Close
Faqja 15 prej 30 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 297
    donna76 kto qe permende me lart, jan shume larg humorit, sja kan idene se cmund te jete humori, ndaj mos u merzit

Po ec ti fusim nga nje dopjo raki qe te shkojme xurxull edhe me vone tja nisim te kendojme kenge patriotike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar më parë nga donna76
    Kalamaj hesapi s'eshte faji jon pse vuani nga xhelozite adoloshenciale.
    sa dakort qe jam me ty

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar më parë nga Trendafili-Blu
    Pershendetje te gjitheve.

Ne pamundesi te hyja keto dy dite, pasi kisha provim dhe nuk kisha kohe qe te frekuentoja forumin. Kur pash ketu, jam skandalizuar mu duk si teme pazari dhe mirembrema miremengjes, c'fare gatove per drek jo me erdhi ky jo me erdhi ai. Kjo eshte teme eshte per personat qe dashurojne Alkoolin qe i thurin poezi dhe qe e ndjejne te nevojshme ne c'do sekond. Kesaje teme ja solla normalitetin duke i fshire te gjitha postimet e formes chit chat, te cilet citojne me shum se njeher do fshihen automatikisht, pasi keni Mesazhet Privat per te bere muhabet te zgjeruar dhe jo nje teme qe ka si objekt pijen. Ju lutem mos dilni nga tema dhe te beni muhabete qe nuk kan lidhje me kete teme. Nuk po i jap verejtje asnje personi, pasi eshte hera e pare qe po flas ne kete teme dhe qe po tregoj rregullat qe duhen ti permbahen temes. Do i beja nje paralajmerim ne forme shoqerore ketyre personave.

1. ^AngeL^
    2. Morning_Star
    3. Engjellorja
    4. Kristiano
    5. Nolird
    6. donna76

Keto emra qe permenda jan te cilet kan bere chit chat ne kete teme duke cituar mesazhet e postuesve me nje fjale dhe duke e kaluar temen ne nje ngjyre tjeter e cila nuk ka asnje lidhje me Pijen.

Shpresoje qe te me kuptoni, nuk do shkruaj me ne kete teme rregullat apo problemet qe do jene. Thjesht do fshi chit chatin dhe do flas njesoje si te tjeret duke ju permbajtur temes. Kush e ben rruge chit chatin nuk do me vije aspak keq qe ti fshij postimet dhe ti jap nje verejtje. Duke e paralajmeruar per thyerjen e rregullave te forumit dhe permbajtjes se temes.

Me vjen keq qe po flas ne kete menyre, po thjesht nuk kam rruge tjeter per ti dhene zgjidhje fenomenit chit chat. Me vjen keq qe ka persona qe i permbahen rregullores 100% dhe disa persona ja prishin harmonin kesaje teme. Shpresoje qe te keni serisht shtepine tuaj me rregullat dhe me harmonin e meparshme.

P.s Ah me falni se desh harova te thoja dhe dicka, pash nje postim ku ishte nje forme si ankes ku thoshte se vetem mua me fshihen postimet. Ketu kam gati nje kohe te gjat qe moderoje ne kete nen forum dhe nuk me ka thene njeri se mi fshi postimet vetem mua. Nuk ja fshije asnje personi postimet per inat apo se me do qejfi mua. Postimet vijne si rrjedhoje e thyerjes se rregullores qe mban ky nen forum, ketu nuk fshihet asnjeher postimi qe ka sens humori duke dal dhe nga tema, pasi qellimi i temes eshte qe te ket humor dhe harmoni brenda. Dhe une e konsideroje veten si Forumist dhe jo si Anetar i Staffit, apo te ve ne dukje vetem seriozitet, jo absolutisht dhe une jam ai qe bej shaka me te tjeret dhe pranoje shaka, dhe i mirepres nga te gjithe. Po dicka urrej jashte zakonisht shum dhe jam partizan, e URREJ CHIT CHATIN. Ju lutem mos kaloni ne chit chat pasi nuk do mare parasysh asnje postim do ti kaloje automatikisht tek koshi i Forumit. Ky nen forum ka si qellim qe te kete sens humori, ku rregullat jan mjafte te thjesht njesoje si tek nen forumet e tjera. Duhet ti permbahemi temes, duhet te kemi nje drejteshkrim te rregullt, te mos ofendojme krahina apo individet pjesemares ne kete teme. Te mos bejme chit chat.

Ju uroje te kaloni mire

Endri ose T-B
    Nuk e dija se ishe ti gangsteri ktu,perndryshe sdo postoja fare.
    Ti nuk mund te flasesh se perse esht kjo teme,nuk e kupton domethenien,kur nuk e ke hapur ti.Ti e ke vjedhur.Tani se dashurojme pijen ,nuk do te thote se te gjithe kemi lindur poete e shkrimtar.Kutu,kater vete qe i shikoj une thurin vargjre.Edhe cdo postim,pothuajse cdo postim ka lidhje me pijen dhe ka ngjyra te holla humori,po nqse nuk e kupton nuk eshte faji yne.Per mendimin tim nuk e ke vendin ne forumin e humorit shqiptar.
    Kjo nuk eshte tema e 1 ,kane kaluar 3 tema ,dhe cdo teme ka pasur chit chat normal te lidhur me humorin apo me pijen.Nuk ka pasur cdo teme vetem vargje e poezi,ndryshe do ishte botuar ndonje liber.
    Megjithate,edhe pse i thashe keto,perseri mbetet ne doren tende.
    Hajt futi nje birre e suksese ne provime.

P.S Kam pritur deri sa te behem esell per ta shkruajtur gjithe kete....cu lodha

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Shoku Tanku pershendetje!
    21-10-2006, 05:05 #1
    shoku_tanku
    patriot

Anëtarësuar: 18-09-2006
    Vendndodhja: Tiranë
    Postime: 1,903

Shoqata e alkoolisteve anonime.

--------------------------------------------------------------------------------

Pershendetje te gjitheve!Une jam Shoku Tanku dhe jam nje i alkoolizuar.
    Historia ime me pijen,ka nisur qe ne moshe minore,me kujtohet si sot kur
    gjyshi ndjese paste, me merrte prane kazanit te rakise dhe me jepte te pija
    ne ato gotat 7-te lekeshe.Mbaj mend qe shendeti i pare qe kam pire me gjyshin
    ka qene ai i partise...me pas kemi ngritur dolli per kooperativat e bashkuara
    per anetaret e pleniumit e deri tek magazinierja e kooperatives.Keto ishin dolli
    qe detyrimisht duhej te ishin te parat ne c'do muhabet,nga me i rendesishmi deri tek ai me i thjeshti,me pas nisnin dollite per njerezit e familjes e per farefisin. Kur arrita ne moshen e pubertetit gjyshi,i kenaqur nga perparimet e mia ne fushen e muhabetit, dollise e rakise, me bleu nje faqore te lare ne argjend.Ishte nje moment vertet i vecante ne jeten time dhe i bera gjyshit nje betim solemn se do
    ta perfaqesoja ate denjesisht,ne te gjitha muhabetet qe do te organizoheshin ne te ardhmen...Kane kaluar kohe qe atehere dhe une,pervec ketij momenti triumfues,kam patur edhe shume te tjere por a ja vlen ky triumf,po te mendosh efektet anesore qe te shkakton konsumimi i alkolit?!

Do te doja te dija edhe eksperiencat tuaja, flisni per te mirat dhe te keqiat qe ka sjelle alkooli ne jeten tuaj...me rrespekt per te gjithe ju "pijanece dhe pijedashes"

S 21-10-2006, 05:59 #2
    Arben Kote
    Ekuiliber shpirteror

Anëtarësuar: 29-07-2006
    Vendndodhja: Aguila
    Postime: 391

Gezuar shoku!
    Si uje duket e shkreta,bile dhe formula kimike i ngjan:
    [UJI-H2O--RAKIA-H2OOHOOOHO]
    E mire eshte po te pishe pak(ka qene nje raki Skrapari ne 80-85)por po e kalove dozen te ben:
    -humbet ngjyrat (ka qene nje raki Skrapari ne 80-85)
    -s'te mbyllet goja (ka qene nje raki Skrapari ne 80-85)
    -te tjeret te duken me te shkurter (ka qene nje raki Skrapari ne 80-85)
    -rralle mund te duket se s'te kuptojne(--------------------------------------------)
    -te ben baba pa dashur(-------------------------------------------------)
    -FIAT-i te duket FERRARI(-----------------------------------------------)
    -greku te duket shqiptar dhe te vjen inat qe s'pergjigjet shqip(------------------------)
    -makina e policise te duket disco(----------------------------------)
    -te kujtohen kenge qe nuk i di fare(---------------------------------)
    -thone se te ben dem per shendetin.
    Ka qene nje raki Skrapari-akoma s'me ka dale.
    Te rruajme brezin e ri nga alkoolizimi !
    Nje gote vere ne dite te ben mire-jo me shume.
    Hajde gezuar e zoti te na rruaj mendjen!

Vërejtje: (0%)

Kaluan 9 muaj qe atehere..... .Kur te mbushim vitin shpresoj te mblidhemi te gjithe per ta festuar.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga Kristiano
    Nuk e dija se ishe ti gangsteri ktu,perndryshe sdo postoja fare.
    Ti nuk mund te flasesh se perse esht kjo teme,nuk e kupton domethenien,kur nuk e ke hapur ti.Ti e ke vjedhur.Tani se dashurojme pijen ,nuk do te thote se te gjithe kemi lindur poete e shkrimtar.Kutu,kater vete qe i shikoj une thurin vargjre.Edhe cdo postim,pothuajse cdo postim ka lidhje me pijen dhe ka ngjyra te holla humori,po nqse nuk e kupton nuk eshte faji yne.Per mendimin tim nuk e ke vendin ne forumin e humorit shqiptar.
    Kjo nuk eshte tema e 1 ,kane kaluar 3 tema ,dhe cdo teme ka pasur chit chat normal te lidhur me humorin apo me pijen.Nuk ka pasur cdo teme vetem vargje e poezi,ndryshe do ishte botuar ndonje liber.
    Megjithate,edhe pse i thashe keto,perseri mbetet ne doren tende.
    Hajt futi nje birre e suksese ne provime.

P.S Kam pritur deri sa te behem esell per ta shkruajtur gjithe kete....cu lodha
    Pershendetje Pjesemareseve Te Kesaje Teme!!

Kristiano: Une nuk vjedh tema apo ti privatizoje, une vazhdova rrugen qe kishte nisur Shoku_Tanku, pasi ajo teme kishe vajtur shum postime dhe nuk mund te lexoheshin te gjitha nga postuesit, po se nuk do ta kuptosh ti apo ndonje tjeter nuk eshte faji im. Ben mire te drejtohesh me mire pasi nuk tu drejtova si arrogant apo si gangster, po u drejtova si njeri dhe te tregova ty dhe te tjereve qe i deformoni c'do teme ku postoni qe nuk i permbaheni aspak titullit te saj. Po tek nen Forumet ku mederoje une do ta harrosh chit chatin ti dhe te tjeret. Pasi nuk me tha ndonje administrator apo Smoderator qe ke bere gabim me fshirjen e atzre postimeve. Dhe ato postime jane fshire me kerkes te shum pjesetareve te tjere qe marin pjese ne kete nen forum, qe kjo 5-cja juaj nuk i afrohet atyre 30 te tjereve. Dhe te lutem, mos citoni postimet e mia pasi bazohen ne nje rregullore dhe nuk eshte teme per te diskutuar ti apo ndonje tjeter problemet e chit chatit tend e te tjereve me radh. Kshu nqs te pelqen mer pjese dhe fol ne lidhje me alkoolin, nqs nuk te pelqen rrugen e di.

