Close
Faqja 5 prej 30 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 297
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga bili99
    Gezuar*

Endri na e dha neve banesen,
    Shoku Tanku e pranoi ftesen
    Trendafili blu mos t'shkoft jeta huq.
    Hidh nje sy ketu tek trendafili kuq.

Per shoqeri te vjeter ,
    n'shtepi t're me vlere.
    S'ka vend me te mire tjeter,
    si ju s'ka te tjere.

Hajt me fund per ju,
    dini sa ju du.....
    Per gjithe ju.. Gezuar,
    per ju te uruar.......
    Qofsh me gas e nder
    Bili Amerikani
    Goten,ne dore mer
    pi sa te doje xhani..

Sa te kemi jete
    bejme mire te pime
    lluce' te kapim rete,
    diellin te arrijme.

Tape te fluturojme
    ane e mbane,qiellit.
    Me pas,ne pikiate
    te shkojme prane hellit"

Me bicak ne dore
    te presim pak cipe
    goja te shkoje leng
    nga mishi me kripe..

Eh mor qingj i pjekur
    c'po ma ben me sy
    etja per te pire
    mu shtua nga ty..

Gezuar Bili...me vjen keq qe ne Amerike perdorni zgaren dhe e keni harruar hellin

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Arben Kote
    Flm Trendafili Blu!

Pavaresisht se kjo teme eshte bere si ata serialet (telenovelat) jam i bindur se asnjehere nuk do te humbe seriozitetin, kapacitetin ,ngjyren dhe Rakine.
    Nje tregim i shkurter.
    Pas dy vjetesh pune intensive pothuaj kisha harruar fare se isha i ri dhe kisha nevoje per t'u argetuar edhe une si gjithe bashkemoshataret e mi.
    Ishte vere e vitit '93.
    Dy nga bashkekoleget e punes vendosen te kalonin pushimet ne nje ishull te Greqise(AMORGOS).Familjariteti qe kishim krijuar i kalonte kufijte e shoqerise se ftohte me nje shqiptar(allvanos).
    Me ofruan te kalonim pushimet ne ishull se bashku.Me pak pasiguri(nuk kisha dokumenta te rregullta qendrimi ne GR) pranova dhe keshtu shkuam se bashku te tre.
    Ishte hera e pare qe pushoja ne nje ishull grek.Nuk dua te ndalem se sa bukur kalova atje.Shume here me vjen te mos besoj se greket jane "armiqte" tane vetem e vetem se kisha nje shoqeri te mrekullueshme , te zhveshur 100% nga injoranca e perbuzjes per (allvanoset).Pavaresisht nga keto,ajo qe me ka ngelur ne mendje eshte kjo:
    Braktisja e fshatrave ne mase (ajo qe po ndodh tani edhe ne shqiperi) ishte nje plage shume e vjeter per ate ishull.Te gjithe kishin marre prej vitesh rrugen e kurbetit per ne qytetet e medha ose jashte vendit.
    Ne nje shtepi- mulli e cila ish prone e gjyshit te njerit prej shokeve te mi lexova mbi porte:
    "SOT E IMJA ,DJE E DIKUJT POR ASNJEHERE E ASKUJT"
    PRA, NUK KA RENDESI E KUJT ESHTE SHTEPIA,RENDESI KA TE MOS JETE BOSH,TE JETE E DIKUJT TE JETE E GJALLE.
    Gezuar te gjitheve!
    Si gjithmone i pakrahasueshem,unikal" me keto histori kaq pikante,Arben djali"
    Jam plotesisht dakord me moralin e fabules byrazer,por ne rastin tone do i shtoja
    edhe nje fraze...NUK KA RENDESI SE SA DHOMA KE,APO NESE JETONI 25 ANETARE,NE NJE HYRJE 1+1 E FLINI CA NEPER KREVATE MARINARESH E CA PERDHE..RENDESI KA QE AJO KALIDHE,TE JETE E LEGALIZUAR...gezuar e mire se na urdherove...jemi bere ca si shume por e kam ruajtur nje minder me kashte per mikun tim te vjeter...besoj te ka marre malli te flesh ne nje te tille'...besoj te ka marre malli te zgjohesh ne mengjes e te ndjesh dhimbje mesi e brinjesh..ne rastin tend,do te ishte nje dhimbje e cila do te te dhuronte nje kenaqesi te pamase pasi une per vete,si tip nostalgjiku qe jam,nuk e kam tradhetuar minderin e dikurshem

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga engjellorja
    kam nje pyetje per ju pellumbat e dashuruar...(zhorzhin dhe tankun)

pse i lodhni kercijte e gishtave duke bere poezi per njeri tjetrin...??
    takohuni more...apo jetoni nje ne kine e njeri ne polin e veriut???
    Po he mee...te ka faj lulka!...pellumba te dashuruar thote"...po mire moj xhan...a s'me thua'...nga e kuptove ti qe ne qenkemi pellumba,dhe per me teper,te dashuruar...eeee...me siguri duhet te na kesh pare ne ndonje moment kur kemi pire ndonje shendet duke i shkuar krahun njeri tjetrit dhe pale si te eshte dukur se nuk ka mundesi...na ke pare prane e prane dhe te eshte krijuar ndonje iluzion optik....dreqi e mori...bera gabim qe te dhashe per te pire pa u siguruar mire se kishe kaluar moshen e pubertetit..e shikon se c'fare efekti te jep rakia kur je nen moshe!...qe tani e tutje do te pish vetem leng frutash...more vesh apo jo!!!

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga zhorzhi
    shoku ka humbur fare ..........

rofsh qe na kujton ndonjehere............gezuar...
    Na preke ne seder zhorzhi"...po c'te bej une qe nuk u gjej ne linje..hajde gezuar e te paca...po e pi nje gote per ty se nuk mbahet mend sa ore kam pa ngritur nje shendet per ty....si i thoni ju andej nga Korca.."brom"..gjak e dhjame na befte...dhe mos e vri shume mendjen per ato qe thote kjo shejtanka e vogel...engjellorja e vogel desha te thosha...endrra jane...ben vaki edhe s'dalin

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    perfitoj nga rasti per te pershendetur edhe anetaret e sapo ardhur...pershendetje Adrian...po te uroj mireseardhjen me njeren nga kenget e Gjermanise..

Jalla jalla...Gjermani
    e shkreta..Gjermani
    me mashtrove...ne rini
    me ty rash ne dashuri...gezuar e qofsh i lumtur ne ate dhe te larget,dhe mos harro te kthehesh nje dite se ngela duke pire vetem si puna e budallait..

Pershendes edhe norildin...mire se erdhe norild...te falenderoj nga zemra qe me njohe me te mirat e birres por ne fakt nuk mundem ti nderroj dot me te mirat qe me ofron rakia...si per nga vlerat ushqyese...pra nese birra ka 500 kalori...rakia arrin ne shifra me gjashte zero...nese birra eshte nje bjonde e afrueshme dhe e embel...rakia eshte nje brune agresive por nese di ta shijosh..te dhuron embelsine e perjetesise..e perkthyer ne fjale te varfera...brunet jane cilesuar zakonisht si bashkeshorte,ndersa biondet,si te dashura...gezuar mik..te paca dhe me pamvaresi se shpejti..mezi po e presim ate te shkrete...si ju nga ajo ane...edhe ne nga kjo ane e kufirit..ate dite do te pime e te behemi shapke qe te gjithe...nuk do te mbetet njeri pa u dehur...e kam ruajtur rakine e asaj dite..e mbaj ne qilar..e ruaj si syte e ballit se eshte rakia e pamvaresise..

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Meqe tankisti ka fillu me pershendetjet dhe un pershendes mamin, cunin e halles, cun e tezes, komshien perballe shpise, komshien ne kat e trete , etj etj etj edhe te gjith ata qe me duan dhe i dua folt folt

Ika tani se me skuqet
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Meqe tankisti ka fillu me pershendetjet dhe un pershendes mamin, cunin e halles, cun e tezes, komshien perballe shpise, komshien ne kat e trete , etj etj etj edhe te gjith ata qe me duan dhe i dua folt folt

Ika tani se me skuqet
    Po babin e harrove,apo e ka bere lopa babin...mjere baballaret e shkrete thua...askush s'i kujton...ndoshta nuk do ta pershendesesh...ndoshta babi yt eshte si une...rakixhi me damke...e pershendes une babin tend..nese eshte si une
    akoma me mire...do ti kerkoj doren...desha te thosha..do ti shterngoj doren fort dhe do e ftoj te pime nga nje dopio raki Skrapari...edhe sikur te mos pije...askush nuk i rreziston rakise se Skraparit..:P

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Uk e kam, ca te pershendet??

Fresko ftyren i her se to osht mpi nga rakia

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Babai yt,u prefte ne paqe,zemrushja,te kerkoj ndjese sepse nuk e dija....megjithate dua te pi nje gote per kujtimin e tij...qofte gjithmone i paharruar ne zemren tende"...duhet te kete qene shpirt njeriu perderisa ka sjelle ne drite nje vajze si ti..

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ke te drejte, ma bere zemren mal..

Jam kunder rakise po vallai ket her se si po me duket si e embel..

Mbase se ka te bej me mua se di..

eniueiss ..... te faleminderit

Faqja 5 prej 30 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata e alkoolisteve anonime.
    Nga shoku_tanku në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 861
    Postimi i Fundit: 18-03-2007, 06:55
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •