Close
Faqja 19 prej 30 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 297
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Me siguri do kesh pare ndonje film ku pote dilje nga tema mund ta haje per agjitacion e propagande.Megjithate engjellore humorin e paske brisk.
    Faleminderit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar më parë nga ajzberg
    Me siguri do kesh pare ndonje film ku pote dilje nga tema mund ta haje per agjitacion e propagande.Megjithate engjellore humorin e paske brisk.
    Faleminderit

p.s
    humorin e perdor per te mbritur diku tjeter...

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    ja se vjershen po e nxjerr
    stomaku po ben verr verr
    rakine s'e shoh dot me sy
    po, me ju dua te rri

me Ben Koten gju me gju
    dhe engjelloren gati -tu
    na sill per te ngrene e per te pire
    se qenke cupa me e mire

"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    rrofsh donna...me mallengjeve...
    s'jm mesuar me levderime...po me vjen mendja verdalle

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga ajzberg
    Shoku Tanku
    --------------------
    Ke fillu me ardh vone
    C ka bere vaki
    Shoqata do humorin
    Do edhe raki
    Shum kan ardh ketu ke ne
    Pelqejne muhabetin
    Dun te pijne bashke
    E kan qef lezetin
    Me mire vone se sa kurre,
    thote nje fjale e urte shume,
    se dini,cka bere vaki?
    prane kazanit,nxjerr raki.

Ju te gjithe ketu vraponi,
    hani,pini e kendoni
    por kur vjen fundi i rakise,
    i lot mendja,t`zotit te shpise.

Ja degjoni cju them une,
    do derdhet rakia lume,
    pijanecet ngado jane,
    do vijne te bejne hatane....

Beni edhe pak durim,
    sa te vije miku im,
    mezerat do i sjell une,
    mos me beni llafe shume.....
    dont worry be happy

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Vajza te nderuara !
    Prandaj ngul kembe une ne cdo aspekt dhe jo vetem, persa i perket zgjedhjes ndermjet njemije te huajave dhe nje shqiptareje.
    O SHQIPTARE O S'KA TJETER.
    Djem te nderuar!
    Midis gjithe atyre ngacmimeve qe na provokon koha,ambienti (shoqeror dhe ai fizik) prioriteti qe na jep filtrimi i vleresimit me menyren "RAKI "na ben te jemi disa level me siper se te kultivuarit(menderisht) me metoden shkollore (klasike) pa dashur ketu te nenvleresoj aftesine(lehtesine) qe te jep shkollimi per te interpretuar dhe zgjidhur me lehte dhe ne shkalle te caktuar profesionale shqetesimet qe na paraqiten .
    Ka gjera qe vetem ne akademine e Rakise mund te zgjidhen, ndaj pjesemarrja active dhe rezultative ne kete shoqate, ju jep mundesine e te qenit praktik dhe frutdhenes ne komunikim(dhe jo vetem),problem ky qe dikton sot ndarja (largimi)nga atdheu i nje numri te madh bashkeatdhetaresh.Meqenese juve e keni fituar me merita kete komoditet, nuk ngelet gje tjeter vecse,te vazhdoni te jepni lexione te mencurise pjekurise dhe fjalemiresise,pa harruar ketu edhe ndonje thyerje shisheje dhe ndonje "llaf me shume" , nuk jemi robote jemi pak me perpara ne kohe se te tjeret ....keto.
    Gezuar me keni rregulluar diten te gjithe sot me c'keni shkruar.
    Ju flm.

Commercial:
    Shiten predha te calibrit te ndryshem per te gjitha armet e lehta dhe te renda me cmim te arsyeshem.Te interesuarit per predhat e calibrit te rende(si psh TANK)
    te drejtohen tek Adresa ;MMM ose WWW forumi shqiptar ,shoqata e alkoolisteve sinonime .Pagesa behet vetem me Raki rrushi .Nje predhe nje shishe.
    Gezuar.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga zhorzhi
    Me mire vone se sa kurre,
    thote nje fjale e urte shume,
    se dini,cka bere vaki?
    prane kazanit,nxjerr raki.

Ju te gjithe ketu vraponi,
    hani,pini e kendoni
    por kur vjen fundi i rakise,
    i lot mendja,t`zotit te shpise.

Ja degjoni cju them une,
    do derdhet rakia lume,
    pijanecet ngado jane,
    do vijne te bejne hatane....

Beni edhe pak durim,
    sa te vije miku im,
    mezerat do i sjell une,
    mos me beni llafe shume.....
    Ah moj mike,t'qofsha fale'
    Si ti'a beja une pa ty?
    te lexoj,dhe mbes pa fjale..
    pasqyre shpirti,ata sy"

Tinguj zemre,ato vargje
    zemer ari,e kulluar"
    zonje e vatres,Dollibashe"
    Ty',te paca te gezuar..

