Fc Barcelona per mu![]()
Real Madrid, Sepse Barcen e kam inat..![]()
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
E ke inati sepse Barca te rezoj Millanin para ca viteve hahaha.
Dhe dicka nese folim per gjigantin e Spanjes e foli realitetin se eshte Reali po mandej vjen Barca,nuk ja dhash voten asnjeres sepse te dija jan te dalluara ne Spanje per mua jane gjigantet e Spanjes.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Po car gjigandi eshte barcelona me ama te keqen tani...Barcelona eshte nje ekip i dores se dyte sepse ka 1/2 e kampjonateve qe ka Real dhe juventus. Eshte nje ekip i dores se 2-te sepse ka 1/3,1/4 e kupave te kampjoneve qe ka Byern,Milan,Real apo Liverpool...Postuar më parë nga Mariachi
Car gjigandi eshte Barca?
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Postuar më parë nga ximi_Te
Te rre mendja Profesor.
Shikoje kete.![]()
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Leri ti kupat e tjerve, Barca eshte gjigand fakti qe i ka lojtaret e klasit te pare ka shume yje ne skuader dhe kete merkato te fundit eshte forcuar edhe me shume dhe kjo e ben qe te quajme edhe Gjikande.. cte keqe ka per kete fjal vertet i pershtatet edhe nga stadiumi edhe nga lojtaret nga te gjitha...Postuar më parë nga KOKASHTA
Forza Barcaa
Nuk shikoj shum futboll une, po me pelqen Barcelona![]()
Kot per kuriozitet pse e ke nxjere kete rezultat? Me sa di un ne sezonin e kaluar ne leage champion u eliminoj barcelona ne mes te italis apo e keni haruar ju milanistet? shifeni ndeshjet e fundit mos shkoni shum larg me enderatPostuar më parë nga HoteL-MadriD
![]()
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Postuar më parë nga Bejbi
O Lalke, ajo s'eshte gje, gjera qe ndodhin ne futbolli. po te rrifesh ne finale 4-0 kete vetem Milani ja ka bere Barcelones ne Ch.L. (finlja e 94).
Ne ChL Barcelona eshte e vothkeeeeeeeel para Milanit, i cili ka 7 kupa, ndersa Barcelona 2, aq me teper qe ju kemi rrahur direkt ne nje finale.
Kshuqe merruni me naj gjo tjeter, po jo me krahasimin e Milanit me Barcen.
Hajde Shnet
Krijoni Kontakt