Cili ka qene momenti qe ka ndryshuar rrenjesisht jeten tuaj ?
Cili ka qene momenti qe ka ndryshuar rrenjesisht jeten tuaj ?
diten kur u largova nga prinderit
dhe jeta e vetme ketu ne mergim
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
deri tani s'ka patur ndonje moment te tille, ma merr mendja se as nuk do kete as ne te ardhmen.
...niente che amassi di piu'...
momenti qe une u largova nga shtepia dhe mu desh te perballoj gjithcka vetem .......
Un bacio crea una bella storia d'amore, ma la poesia la rende infinita!!!!
Kur me puthi im ate ne balle! Ate dite isha e veshur nuse!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
E kam sinqerisht, momentin kur hodha 1 kembe ne shkallen e pare te avionit, dhe kemben tjeter e kisha ne tok. Nga nejra ane qaja, nga ana tjeter qeshja. ( eh jeta e njeriut eshte si filmi qe thote START edhe pas 2 sekondash THE END)
PeRsE o ZoT??
Na duket sikur jeta ndryshon por ne te vertete ajo s'ndryshon aspak.
Kur te vdesim atehere mund te themi se ndryshoi; problemi eshte a do mundemi ta themi!
"Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"
E si u ndryshoka jeta rrenjesisht ??????
Jeta e ne te gjitheve ka pesuar ndryshime sigurisht, por nuk mendoj qe jane bere ndryshime rrenjesore? Jo per gje,,,,,por skam pare deri tani "rrenjet" e ndonjerit ne siperfaqe........
Une i them ndryshim rrenjesor te jetes, emerimit si President i USA-s , psh...........Fadil Hases.
Where does a thought go when it's forgotten?
Momenti qe me ka ndryshuar rrenjesisht jeten eshte casti kur ne barkun tim ndjeja ca grushta te vegjel qe me godisnin dhe me vone kur ajo u rrit dhe me therriste Mami..............
dhe me vone kur me dockat e saj te vogla te perkedhelte fytyren dhe te thonte: je mil mamuci................
Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
Leo BUSCAGLIA
Krijoni Kontakt