Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 91
    i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    E vėrteta ėshtė ashtu si thotė edhe theodora.Nuk mendoj se ka njeri tė mos ndikoj opinioni i shoqėrisė tek ai?Pamvarsishtė masės apo shkallės sė ndikimit.Kėshtu ėshtė ndėrtuar shoqėria njerėzore.Tė mos profetizoj dikush tė kundėrtėn.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879

Wink

Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    E vėrteta ėshtė ashtu si thotė edhe theodora.Nuk mendoj se ka njeri tė mos ndikoj opinioni i shoqėrisė tek ai?Pamvarsishtė masės apo shkallės sė ndikimit.Kėshtu ėshtė ndėrtuar shoqėria njerėzore.Tė mos profetizoj dikush tė kundėrtėn.

thnx
    Dhe te gjith keta siper qe thane qe nuk ndikon opinioni i te tjereve tek ata, genjejne Shumeeeeeeeeeeeeee.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga theodora* Lexo Postimin

thnx
    Dhe te gjith keta siper qe thane qe nuk ndikon opinioni i te tjereve tek ata, genjejne Shumeeeeeeeeeeeeee.
    theodora*, sinqerisht nuk kam perse te genjej. Ne nje kohe ka pas ndikuar opinioni i te tjereve te une, por tani jo me, thjesht tani i degjoj me shume per kuriozitet, por vendimet i mar sipas arsyetimeve te mia.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Avdul po te bej nje krahasim " Nese do perqendrohesh tek te rahurat e zemres do shikosh qe dicka nuk do te shkoje mire zemra do filloje te rahe me shpejte dhe me forte .

2" Nese ri dhe nje Mjeshtir ne koke kur punon ben gabime.

Me respekt AuGuSt

Me Pushime Maska e ida1
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Nė Kėrkim Tė Vetvetes
    Postime
    220
    Me thene te drejten deri diku jetojme per opinion .Por ne nje lidhje dashurie tek une nuk ndukon fare opinioni.Mjafton qe une te jem e lumtur ne ate lidhje . Nuk do e prish lumturine time per ti bo qefin opinionit.
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar mė parė nga permetarjaa Lexo Postimin
    mua me ka prishur shume pune pasi permetaret jane njerez shume llafazane
    ti je ajo cupa e Mysllymit qe e kishte me ate zagarin e Frosos mbrapa furres se bukes e? e? e?
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Citim Postuar mė parė nga ida1 Lexo Postimin
    Me thene te drejten deri diku jetojme per opinion .Por ne nje lidhje dashurie tek une nuk ndukon fare opinioni.Mjafton qe une te jem e lumtur ne ate lidhje . Nuk do e prish lumturine time per ti bo qefin opinionit.

E shikoj qe flet nga suedia nuk ma do mendja se ne suedi vrasin mendjen sa ne ketu ne shqiperi ku ka kafe sa te duash dhe te besh thashetheme njerzit kerkojne te jetojne dhe te mbijetojne nuk kan nevoje per fjale.

Me respekt AuGuSt

Me Pushime Maska e ida1
    Anėtarėsuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Nė Kėrkim Tė Vetvetes
    Postime
    220
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_ Lexo Postimin

E shikoj qe flet nga suedia nuk ma do mendja se ne suedi vrasin mendjen sa ne ketu ne shqiperi ku ka kafe sa te duash dhe te besh thashetheme njerzit kerkojne te jetojne dhe te mbijetojne nuk kan nevoje per fjale.

Me respekt AuGuSt
    eshte e vertete qe ketu ku jetoj une nuk e vret njeri mendjen per opinion , por e kisha fjalen kudo qe te ndodhem , ne nje lidhje dashurie per mua nuk existon opinioni, por vetem ai person qe me ben te lumtur .
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kur kam jetuar ne Shqiperi ,opinioni i te tjereve ndaj meje kishte nje rendesi te madhe .Ju thoni nuk me intereson mua opinioni i te tjereve ,por ja qe u intereson atyreve te flasin per ty.Ne shume raste ky opinion ka shkaterruar shume lidhje pse jo dhe familje.Jane ndare e vrare njerez per nje fjale goje te thene ashtu kot .Eshte kollaj te thuash nuk me intereson opinioni i te tjereve per aq kohe sa nuk te eshte prekur interesi yt, se ndryshe plas lufta.Opinioni i te tjereve nuk duhet injoruar ,por njekohesisht te mos e lejosh te drejtoj jeten tende.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Varet nga rrethanat ...

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sa ndikon e kaluara ne lidhjen e se tashmes?
    Nga Adiola nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 17-02-2015, 04:35
  2. ROLI I ULEMAVE NĖ LIDHJEN E PRIZRENIT, Shkruan: Mexhid YVEJSI, Gjakovė
    Nga Mexhid Yvejsi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 03:52
  3. Cili ndikon me shume ne formimin e personalitetit: geni apo mjedisi rrethues?
    Nga gurl nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 15:44
  4. Shqiperia ne Lidhjen e Kombeve (Shqiptar)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •