Close
Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 297
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Pershendetje te dashur SH.e Alkolisteve un po ja kaloj per bukuri ketej kalofshit dhe ju sa me mire si mbas qejfit qe ju ka lezeti.

63n700 Maska e werewolf
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    164

Question

mos, ku paskam hyre, te alkoolistat.
    Mos pini shume se do ngelni pa patente

Keni filluar dhe te beni poezi per alkoolin, bravo bravo
    Nejse gezoni ju, beni qejf, po gjeja qe me beri me shume pershtypje ketu ishte ai fjalimi i moderatorit.... si mund te mbahet serioziteti ne nje teme te tille, pfffffffff hahahah
    The truth may be out there, but lies are inside your head.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    ahhaahahahhha

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Sa te degjeneruar jeni si njerez pa te keq;kam nje te afermin tim qe pi raki dhe nuk ze mend edhe pse eshte bere disa here gati per te vdek.Si i thone asaj shprehje nuk bi rrufeja ......... so edhe ju keni mbet siper toke derisa tju rekuperohet gjaku se as toka s'ju pranon bahh.
    XX22 !

Mireseardhe ne auditorin tone !
    Tavolina eshte plote dhe merr c'te duash per te pire.
    Shpreh keqardhjen time per gjendjen e te afermit tuaj qe eshte bere viktime e mbidozes.Te jesh sot i gjeneruar(si gjithe gjenerata) eshte fare e thjeshte.Informacioni persa i perket pasojave te perdorimit te alkoolit besoj se nuk mungon ne te gjitha familjet tona e me gjere.
    Nga momenti qe dikush prej nesh arrin ne nje moshe relativisht te nevojshme per te marre persiper vetvehten(nenkuptoj per te jetuar larg kujdesit prinderor) besoj se eshte e percaktuar pergjegjesia per cdo zgjidhje qe bejme ne jete.
    Ka shume faktore qe ndikojne ne nje perfundim te tille (degjeneza sipas percaktimit tuaj te mesiperm).Largimi ose devijimi nga gjeneza(gjenerata) shume here permbledh ne vetvehte dobesi te karakterit,mungesen e rritjes ne nje ambient te shendoshe familjar,ambienti shoqeror(qe zgjidhet pa detyrim),mungesa(dobesia) e zbatimit ne praktike e keshillave te shoqerise (ligjeve) dhe nje sere mikrodobesish te tjera si psh : procesi i PRESHFLUTURIMIT*,
    apo teoria e vendit ku bie DARDHA.
    Ka edhe faktore te tjere nxites(ndihmes) qe cojne ne "katandisje" te ketij niveli si psh: gjendja ekonomike,moskujdesi i shtetit aq sa duhet per permiresimin e nivelit te punesimit (programet e # per alkooloviktimat ,investimet me personel psiko-therapo-informues etj.)
    Te gjitha keto u mundova t'jua permend me sinqeritet per t'ju percjelle se si mendojme ketu (ne kete auditor-shoqate-oxhak-sofer) dhe njekohesisht duke shprehur per te 100-en here se KETU NUK JEMI ALKOOLISTE NE REALITET.Ndoshta jemi ulur pak nen nivelin akademik te te shprehurit por kjo jo pa qellim( per t'u bere me te kuptueshem ) porse nuk duhen perdorur shprehje si keto :Sa te degjeneruar jeni si njerez ,ka gjera me te bukura po te lexosh me vemendje.

Duke marre shkas nga shoqerimi i momenteve me te rendesishme te jetes sone sic jane : gezimet,festimet,sukseset,graduimet,fitoret kuner grekut ne futboll,shpalljet e pavaresise se trojeve shqiptare te shkeputura nga ai meme dhe ne pergjithesi per cdo sebep ne shqiptaret KEMI RAKINE si shoqeruese. Per nje "gezuar"jemi mbledhur dhe cdokush me menyren e tij i qendron besnik dashurise per Shqiperine (traditen)duke mos qene dakord me humbjen e virtuteve , qe sadopak trasheguam nga te paret tane, gjithashtu mospajtimin me uiskin,uzon etj si keto, pra, me mos-harrimin e shqipes dhe ruajtjen e pastertise se saj.Ka me per te thene por, tani me duhet te bej nje pushim te vogel me RAKI Skrapari e 2005 ,BALLE KAZANI.
    XX22 qofsh i gezuar e te paca me jete.Uroj qe i afermi juaj t'i shpetoje gjendjes dhe per kete behuni edhe juve nismetar.
    Me sinqeritet dhe respekt A.Kote
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 22-07-2007 më 08:49
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Land,morning star, werewolf,dibrani2006 mirese keni urdheruar ne sofren e paqes e te mendjes, ne bahcene e burrerise se vertete,ne mbreterine e Rakise.
    Gezuar !
    Fjalemecur e te respektuar qofshi!
    Dhe si gjithmone bukuroshet(embelsirat) ne fund .
    Alnosa!
    Gezushem e te paca me shendet,e ne dasem!

Si thua te na kete braktisur Tanku apo do te kthehet me sulm mbi te gjithe?(kete s'e ben ai kote e them per ta nxitur te kthehet.)

Engjellorja !
    Gezuar dhe pac shendet e pare!
    Sidoqofte nje gje mos harro.Ketu do te jesh gjithmone e respektuar cdogje qe te duket e padrejte vjen ,ose behet ndonjehere padashje.Fakti qe shkruan bukur shqip me ben te mendoj edhe per shkallen perkatese te intelektit dhe kultures.
    Nese ndihesh e fyer prej ndonjerit falja dhe trego se je e ardhmja dhe jo e kaluara.
    Respekte te sinqerta.
    donna 76
    Ti do te trkasesh perseri ne kete porte se ke lene prapa respekt dhe dashuri!Njerezit e medhenj nuk maten me cfare marrin maten me cfare japin.Je e mirepritur.
    Gezuar!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 22-07-2007 më 08:52
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Gezuar Beni,Gezuar dhe ju pijanecet e shoqates,djem dhe vajza,hej mos u ofendoni e,se une jam me pijanec sesa ju,kamarier sill dy shishe se mbaroj rakia ketu,per xx22 sill nje got sherbet por mos i shtjer shume sheqer,se na dehet dhe kush i bo dermon.Rrofte rakia dhe shoqeria,amen jo se harova amiiin,jam pothuajse tap
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    shoku arben tanku nuk e besoj se na ka braktisur jo .
    po pse more vec ne ne amerik te na thyen brinjet duke punuar ?
    do jete ne pune me siguri ,se po nuk levize kembe e duar nuk ha lakruar thote populli
    gezuar ne kete dite te djele te nxeht se nuk e di si eshte ne boston po ketu vap dhe ste vete mendja te dalesh perjashta po vec te rrish brenda dhe te kthesh ndonje got ,raki per ju burrat se ne vajzat miro do ishte ndonje leng frutash
    dhe per urimin e dasmes rrofsh po do rrumbullakos te 30-tat njeher pastaj je mirepritur te me vish ne dasem ftuar pa ftuar .

P:S rrofsh dhe per keshillen do e kem parasysh se me bere te kuptoj tani se si jam sjelle andej nga lagja tjeter ,anas e anes ma the po une e kuptova .dhe njehere rrofsh .....

gjith te mirat te gjitheve .

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    pershendetje tgjithe pianecave ordinere qe e pine rakine ne vend te ujit ne behar .

kamarier nga nje dopio te gjithve se e meritojn se jan si shpirte.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    ekonomisti a ben me mar nje remy martin ne vend te rakis
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    dje...te lokali poshte pallatit pasha disa pjanece ...qe po benin pak zhurme...dhe pronari i lokalit po i'u thoshte kujdes se po dilni nga tema...

Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pamje nga Gjilani
    Nga Irfan në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 27-12-2012, 18:55
  2. Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-01-2012, 18:28
  3. Shoqata e alkoolisteve anonime.
    Nga shoku_tanku në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 861
    Postimi i Fundit: 18-03-2007, 06:55
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. Shoqata e sherbimit vullnetar Albamyriam
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 18:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •