lol i don't know man, R2T e shpiku jo une![]()
Ai permendi edhe luleshtrydhe edhe midhje, qe keshtu eshte ne rregull !Postuar mė parė nga conman
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Top Ten::::::::::::::::::::::::
and the winner is:
..........................................
..........................................
Postuar mė parė nga MI CORAZON
Dhe duke e degjuar fjalen me leshon goja leng..... ata te urtet e kane zarin e cmendur Kore. S'e pe ate kinezin e urte ne shkolle qe ju cmend miza fare dhe shpartalloi nje klase te plote universiteti...
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Trupi eshte mjeti jot me i mir kjo duke perfshire dhe trurin i cili ndodhet ne koke lidhur me trupin... perdore ne avantazhin tend, qofte duke veshur mini qofte duke veshur perce.![]()
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Postuar mė parė nga R2T
une them se keqperdorim eshte edhe kur kerkon te perdoresh sensualitetin per te arritur dicka...te kuptohemi une nuk e mbaj veten per ndonje te bukur kushedi...por nuk di... me lene nje shije cuditshme keto raste...ne ndonje rast kur padashur kam patur ndonje privilegj te vogel per kete arsye... me kane lene kete shijen e cuditshme...natyrisht jo te kendshme
I lexova te gjitha postimet tuaja. dhe eshte ne pah injoranca jote dhe ti fare nuk ke ide dhe vision, nuk e din arsyen pse jeton ti jeton per tu kenaqur qe eshte e kunderta e arsyes se jetes njeriu duhet te kenaqet per te jetuar.Postuar mė parė nga Morning star
Hajt mo, nje proces i pashmangshem, me ane te femrave Rusia po pushton Boten, mbase na ka ardhur neve rradha
Rendesi ka qe te mbetet nje perqindje me e larte se ne vende te tjera te vajzave te mira dhe te orientuara drejt vlerave familjare.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Nga burime shoqerore une e di qe serbet shume nga ceshtjet e tyre te rendesishme diplomatike i zgjidhin permes femrave te bukura qe kane. Coja nje a me shume nje diplomati filan fistek atehere kur ai duhet te vendose per dicka me rendesi qe ka te beje me Serbine dhe mbaron puna ashtu sic e duan serbet. Ka menyra e menyra ...nga Genesis
Hajt mo, nje proces i pashmangshem, me ane te femrave Rusia po pushton Boten, mbase na ka ardhur neve rradha
Krijoni Kontakt