Kalofshi Mire

T-B
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Pijaneca hajde te pini nga nje gote ketu ene tme boheni tape si e keni zanat *Gezuar*
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    #VamosArgentina

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    ..ne sthilin e thekthit....Gezuar mor thekthi...dhe falemnderit per veren qe ke sjelle ketu e du thume..lol...sa per Skopsken ..jo falemnderit...ose ta shpelajme veren...me ke bere konfuz....hajt *Gezuar*...per gjithe tetovaret ne kete konakun e Shoku Tankut ne mes Tiranes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 19-07-2007 më 17:14

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar më parë nga Trendafili-Blu
    Pershendetje Pjesemareseve Te Kesaje Teme!!

Kristiano: Une nuk vjedh tema apo ti privatizoje, une vazhdova rrugen qe kishte nisur Shoku_Tanku, pasi ajo teme kishe vajtur shum postime dhe nuk mund te lexoheshin te gjitha nga postuesit, po se nuk do ta kuptosh ti apo ndonje tjeter nuk eshte faji im. Ben mire te drejtohesh me mire pasi nuk tu drejtova si arrogant apo si gangster, po u drejtova si njeri dhe te tregova ty dhe te tjereve qe i deformoni c'do teme ku postoni qe nuk i permbaheni aspak titullit te saj. Po tek nen Forumet ku mederoje une do ta harrosh chit chatin ti dhe te tjeret. Pasi nuk me tha ndonje administrator apo Smoderator qe ke bere gabim me fshirjen e atzre postimeve. Dhe ato postime jane fshire me kerkes te shum pjesetareve te tjere qe marin pjese ne kete nen forum, qe kjo 5-cja juaj nuk i afrohet atyre 30 te tjereve. Dhe te lutem, mos citoni postimet e mia pasi bazohen ne nje rregullore dhe nuk eshte teme per te diskutuar ti apo ndonje tjeter problemet e chit chatit tend e te tjereve me radh. Kshu nqs te pelqen mer pjese dhe fol ne lidhje me alkoolin, nqs nuk te pelqen rrugen e di.

Kalofshi Mire

T-B
    Une e thashe thjesht te respektoje idene e atij spse ai do e vazhdonte vete rrugen.
    Meqe the harroje chit-chatin derisa te jesh ti,une po them se eshte bere ta harrosh krejt forumin qe kur vene moderator njerez si puna jote.
    Ne cdo teme,ne cdo nenforum ka chit-chat.Ne temat e sportit ,politikes,romances,ne cdo teme.Kete ta siguroj.
    Megjithate,sic e thashe edhe me pare,ti je gangsta ktu qe kur thu "sa te jem une ketu nuk do lejoj...." .Nuk dua ta vazhdoj me debatin,nuk me dukesh ne nivel me mua.

Hajt futi edhe nje birre e qetesohu,edhe suksese ne provime.

@hermes Maska e Avduli
    Anëtarësuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    132
    Une per vete se pi alkolin , por pershendes gjith pianecet eshte gje e bukur kur shijojne po me gjo e bukur eshte te nesermen kur diskutojne se ku ishim e ku pime sa pime , pastaj per planin e ardhshem se ku do pijme dhe ku do piqemi gje e bukur vertete kam vene re se edhe gjakun e kane te embel me njeri-tjetrin
    edhe gjeja me e rendesishme pianecet i run zoti kur jane tape
    Gezuar me fund

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga bili99
    ..ne sthilin e thekthit....Gezuar mor thekthi...dhe falemnderit per veren qe ke sjelle ketu e du thume..lol...sa per Skopsken ..jo falemnderit...ose ta shpelajme veren...me ke bere konfuz....hajt *Gezuar*...per gjithe tetovaret ne kete konakun e Shoku Tankut ne mes Tiranes.

bili hajde gezuar e na bofte mire e gjithe hallet e zeza i harofshim e vetem harmoni e lumturi pafshim

Una per vete e mora i skopsko se ate e pi , veren ncuk mund ta coj lol ate veren ua kam pru juve te dyve me tankun te kenaqeni duke ngritur goten e duke qajtur nga nje hall lol

Pershendetje gjithve pijedashesit
    #VamosArgentina

Faqja 15 prej 30 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata e alkoolisteve anonime.
    Nga shoku_tanku në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 861
    Postimi i Fundit: 18-03-2007, 06:55
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •