lol po kte e ka pjek dielli arab... pastaj e ka djeg - ca me be ne mes te shkretetires
![]()
lol po kte e ka pjek dielli arab... pastaj e ka djeg - ca me be ne mes te shkretetires
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga vampiro : 10-07-2007 më 17:53
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
O vampiro te betohem po shkateroj brinjet se qeshuri je i madh
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Eshte veshtire me e zbrit majmunin nga pema edhe kur e ndjell me banane te fresketa, ngjyre te verdhe dhe plot arome...
Po cfare faji kam une se "bananet" juve ju duken te gjitha jeshil. hahahahah
Kur te mer mendt Perenia, s'ka kush te bo dermon...
E di si dukeni ju myslimanet? Vetem ju me dukeni qe keni strukture tjeter ndertimi te organizmit, mbase ndani te njejten strukture me gorillat. Deri pak me pare mendoja se aziatiket(myslimanet) ndajne te njejten strukture me chimpanzee por te cilit ishit ndare vetem 1400 vjet me pare. Por tani kam nje mendim tjeter, po te ishit te njejtes familje me chimpat nuk do te ishte e mundur te ishit kaq te prapambetur, te pakten do te ishit me qesharak (nature clown). Por ja qe e kuptova qe ju jeni te ndare nga gorrillat, te pakten ashtu dukeni per nga natyra.
Barca
Duke qene se nje islamik eshte reklama me e keqe qe mund t'i behet islamit, une propozoj qe kjo te behet kryeteme, ne menyre qe te shohin te gjithe drejtperdrejt se cfare pasojash shkakton kjo fe ne trurin e nje njeriu.
Po sikur ana tjeter e medaljes te zevendesoje fjalen 'myslymanet' me fjalen 'te krishteret' ne pyetjen qe ke parashtruar, c'pergjigje do t'i ktheje? Shkruaje ate pergjigje, dhe lexoja vetvetes. Pastaj zevendesoji kembyeshem fjalet e mesiperme per te kuptuar se ku qendron mangesia e kesaj forme te menduari!E di si dukeni ju myslimanet?
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Po te njejte jane edhe te krishteret edhe te gjithe qe besojne ne nje Fe por ata jane me fundamentaliste te cilet behen me te bezdisshem ketu ne forum e sidomos ne nenforumin e ateisteve.Postuar më parë nga Borix
Une nuk permenda te krishteret sepse nuk lexova asnje fyerje nga ta.
Barca
myslimanet jane me te thjeshtet per tu demaskuar, kaq. mekatet i kane njelloj me te paudhet e tjere.Postuar më parë nga jimmychrist
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Model interesant propagande. Tema mund të rrijë jashtë kopshti për referim ekzemplarësh të rinj.
Krijoni Kontakt