Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 91
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ndoshta te gjithe e vrasim menjen per cfare do mendoje nena apo familja ne pergjithesi, por besoj si cdo i ri bejme ne fund te fundit sipas kokes sone duke mos menduar fare mbi opinionet e te tjereve.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Ndikon.
    Me shum se ēduhet te ndikoj.
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anėtarėsuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga Avduli Lexo Postimin
    E hapa kete teme pasi , ne ne shume raste nisemi nga ideja se c fare mendojne te tjetert per ne ,dhe na mundon kjo gje ka shume raste qe opinjoni eshte bere shkas per shume njerez qe duhen qe te mos perfundojne bashke ,
    Do donja te dija sa do ndikonte opinjoni ne lidhjen tuaj , i mire apo i keq qofte ..?
    Jeten time e jetoj une me ate qe dua, e jo njerezit e tjere...
    Njerezit per sa kohe jane te papune me fjale do mbeten, do rrijne duke pergojuar te tjeret.
    Per mua se cfare thone ,apo nuk thone, apo mendojne te tjeret per mua apo per ate qe dua as me hyjne, e as me dalin nga xhepi.
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Opinioni i huaj dhe sa eshte infuelnca e ketij opinioni ne nje lidhje?!!
    Okey pik se pari mendoj opinioni i huaj edhe ndikon ne lidhje por edhe nuk ka ndikim fare!!!
    Ne nje lidhje te shendoshe , te krijuar midis dy personave kush e di se si te jete opinioni i huaj i forte, ate lidhje nuk ka per ta ndikuar aspak nga kursi i tij natyror!!
    Nese nje lidhje , bazohet ose mbahet gjalle me fije floku, atehere opinioni i huaj mund te jete determinues per fatin e asaj lidhjeje, qofte per te mire ose qofte per te keqe.
    Kryesore ne jete eshte mosdorezimi, njeri duhet te jete i forte mos lejoj qe opinione te ndryshme te kalisin personalitetin e tij ose asaj.
    Per mendimin tim ndikon por mvaret se tek kush !!!

Me Respket Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Po, edhe ate shume?
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    normale,qe nga momenti qe nuk jetojme vet ne kete bote por jemi te rrethuar me te tjeret ndikon e shum.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Opinioni ndikon ne njerezit e pasigurte, qe ndikohen shume nga fjalet e botes edhe ne rrethana te tjera jo vetem ne nje lidhje shkurt nga njerezit e dobet.Ja nje histori e kendshme qe me ben te qesh edhe sot.Dikur nje djal eshte kushoja im donte nje vajze kjo shume e bukur.Dhe ky pet mbas kesaj gjith diten mbrapa.Njihen me njeri-tjetrin dhe shkojne mire deri sa ne skene shfaqet shoku i kushos qe jetonte jasht edhe i thote ce ke gjet ate femer,nena e saj kshu e ashu,ajo vete po ashtu fisi kshu etc dhe si perforcim edhe nje shok tjeter bashke me te parin edhe ndahet kushoja,me thote XX22 do ta le M,pse i them une?Po me kan folur keq per te ,familjen -oh i them une njerezit ate pune kane ti rri i qete e do apo jo?Se po e deshe nuk pyet per boten.Me erdhi keq ai e ndau.Une i flisja perseri kesaj vajzes edhe nje dite me thote kjo XX22 do te fejohem,i thuaj kushos tend qe do te fejohem me filanin.I them une kushoja ende trullosej kur e shikonte kete vajzen dukej qe kishte ndjenja por qe fjala e botes i dukej me e rendessihme edhe me thote mossss,ai qen do te marri per te fejuar ate qe desha me shume ne bote.E njoh -me tha- ai dhe shoku i tij qe i mban anen me thane lloj lloj fjalesh per ate vajzen.Do ta takoj tha kushoja-plas grushti po ce do ato ishin fejuar edhe i thote shoku po pse mos ta punoja kur ti ishe ....... dhe se kishe prek as me dore ndaj edhe u fejova se u nisa edhe une per aventure ,une s'kam nevoj te pyes boten si ty se e kam pas ne shtrat edhe femra duket mer.......Me tregonte kushoja edhe qante,ndaj botes jepini cfare i takon botes ndersa atij qe doni dashurine qe i takon.Une personalisht s'du me dit ca thote bota sepse ne bote ka lloj lloj merrokllash edhe shpifjesh sidomos kohet e fundit,njerezve i ka hip cmire .zili shihni punen edhe mos humbni njerezit per hater te botes se nuk ia vlen.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Avduli Lexo Postimin
    E hapa kete teme pasi , ne ne shume raste nisemi nga ideja se c fare mendojne te tjetert per ne ,dhe na mundon kjo gje ka shume raste qe opinjoni eshte bere shkas per shume njerez qe duhen qe te mos perfundojne bashke ,
    Do donja te dija sa do ndikonte opinjoni ne lidhjen tuaj , i mire apo i keq qofte ..?

Ore opinioni te vret, edhe pse ne duam qe hiqemi qe gjasme sna e ndjen, por teke e fundit na e ndjen aq shume saaaaaaaaa

nejse.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Varet se per cfare eshte ai opinioni: nese eshte per nje qe shkon sa me nje sa me nje tjeter, nese thone qe merret me pune te pista... normal qe do ndalem njehere e do verifikoj ate "opinion". Dashuri? Dashuri ok xhanem, ama dashuri me mend ne koke e sy ne balle. S'luaj me veten per hir te "idealeve te dashurise".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 15-12-2007 mė 12:23
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    alpha girl Edhe ne dashuri duhet te dish ku te zgjedhesh, nese lidhesh me dike qe ka pasuri te vene nga prostitutat qe ka ne europe, normale do thone kjo eshte e dashura e atij tutorit . Opinionin e te tjerve do e keshe gjithmone nga pas, nese vendos te rrish me dike qe ka 100 te zezat :P
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sa ndikon e kaluara ne lidhjen e se tashmes?
    Nga Adiola nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 17-02-2015, 04:35
  2. ROLI I ULEMAVE NĖ LIDHJEN E PRIZRENIT, Shkruan: Mexhid YVEJSI, Gjakovė
    Nga Mexhid Yvejsi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 03:52
  3. Cili ndikon me shume ne formimin e personalitetit: geni apo mjedisi rrethues?
    Nga gurl nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 15:44
  4. Shqiperia ne Lidhjen e Kombeve (Shqiptar)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •