Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 91
    rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar mė parė nga theodora* Lexo Postimin
    DUAM S'DUAM OPINIONI I TE TJEREVE NDIKON SHUME
    NE TE GJITH NJEREZIT E ATA QE THONE JO, NE ATA NDIKON ME SHUME TA DISH.

NDIKON SEPSE NUK JETOJME VETE NE KETE BOTE.DISA HERE NDIKON PER MIRE E DISA HERENDIKON PER KEQ.

PACI FAT, DEGJONI C'THONE TE TJERET E MUNDOHUNI TE MERNI VETEM ATE GJE QE ESHT E MIRE PER JU.
    JETA I KA KETO SE PA OPINIONE S'KA.
    JAM PLOTESISHT DAKORT ME TY
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    pse duhet te ndikoj?mos vall jetoj per opinionin e te tjereve

UnIvErSaL Maska e KaTaLiNa
    Anėtarėsuar
    03-12-2007
    Vendndodhja
    Hawthorne,CA-L.A
    Postime
    57
    po them se mendomi eshte shum i rendesishem per shumicen e njerzve per mua jo nuk e kam fare problem por un kam nje shoqe qe quhet christi dhe ajo eshte e dashuruar ne nick-un por ka frik tja thot pasiqe mendon se ai nuk e don

edhe jam dakord me ILDUSHEN ne lidhje me mendimin ALMA07 pasqe christi eshte amerikane
    <a
    href="http://paypermails.com/pages/index.php?refid=nickyahmet">paypermails.com</a>

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Mendimi im perfshihet me ate thenien e Sartre :"l'enfer sont les autres" qe nenkupton rendesine qe kane opinionet e te tjereve per c'do njeri, sadoqe ne mundohemi te pohojme te kunderten, por kjo pohimi i te kundertes nuk eshte gje tjeter vetem se njohje e rendesise qe kane opinionet e te tjereve per ne. Se edhe ai si puna ime qe nganjehere ben sikur se can koken per te "tjeret", ne fakt kerkon aprovimin e disa te tjereve qe e mendojne ndryshe nga ato te "tjeret" e pare. Pra lloqet e robve na kondicionojne ne nje menyre ose ne tjetren...
    KAQ.
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Wink

Kurre, opinioni asnjehere s'ka pasur efekt mbi vendimet e mia.

Nqs dikush me permend opinionin, une i tregoj deren.

Vetem kete lloj efekti mund te kete opinioni, pra refuzimin tim ndaj atyre qe vleresojne opinionin si te rendesishem ne nje lidhje.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e Infinite
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    275
    Tani ne Shqiperi (sepse nuk kam jetuar aq gjate jashte sa te flas per vendet e tjera kshu qe mos e marri njeri si diskriminim i races sone) ka lloje e soje opinionesh qe prekin lidhjet e dashurise mes nje mashkulli dhe nje femre sa nuk te del as koha ti permendesh.
    Une nuk jam tip qe e vras mendjen nga fjalet e njerezve por normalisht si cdo kush qe kerkon te mbroje veten nuk i mbyll veshet para gjerave qe mund te me thone. Eshte hipokrizi te thuash qe nuk ma ndjen nga opinioni i te tjereve sepse provoje njeher te te thone qe ai qe ti do eshte nje njeri qe e ka treguar veten se nuk rri dot pa shkuar me te tjera gjate kohes qe eshte me ty..nuk do te te vriste kjo?

Megjithate nuk e gjykoj dot lidhjen time nga njerzit qe flasin, do ishte krim!! Njeriut qe dua mundohem tia di te mirat e te keqijat sado te keqija te jene.

Besoj te aftesia e njerezve per tu bere me te mire nqs njeriu qe kane prane eshte tolerant dhe mirkuptues, dhe toleranca dhe mirkuptimi nuk me mungojne aspak, prandaj dhe po te gjejne te dashurin tim ne gabim dhe te ma raportojne mua, do di ta kapercej bashke me te!
    Besoj se per nje dashuri ja vlen te heqesh dhe pak nga egoja jote..
    Nese ti nuk e kontrollon mendjen tende dikush tjeter do ta beje...

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    Jam Opinion i vetvetes

hmmm godd
    Anėtarėsuar
    12-10-2005
    Vendndodhja
    permet
    Postime
    34
    mua me ka prishur shume pune pasi permetaret jane njerez shume llafazane
    Do dua ndonjehere ndonje po kurre si dikur dike

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Teme interesante kjo. Po ndodh se tepermi ne shoqerine tone, te pakten ketu ne Shqiperi, qe njerezit meren me shume llafe dhe vetem me shume pak pune. Kjo eshte nje e mete e gjithe shoqerise Shqiptare ne 17 vitet e fundit. Eshte bere dhe shprehje tani qe i themi njeri-tjetrit, llogarite e te tjereve i nxjerrim fiks, ndersa tonat nuk na dalin asnjeher (shprehje kjo qe tregon shkallen e thashethemnajeve ketu ne Shqiperi).

Une i degjoj opinionet e te tjereve qe vijne ne adresen time ose lidhjes qe une kam krijuar, por mbetem me kaq, thjesht sa i degjoj sepse ka shume gjera interesante dhe imagjinate te tipit fantashkence. Por, keto opinione nuk kane asnje lloj ndikimi ne lidhjen time, pasi me mire se une nuk e njeh tjeter njeri ate me te cilen kam krijuar nje lidhje. Pra, qente le te lehin siē thote populli, karvani ecen perpara.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    si eshte ajo thenja: degjo 100 vete e pastaj be si din vete... jemi te gjithe kurjoze dhe ne nje fare menyre na pelqen te degjojme opinionin e te tjereve,por rendesi ka qe opinionet e te tjereve to mos ndikojne ne vendimet tona. per mendimin tim kur dashurohesh nuk ka opinion qe mund te behet pengese per thejsht faktin qe kur je e dashuruar nuk ke mendje per opinionet

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sa ndikon e kaluara ne lidhjen e se tashmes?
    Nga Adiola nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 17-02-2015, 04:35
  2. ROLI I ULEMAVE NĖ LIDHJEN E PRIZRENIT, Shkruan: Mexhid YVEJSI, Gjakovė
    Nga Mexhid Yvejsi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 03:52
  3. Cili ndikon me shume ne formimin e personalitetit: geni apo mjedisi rrethues?
    Nga gurl nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 15:44
  4. Shqiperia ne Lidhjen e Kombeve (Shqiptar)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •