pajtohem me mendimin tend,,,,,,,,,po te paguaje ti i kishte ngel qefi dones pastaj.Postuar më parë nga land
![]()
pajtohem me mendimin tend,,,,,,,,,po te paguaje ti i kishte ngel qefi dones pastaj.Postuar më parë nga land
![]()
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
ARBEN sidomos kete fundjave duhet te isha me patjeter ne shqiperi ,Postuar më parë nga Arben Kote
sa s.po me mban vendi me por, kemi nje oqean per te kaluar .
i sa per mbleseri ha -jemi te paret ne ..
pupupu turp te huaj !mos o zot se me shpallen armiken e popullit pastaj .
aq mire ja kalohet ne shqiperi, sa s'me ben pershtypje ,se s'ka drita dhe uji ,po vetem te mblidhemi njehere si me pare dhe tja fillojme kenges dhe valles .
ju pershendes te gjithve ,juve qe ju ka marre malli per shqiperine ,vecanerisht ata qe kane kaluar oqeanin .
gezuar me nje margarita tani ....
http://muzika.albasoul.com/play.php?id=4123&
Alnosa !
Gezuar!
Lavdi Rakise!
Pac pushime te kendeshme !
Shoku te pershendes me nje kenge-valle.
Gezuar!
Ky eshte fisniku i vertete!
Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 28-07-2007 më 07:41
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Po cbeni or te uruar...
nuk iken njeriu ne kete menyre,i keni lene keto gotat plot...
si nuk iu vjen keq xhanem???
dont worry be happy
zhorzho...me hidh nje teke mu...se ne oren 24.00 me skadon aboneja
Me mire mer nji dopjo qe ta flesh mendjen,me nji teke te skadon jo vetem aboneja.
mire mire thote ajsbergu po te mbush nje dopio,
dhe ta flesh mendjen per sot.ok?
do nxjeresh abone te re neser?
dont worry be happy
Gezuar prej meje!
Na duhet te nderrojme prape shtepi , se nuk po na duket e rehateshme kjo.Ndryshe nuk shpjegohen mungesat.
Geziushem !
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
yyyyyyyyyyyyy Shoqata jon paska ber riparime ka filluar zhorzhi te Eci ne rrug makineruje veten yllo se ka makina ec ne trutuar
Pershendetje te gjithve nga BABA ckemi kete nga 'Shoqates Alkoliste' se kam kohe pa shkruajtur mka marr tpi me shoket e mij , Arben kote . shoku tanko zhorzhi , etje,,, se po pertoj tju shkruj Emrat te gjithve si ju ka baba juve mire po e mbani nai cik mir shoqaten apo e keni lan mas dore he??!?!
Ajde gezuar njeher te gjithve me funde kete dopje Raki Bmw ju baft gjak e dhjam se jeni dobesuar fare paskeni vajt ne piken e fundtit![]()
Respekt BABA.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Kush nga ju miqt e rakise do te pije me mua sonte .Se ckam nje zbrazetire qe me ben te jem vetem e te etur per te pire gjithe naten raki pa meze.
Krijoni Kontakt