin pa Ronaldinho dhe Kaka se hane as qent e jo me te behet kampion.Postuar mė parė nga Manci
Argentina ne krye me messin do shpallet kampione![]()
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Shpresoj te fitoj Argjentina.
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Krijoni Kontakt