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Arben Kote
    Commercial:
    Shiten predha te calibrit te ndryshem per te gjitha armet e lehta dhe te renda me cmim te arsyeshem.Te interesuarit per predhat e calibrit te rende(si psh TANK)
    te drejtohen tek Adresa ;MMM ose WWW forumi shqiptar ,shoqata e alkoolisteve sinonime .Pagesa behet vetem me Raki rrushi .Nje predhe nje shishe.
    Gezuar.
    Ma nxore Tankun ne shitje o Arben miku!...s'i thone kot,molla nuk bie shume larg nga pema.....me kujton Selam Musane me kete shkrim...gojet e keqija,thone se ai
    u vidhte predhat e topave dhe mortajave,gjermaneve,dhe e shiste bronxin e gezhojave te tyre ne treg te zi....po sipas gojeve te keqija,thuhet se momenti fatal,nuk e gjeti Selam'ne perballe grykes se topit,por predha shpertheu pikerisht' ne castin kur ai,tentoi ta hiqte me dhune nga foleja...me pas,per mungese
    te renesh(dhe ngjyrime politike),shtuan edhe emrin e Selamit ne listen e deshmoreve dhe i dhane te njejtin status si Vojo Kushit e Mic Sokolit..te pakten,ky eshte versioni ballist i asaj qe ka ndodhur persa i perket trimit te Salarise....nuk dua ta marr per te mireqene por nuk mundem,as ta injoroj kete version kronologjik kaq te perfolur nder vite....tani,te thuash qe Salariotet nuk ishin trima,kjo do te ishte dicka qesharake...por ne fakt,te thuash qe Salariotet nuk ishin hajdute,kjo do te ishte dicka akoma me qesharake...gezuar e te paca vella"
    Mos u merzit nga sa thashe me siper....ishte thjesht historia e paraqitur sipas kendveshtrimit te tyre"...ata e kishin shikimin e turbulluar nga
    (makarronat qe hanin ne Berat)...nuk besoj te jete e vertete!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Pershendetje per te gjith me nje dopje
    Sui generis

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Ma nxore Tankun ne shitje o Arben miku!
    Ehhhhh ajo lufte e shkrete ...!
    Me preke or mik me ato fjale .Me gjithate rendesi ka qellimi final CLIRIMI i SHQIPERISE dhe MOS-HUMBJA e AUTOKTONITETIT tone mbi kete truall.

Me kujtove nje histori pak me te re (te viteve '90)
    Gjate luftes se ftohte midis SHBA dhe BRSS seriali triumfues 007(James Bond) ka qene ne qender te vemendjes jo pa qellim, me paraqitjen ne te,te arritjeve teknologjike te USA(dhe te Perendimit ne pergjithesi).
    Cdo gje qe paraqitesh ne serial(armet,makinat,kimikatet,aeroplanet,helikopt eret,femrat,pijet,veshjet etj,etj...)ishin te nje domethenie te vecante.Perendimi po ecte me ritme te shpejta duke ia kaluar sistemit komunist pothuaj ne te gjitha drejtimet.
    Tek ajo qe desha te tregoj tani.
    Ne njeren nga oficinat ku prodhoheshin(me porosi kuptohet) makinat e James Bondit pas mbarimit te serialit, nje nga makinat e tij(ASTON MARTINI ne mos gaboj)
    u rikthye dhe mbeti ketu per 5-6 vjet me teper si objekt qe duhet t'i kalonte ndonje muzeu ne fakt ishte makine e nderlikuar me disa shtesa provizore porse reale(si armet psh qe kishte ne te ose dy krahet anesore qe hapeshin dhe dilnin armet,..ose dritat... nejse.Mania e tregetareve per te nxjere fitime filluan te investonin mbi emrin e makines se Bondit.Shume bossa psh kur shkonin neper Party te ndryshem e merrnin kete me qera kuptohet dhe u pelqente te thoshin uau kush eshte ky me makinen e Bondit ?
    Sidoqofte nuk thoshin:- kush eshte ky qe ka para dhe paska marre me qera makinen e Bondit?Shume nga ato sende qe u perdoren nga James i kane kaluar muzeumeve dhe kushdo qe ti bleje dikur nuk do te thone makina e Ben Kotes por e JAMES BONDIT.
    Rendesi ka qe mesazhin e tyre keto arritje te teknologjise e percollen me efektivitet.
    Sa qejf do te kisha te ish nate dimri, te flisnim e te flisnim gjer ne mengjes....
    Te paca shoku dhe hiqe nga mendja se mund te shitet Tanku ai eshte vetem nje dhe i takon muzeut kur te mbaroje "lufta", ai eshte jo si gjithe Tanket ai eshte "SHOKU TANKU".

Gezuar dhe shiko ,shiko sa bukur kendojme, kercejme, rrihemi, shahemi ,ngreme, shendete ,flasim, gdhendim fjale ketu!Keshtu ngrihen muzeumet.Ti je shkaktari....
    Gezuar!

Alnosa !
    Kishe te drejte nuk na braktisi Shoku.
    Tani e kam braktisur Bostonin per dy jave dhe jam ketu:http://www.youtube.com/watch?v=asfwADW1xL4
    Land !
    Gezuar e te paca .
    Te gjtheve/ave Gezuar!
    Zhorzhi rrezikohesh te behesh poete e famshme dhe kam frike se do te na braktisesh pastaj......!!!*
    Merr masat te largohesh nga cdo activitet tjeter e t'i kushtohesh vetem fjaleqendimave(keshille).
    Rapsoul !Mire fisheket po i harxhon po vetem nje dopjo nuk i paguan dote, hajde nxirr fucine qe te mblidhemi te gjithe ....Gezuar e te paca me shendet!

Here tjeter do te shkruaj para se te pi Raki sepse tani nuk lexoj dote c'kam shkruar...Mos m'a vini re ju lutem!
    Pershendetje!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 24-07-2007 më 09:44
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Faqja 19 prej 30 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata e alkoolisteve anonime.
    Nga shoku_tanku në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 861
    Postimi i Fundit: 18-03-2007, 06:55
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •