Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 91
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Morning per kete qe ke shkruajtur nqs ti je "pafillo"dhe nuk ke ditur te njohesh prostituten kjo nuk eshte per fain e Bedriut apo Faslliut te pallati tjeter ,por eshte faji" jot" .
    Pse duhet te vrasi ty mentaliteti ,kur ti si mashkull vjen verdall femrave me makin te bukur ,me nja 7 varese floriri tek qafa ?Ke nderruar mbi 125 femra apo me shume ,pse kerkon vajzen e "duhur"
    Keta cfar meshkuj quhen ?
    Jo nuk ka vetem vajza prostituta por nje shumic te konsiderueshme e zene dhe meshkujt lavire.

Do marresh ate qe te takon

Ju po e beni vajzat qe jetojne ne shqiperi me te perdalat e botes ,tha komshiu keshtu tha kushuriri keshtu .
    Cdo njeri kur eshte i paster ne vetvete dhe keshtu me ate qe ka ne krah nuk i pellcet shume koka per llafet e njerezve .

ps mos i merr per keq se me beri pershtypje kjo qe ke thene se zakonisht meshkujt fajesojne vajzat ,sikur vete jane te kulluarit e perendise.(fola ne pergjithesi )

Ne postimin tim un nuk ofendova vajzat ne shqiperi, sepse si duket ske lexuar asnje postim timin, se un me postimet qe bej, mundohem gjithmone ti ngre lart vajzat shqiptare edhe jo ti ul, sepse kemi nene edhe motra ne shtepi ndaj nuk ofendoj asnje vajze.. postimi im i referohej temes, qe dmth se llafet ndikojne, sepse o alnosa sa do mundohesh ta njohesh nje femer/mashkull e ke te veshtire ta njohesh, se kot ska dal ajo fjala.. "njeriun nuk mjafton nje jete qe ta njohesh"
    ndaj edhe postimi im ishte ne lidhje me temen, jo me vajzat ne shqiperi.. nje vajze me pershkrimin qe bera un, e gjen ne shqiperi, spanje, itali edhe kudo ne bote.. kshu qe ske pse irritohesh se nuk po ofendoj asnjeri, aq me pak vajzat ne shqiperi.

Un fola per temen, se un vete sjam i "kulluar" sic the edhe vete, ne po debatojme ne lidhje me temat, ti nese ke gje per te then ne lidhje me kte, Ok, nese ske, prap ska problem secili jep mendimin e vet.. kupton alnosa ku qe lidhja me postimin tim? Kshu qe lexoje mire para se te paragjykosh, sepse kam hap edhe nje teme apostafat per kte gje.

gjith te mirat.

Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Ca do te besh merri kembet e bjeri kokes... dhe thuaji asaj prostitutes qe ti ka zene syte "te lumte"
    E drejte edhe kjo qe thua ti, por e thashe ne kuptim qe.. llafet te vrasin sa do qe mundohesh ti lesh menjane ose te besh gjoja sikur ska ndodhur asgje.
    E mira te mirave eshte te jetosh jeten tende.. por nese ne jete si le vend njeriut qe te flasin keq per ty, atehere kto llafe do evitohen.. edhe ky eshte opsion.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Mire pra Morning eshte ashtu sic ke thene ti eshte ,por une vec pash se kishe folur.
    cit:
    "Jetojme ne nje shoqeri shqipetare me mentalitet te mbyllur .....ecetera ,ecetera and ecetera " shqiperi esapi

Prandaj po se bere veten nuk ka pse te na vrasi mentaliteti e ke thene dhe vete kete doja te thoja dhe asgje personale me ty dhe me asnjerin thjesh replikova me ty .ok?
    Pastaj se tha komshiu'' burri''im eshte i shemtuar ,apo me i bukur se une keto jane llafe qe nuk merren per baze ,jane keto qe ti permende me lart qe te vrasin pranaj s'do len vend asnjerit te hapi gojen ,dhe po e hapi komshija llafet ti vesh dhe ta kapesh per veshi se pushon ai pastaj ha-ha .se me je nxehur kot me je nxehur .Tipik djale shqiptar me nerva .

nejse te mira te kesh dhe ti .byeeeeee

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anėtarėsuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    SA KANE NDIKUAR NE NJE LIDHJE TE FORTE DASHURIE QE KENI PASUR LLAFET E SHUMTA QE IU KANE THENE JUVE OSE PARTNERIT DHE SI KENI VEPRUAR ???
    Perderisa 2 te dashuruar kane besim dhe sinqeritet tek te dy palet nuk mund te ndikoj asgje ne dashuri.....kete nuk po e flas nga pervoja por nga realiteti.

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    llafet ne lidhjen time sdo ndikonin hic hic hic. une jam ne gjendje ta njof vete dhe pyes familjen time ne lidhje me te. llafet e botes si degjoj hic te degjosh boten ndahesh edhe ngelen kalamajt rruges bota ashtu do te shikoje teater................
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-10-2007
    Postime
    20
    Llafet ndikojne shume,madje ato kane me shume efekt se sa dajaku ne shumicen e rasteve prandaj u bej thirrje gjithe atyre qe vazhdojne te ushtrojne dhune mbi femrat qe bejne mire per veten e tyre dhe sidomos per partneren ti kthehen fjales pasi ajo dashuron me shume se puthja dhe vret me shume se plumbi,prandaj te gjithe e kujtojme dike me:
    Ai ka "Thene"!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Chaonus Lexo Postimin
    Llafet ndikojne shume,madje ato kane me shume efekt se sa dajaku ne shumicen e rasteve prandaj u bej thirrje gjithe atyre qe vazhdojne te ushtrojne dhune mbi femrat qe bejne mire per veten e tyre dhe sidomos per partneren ti kthehen fjales pasi ajo dashuron me shume se puthja dhe vret me shume se plumbi,prandaj te gjithe e kujtojme dike me:
    Ai ka "Thene"!
    shoku e ke keqkuptuar tenem futi dhe nje te lexume se e kupton.....mos ma mer per ters bashkohem kompletisht me mendimin tend por pyetja eshte se sa ndikojne thashethemet ne nje lidhje, a degjon cfare thot bota apo ecen me instinktin tend?
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

beby Maska e jesu
    Anėtarėsuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    DUA T'PYES SA KANE NDIKUAR NE NJE LIDHJE TE FORTE DASHURIE QE KENI PASUR LLAFET E SHUMTA QE IU KANE THENE JUVE OSE PARTNERIT DHE SI KENI VEPRUAR ??? E KANE BERE DASHURINE ME TE FORTE E KANE LENE NE TE NJEJTIN VEND PARA SE TE DEGJONIT KETO LLAFE JENI NDARE OSE KENI QENE NE MEDYDHJE PER TU NDARE KUR KENI DEGJUAR KETO LLAFE ??? PAK A SHUME KJO ESHTE CESHTJA QE DESHIROJ TE DISKUTOJME BAShk
    Me e drejta per mendimin tim eshte ti besosh vetem syve dhe vesheve te tu, e jo ato cka thone te tjeret. Mendimi im eshte nese ne hyjme ne dyshim per dicka ndaj partnerit/partneres tone te mundohemi ta vertetojme vete, te gjejme vete te verteten e jo tek fjalet e te tjereve. Sepse me nje pyetje te drejtperdrejte besoj se do e ofendonim e lendonim duke i trguar qe jemi mos besues. Te gjithe themi te kemi besim tek parnere dhe po s'pati besim s'ka as dashuri.Une personalisht s'jam dakort me kete thenie per arsyen se ndonjehere dhe vetvetes s'mund ti besojme KURR MOS THUAJ KURR keshtu dhe tek partneret sado besim te kemi 100%nuk mund te kemi.

Besoi asaj qe ke perpara syve
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jesu : 25-10-2007 mė 16:24
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-10-2007
    Postime
    20
    Fjala per mua mbetet politikania me e zonja pa te cilen njeriu nuk do te arrinte kaq para sa ka arritur sot,nejse ti kthehemi temes,per mendimin tim mjafton qoft nje fjale qe te ndryshoje gjithshka ne nje lidje per mire ose per keq!
    Une jam mashkull por besoj se ajo qe perpiqet me shume me fjale ne lidhje eshte femra,prandaj dhe ka shume ne dore per sa i perket mbarvajtjes se lidhjes ne kete aspek pa mohuar ketu rolin tone te pa zvendesueshem si meshkuj kuptohet,jo per gje po se qarkullojne dhe zera qe thone se me zhvillimet e fundit ne shkencen e gjenetikes nuk ka me nevoje per ne!
    Po mendoni sa e shpifur do ishte jeta pa ne,sepse ne nuk sherbejme vetem per mbjelljen e farave apo jo.
    Pastaj mendo edhe mbjellja e farave me ne eshte shume here me e bukur dhe nuk arrohet krre,shume mbreslenese!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-10-2007
    Postime
    20

Wink

Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    shoku e ke keqkuptuar tenem futi dhe nje te lexume se e kupton.....mos ma mer per ters bashkohem kompletisht me mendimin tend por pyetja eshte se sa ndikojne thashethemet ne nje lidhje, a degjon cfare thot bota apo ecen me instinktin tend?
    Oh,ty te faleminderit te kuptoj drejt por mua thjesht me erdhi nje frymezim i momentit dhe percolla ate qe mendoja pa u ndikuar dhe aq nga kerkesa ekzakte e temes,me fal per kete!!!

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sa ndikon e kaluara ne lidhjen e se tashmes?
    Nga Adiola nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 17-02-2015, 04:35
  2. ROLI I ULEMAVE NĖ LIDHJEN E PRIZRENIT, Shkruan: Mexhid YVEJSI, Gjakovė
    Nga Mexhid Yvejsi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 03:52
  3. Cili ndikon me shume ne formimin e personalitetit: geni apo mjedisi rrethues?
    Nga gurl nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 15:44
  4. Shqiperia ne Lidhjen e Kombeve (Shqiptar)
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2002, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •