E vėrteta ėshtė ashtu si thotė edhe theodora.Nuk mendoj se ka njeri tė mos ndikoj opinioni i shoqėrisė tek ai?Pamvarsishtė masės apo shkallės sė ndikimit.Kėshtu ėshtė ndėrtuar shoqėria njerėzore.Tė mos profetizoj dikush tė kundėrtėn.
E vėrteta ėshtė ashtu si thotė edhe theodora.Nuk mendoj se ka njeri tė mos ndikoj opinioni i shoqėrisė tek ai?Pamvarsishtė masės apo shkallės sė ndikimit.Kėshtu ėshtė ndėrtuar shoqėria njerėzore.Tė mos profetizoj dikush tė kundėrtėn.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Avdul po te bej nje krahasim " Nese do perqendrohesh tek te rahurat e zemres do shikosh qe dicka nuk do te shkoje mire zemra do filloje te rahe me shpejte dhe me forte .
2" Nese ri dhe nje Mjeshtir ne koke kur punon ben gabime.
Me respekt AuGuSt
Me thene te drejten deri diku jetojme per opinion .Por ne nje lidhje dashurie tek une nuk ndukon fare opinioni.Mjafton qe une te jem e lumtur ne ate lidhje . Nuk do e prish lumturine time per ti bo qefin opinionit.
Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.
Kur kam jetuar ne Shqiperi ,opinioni i te tjereve ndaj meje kishte nje rendesi te madhe .Ju thoni nuk me intereson mua opinioni i te tjereve ,por ja qe u intereson atyreve te flasin per ty.Ne shume raste ky opinion ka shkaterruar shume lidhje pse jo dhe familje.Jane ndare e vrare njerez per nje fjale goje te thene ashtu kot .Eshte kollaj te thuash nuk me intereson opinioni i te tjereve per aq kohe sa nuk te eshte prekur interesi yt, se ndryshe plas lufta.Opinioni i te tjereve nuk duhet injoruar ,por njekohesisht te mos e lejosh te drejtoj jeten tende.
Varet nga rrethanat ...
Krijoni Kontakt