donna76 kto qe permende me lart, jan shume larg humorit, sja kan idene se cmund te jete humori, ndaj mos u merzit
Po ec ti fusim nga nje dopjo raki qe te shkojme xurxull edhe me vone tja nisim te kendojme kenge patriotike![]()
donna76 kto qe permende me lart, jan shume larg humorit, sja kan idene se cmund te jete humori, ndaj mos u merzit
Po ec ti fusim nga nje dopjo raki qe te shkojme xurxull edhe me vone tja nisim te kendojme kenge patriotike![]()
sa dakort qe jam me tyPostuar më parë nga donna76
![]()
Nuk e dija se ishe ti gangsteri ktu,perndryshe sdo postoja fare.Postuar më parë nga Trendafili-Blu
Ti nuk mund te flasesh se perse esht kjo teme,nuk e kupton domethenien,kur nuk e ke hapur ti.Ti e ke vjedhur.Tani se dashurojme pijen ,nuk do te thote se te gjithe kemi lindur poete e shkrimtar.Kutu,kater vete qe i shikoj une thurin vargjre.Edhe cdo postim,pothuajse cdo postim ka lidhje me pijen dhe ka ngjyra te holla humori,po nqse nuk e kupton nuk eshte faji yne.Per mendimin tim nuk e ke vendin ne forumin e humorit shqiptar.
Kjo nuk eshte tema e 1 ,kane kaluar 3 tema ,dhe cdo teme ka pasur chit chat normal te lidhur me humorin apo me pijen.Nuk ka pasur cdo teme vetem vargje e poezi,ndryshe do ishte botuar ndonje liber.
Megjithate,edhe pse i thashe keto,perseri mbetet ne doren tende.
Hajt futi nje birre e suksese ne provime.
P.S Kam pritur deri sa te behem esell per ta shkruajtur gjithe kete....cu lodha![]()
Shoku Tanku pershendetje!
21-10-2006, 05:05 #1
shoku_tanku
patriot
Anëtarësuar: 18-09-2006
Vendndodhja: Tiranë
Postime: 1,903
Shoqata e alkoolisteve anonime.
--------------------------------------------------------------------------------
Pershendetje te gjitheve!Une jam Shoku Tanku dhe jam nje i alkoolizuar.
Historia ime me pijen,ka nisur qe ne moshe minore,me kujtohet si sot kur
gjyshi ndjese paste, me merrte prane kazanit te rakise dhe me jepte te pija
ne ato gotat 7-te lekeshe.Mbaj mend qe shendeti i pare qe kam pire me gjyshin
ka qene ai i partise...me pas kemi ngritur dolli per kooperativat e bashkuara
per anetaret e pleniumit e deri tek magazinierja e kooperatives.Keto ishin dolli
qe detyrimisht duhej te ishin te parat ne c'do muhabet,nga me i rendesishmi deri tek ai me i thjeshti,me pas nisnin dollite per njerezit e familjes e per farefisin. Kur arrita ne moshen e pubertetit gjyshi,i kenaqur nga perparimet e mia ne fushen e muhabetit, dollise e rakise, me bleu nje faqore te lare ne argjend.Ishte nje moment vertet i vecante ne jeten time dhe i bera gjyshit nje betim solemn se do
ta perfaqesoja ate denjesisht,ne te gjitha muhabetet qe do te organizoheshin ne te ardhmen...Kane kaluar kohe qe atehere dhe une,pervec ketij momenti triumfues,kam patur edhe shume te tjere por a ja vlen ky triumf,po te mendosh efektet anesore qe te shkakton konsumimi i alkolit?!
Do te doja te dija edhe eksperiencat tuaja, flisni per te mirat dhe te keqiat qe ka sjelle alkooli ne jeten tuaj...me rrespekt per te gjithe ju "pijanece dhe pijedashes"
S 21-10-2006, 05:59 #2
Arben Kote
Ekuiliber shpirteror
Anëtarësuar: 29-07-2006
Vendndodhja: Aguila
Postime: 391
Gezuar shoku!
Si uje duket e shkreta,bile dhe formula kimike i ngjan:
[UJI-H2O--RAKIA-H2OOHOOOHO]
E mire eshte po te pishe pak(ka qene nje raki Skrapari ne 80-85)por po e kalove dozen te ben:
-humbet ngjyrat (ka qene nje raki Skrapari ne 80-85)
-s'te mbyllet goja (ka qene nje raki Skrapari ne 80-85)
-te tjeret te duken me te shkurter (ka qene nje raki Skrapari ne 80-85)
-rralle mund te duket se s'te kuptojne(--------------------------------------------)
-te ben baba pa dashur(-------------------------------------------------)
-FIAT-i te duket FERRARI(-----------------------------------------------)
-greku te duket shqiptar dhe te vjen inat qe s'pergjigjet shqip(------------------------)
-makina e policise te duket disco(----------------------------------)
-te kujtohen kenge qe nuk i di fare(---------------------------------)
-thone se te ben dem per shendetin.
Ka qene nje raki Skrapari-akoma s'me ka dale.
Te rruajme brezin e ri nga alkoolizimi !
Nje gote vere ne dite te ben mire-jo me shume.
Hajde gezuar e zoti te na rruaj mendjen!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Pershendetje Pjesemareseve Te Kesaje Teme!!Postuar më parë nga Kristiano
Kristiano: Une nuk vjedh tema apo ti privatizoje, une vazhdova rrugen qe kishte nisur Shoku_Tanku, pasi ajo teme kishe vajtur shum postime dhe nuk mund te lexoheshin te gjitha nga postuesit, po se nuk do ta kuptosh ti apo ndonje tjeter nuk eshte faji im. Ben mire te drejtohesh me mire pasi nuk tu drejtova si arrogant apo si gangster, po u drejtova si njeri dhe te tregova ty dhe te tjereve qe i deformoni c'do teme ku postoni qe nuk i permbaheni aspak titullit te saj. Po tek nen Forumet ku mederoje une do ta harrosh chit chatin ti dhe te tjeret. Pasi nuk me tha ndonje administrator apo Smoderator qe ke bere gabim me fshirjen e atzre postimeve. Dhe ato postime jane fshire me kerkes te shum pjesetareve te tjere qe marin pjese ne kete nen forum, qe kjo 5-cja juaj nuk i afrohet atyre 30 te tjereve. Dhe te lutem, mos citoni postimet e mia pasi bazohen ne nje rregullore dhe nuk eshte teme per te diskutuar ti apo ndonje tjeter problemet e chit chatit tend e te tjereve me radh. Kshu nqs te pelqen mer pjese dhe fol ne lidhje me alkoolin, nqs nuk te pelqen rrugen e di.
Kalofshi Mire
T-B
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Pijaneca hajde te pini nga nje gote ketu ene tme boheni tape si e keni zanat*Gezuar*
#VamosArgentina
..ne sthilin e thekthit....Gezuar mor thekthi...dhe falemnderit per veren qe ke sjelle ketu e du thume..lol...sa per Skopsken ..jo falemnderit...ose ta shpelajme veren...me ke bere konfuz....hajt *Gezuar*...per gjithe tetovaret ne kete konakun e Shoku Tankut ne mes Tiranes.
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 19-07-2007 më 17:14
Une e thashe thjesht te respektoje idene e atij spse ai do e vazhdonte vete rrugen.Postuar më parë nga Trendafili-Blu
Meqe the harroje chit-chatin derisa te jesh ti,une po them se eshte bere ta harrosh krejt forumin qe kur vene moderator njerez si puna jote.
Ne cdo teme,ne cdo nenforum ka chit-chat.Ne temat e sportit ,politikes,romances,ne cdo teme.Kete ta siguroj.
Megjithate,sic e thashe edhe me pare,ti je gangsta ktu qe kur thu "sa te jem une ketu nuk do lejoj...." .Nuk dua ta vazhdoj me debatin,nuk me dukesh ne nivel me mua.
Hajt futi edhe nje birre e qetesohu,edhe suksese ne provime.
Une per vete se pi alkolin , por pershendes gjith pianecet eshte gje e bukur kur shijojne po me gjo e bukur eshte te nesermen kur diskutojne se ku ishim e ku pime sa pime , pastaj per planin e ardhshem se ku do pijme dhe ku do piqemi gje e bukur vertete kam vene re se edhe gjakun e kane te embel me njeri-tjetrin
edhe gjeja me e rendesishme pianecet i run zoti kur jane tape
Gezuar me fund![]()
Postuar më parë nga bili99
bili hajde gezuar e na bofte mire e gjithe hallet e zeza i harofshim e vetem harmoni e lumturi pafshim![]()
Una per vete e mora i skopsko se ate e pi , veren ncuk mund ta coj lol ate veren ua kam pru juve te dyve me tankun te kenaqeni duke ngritur goten e duke qajtur nga nje hall lol
Pershendetje gjithve pijedashesit![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt