Po mos te kishte fjale , si do te egzistonte nje dashuri ?
Po mos te kishte fjale , si do te egzistonte nje dashuri ?
Sui generis
Nese behet fjale per thashethemet, doja te thoja qe paradoksalisht kane ndikim goxha te forte, ndoshte me te madh sesa e ver8.
Thashethemet ekzistojne per veshet e thashethemexhinjve.![]()
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
rendesi ka mos te kete bo ndoj vrasje ose mor me prosituta se per tjera varja. njerzit me keto meren, thashetheme.
rendesi ka qe ai person te me respektoj dhe te jete i sinqert me mua,dmth rendesi ka qe ai person te jete zemra ime,se po qe se e kam ne zemer i ka te gjitha te miratdhe llafet sme interesojne.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Varet se kush i thot ato fjale.Po qe se i thot nji njeri i afert me te dashuren normale qe do sjellin shum shum sherre.Po qe se do i thot nje i pa njohur do ket ca sherre te vogla po jo ndonje gje serioze.Po si tha Bebushja ku ka zo nuk eshte pa gjo.Kshu qe fjalet per mendimin tim gjithmone do ndikojne ne nje lidhje.
Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund
Ca llafesh tani? Se nje gje eshte te te thone ai cuni eshte cike dembel e ndryshe te te thone qe merret me droge/sa me nje femer sa me nje tjeter/ vjen nga nje familje pa nivel fare...
Kam vetem nje limit: qiellin!
Fjalet e botes nga nje vesh me hyn e nga tjetri me dalin , po spash me syt e mi e sdegjova me veshet e mi , sndikohem nga llafet .
Tani me dal edhe me te then Kadriu qe e dashura jote ka qene striptiste, hajt me sja beson se thua Kadri hesapi... po me vone del Bedriu te thote se e dashura jote ka pas vajt me te tjeret me lek... se beson as Bederiun ama lind nje pikpyetje, thua cne??? Me vone del Hyseni edhe thote ore .. e dashura jote e shiste veten me lek para ca kohesh cne qe je fejuar me ate!!??
Tani doli 1 doli 2 doli edhe i 3-ti qe thone te njejten gje.. ca do besh?? Do ruash ate "dashurine" e lumtur qe gjasme keni per njeri tjetrin?? Nje prostitute eshte e afte te ti sjelle guret nga te doje ajo, kshu qe te thote se te do edhe vdes per ty, ec e mos e beso, se eshte edhe aktore e mire, qan para teje me lot krokodili.
Si perfundim se u zgjata kot.. Jetojme ne nje shoqeri shqiptare me mentalitet te mbyllur ku llafet e komshiut edhe te njerzeve te fisit na ndikojne shume, ky eshte realiteti hidhur (qe shpesh te ndihmojne te gjesh personin e duhur(qe ske per ta gjet kurre), sepse shumica e vajzave jan kthyer ne "prostituta" ku e shesin veten per nje makine ose per ca leke per nje redbull) .
shqiperi hesapi..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Morning star : 24-10-2007 mė 03:33
Morning per kete qe ke shkruajtur nqs ti je "pafillo"dhe nuk ke ditur te njohesh prostituten kjo nuk eshte per fain e Bedriut apo Faslliut te pallati tjeter ,por eshte faji" jot" .
Pse duhet te vrasi ty mentaliteti ,kur ti si mashkull vjen verdall femrave me makin te bukur ,me nja 7 varese floriri tek qafa ?Ke nderruar mbi 125 femra apo me shume ,pse kerkon vajzen e "duhur"
Keta cfar meshkuj quhen ?
Jo nuk ka vetem vajza prostituta por nje shumic te konsiderueshme e zene dhe meshkujt lavire.
Do marresh ate qe te takon
Ju po e beni vajzat qe jetojne ne shqiperi me te perdalat e botes ,tha komshiu keshtu tha kushuriri keshtu .
Cdo njeri kur eshte i paster ne vetvete dhe keshtu me ate qe ka ne krah nuk i pellcet shume koka per llafet e njerezve .
ps mos i merr per keq se me beri pershtypje kjo qe ke thene se zakonisht meshkujt fajesojne vajzat ,sikur vete jane te kulluarit e perendise.(fola ne pergjithesi )
Krijoni Kontakt