Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga darwin
    Nuk e kuptoj këtë replikën tënde. Të gjithë këtë shkrim, e kishe hedhur tek tema, dhe pastaj do mundohesha të të përgjigjesha në çdo pikë.
    Nuk e di ca s'kupton ke kjo replike darwin. Mendoj se cdo gje eshte e qarte.

Te kam sqaruar ne pikat e para cili eshte Islami i Vertete (vetem disa pika qe ju s'i keni verejtur).

Te kam pergenjeshtruar ne rradhe te dyte mbi statistiken qe ti ke dhene per 60% e popullates ateiste ne Shqiperi ne nje kohe qe ne flasim per nje komb te tere shqiptar qe s'perbehet vetem nga 3 milione shqiptare qe jetojne ne Shqiperi (60% e te cileve edhe mund te jene ateiste). Ky forum sic e kam thene ke shkrimi qe ti ke cituar vizitohet nga SHQIPTARET e mbare Botes. Sa per informacion - une te solla nga Wikipedia nje numer te perafert te Shqiptareve qe jetojne kudo ne bote dhe ti akoma s'me ke llogaritur me shifrat e reja perqindjen tuaj.

Dhe ne fund, te kam sjelle qendrimin tim ndaj besimeve te ndryshme. Nuk me pengon mua pse ju po ofendoni Islamin direkt. Ju po ofendoni miliarda njerez ne tere boten, dhe miliona shqiptare te cilet i perkasin ketij besimi. Shumezoni pak fjalet qe thoni me ato miliona besimtare (qofshin muslimane apo te krishtere) dhe do ju dale llogaria e ofendimeve te bera.

Nuk e di pse ke "tema" do me pergjigjeshe ti e ketu s'me pergjigjesh dot. Kjo eshte nje hapesire qe eshte hapur per verejtjet tona - prandaj une bej verejtje ti pergjigju. S'besoj se ta ndalon njeri kete gje.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Problem fatal ne tru.

Format brain:

- Forumi eshte i ateisteve.
    - Ne nje forum ateizmi trajtohet nga te gjitha aspektet ateizmi eksplicit.
    - Ateizmi eksplicit eshte me perkufizim kritik ndaj fese.
    - Ne forumin ateist besimtaret hyjne me deshiren e tyre.

Reformat yes/no?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Alienated
    Po ty kush ta jep ate te drejte qe ne baze te dy fotografive qe keni sjelle aty te mundoheni te ndotni nje besim te tere. Une u solla ca fakte me siper. C'thote Kur'ani per ato qe ju i beni cdo dite. Per menyren tuaj e tonen te jeteses, per shume gjera te ndryshme ne pak pika. Mos do ishte mire sikur te mesonit dhe ju dicka nga ajo qe quhet Islam i Vertete e jo nga ajo qe ju mendoni se eshte Islam i vertete.

Ne shtepine time te gjithe besojne ne nje Zot, pervec qenit dhe maces te cilet jane kafshe dhe u falet qe s'njohin Zotin.
    Une nuk kam thene as vene kurrefar fotografishe as kam ndotur gje, mos pergjitheso dhe;
    Mos mi shkeput fjalet prej kontekstit, o dashamir.
    Si eshte vendi ashtu edhe kuvendi shok i dashur Alienated.
    Ti nuk mjaftohesh me vendin tend por kerkon te pushtosh edhe hapesirat tjera qe sipas teje ti ka lene allahu xhsh, qe t'i zaptosh dhe t'i besh tuat kur te duash, a po?

E po nuk eshte ashtu, sepse aty ka nje zot tjeter dhe pronar tjeter intelektual, dhe aty te diktojne te tjeret ty se si te sillesh e cfare te flasesh, e jo ti atyre.

Nese nuk ke aftesi t'i pershtatesh botekuptimeve te tyre, rreguallave dhe normave te mendimit te tyre, a ben t'i mbledhesh caklat dhe te kthehesh ne forumin tend ku te gjithe te kuptojne dhe te gjithe te miratojne? Ku askush nuk ben blasfemi ku askush nuk i lutet krishtit, krishnas as vishnas por vetem allahut tend te madheruar.
    Kjo qe po ben ti eshte paftyresi qe tejkalon cdo respekt njerezor. Ti tani do t'u tregosh atyre se si te mendojne, si te sillen dhe si te flasin ne shtepi te vet?!!

Kush mendon ti se ta jep kete te drejte ty, kur kete te drejte nuk e ke as ne shtepine tende, sepse edhe aty ka dikush qe duhet ta respektosh si te ndryshem e me adete e botekuptime krejtesisht tjera nga ato te tuat?

Tani nje pyetje Praktike.
    Nese ke hyre ne WC qe ka qelluar me dere te hapur duke menduar se eshte e lire (pra jo me qellim) dhe aty ke pare dikend (qe eshte duke bere ate cfare esthe duke bere), -a qendron ti aty duke i hapur syte me shume, apo i mbylle syte shume me shpejte se deren duke u larguar udhes tende?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 10-07-2007 më 11:19
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Tani nje pyetje Praktike.
    Nese ke hyre ne WC qe ka qelluar me dere te hapur duke menduar se eshte e lire (pra jo me qellim) dhe aty ke pare dikend (qe eshte duke bere ate cfare esthe duke bere), -a qendron ti aty duke i hapur syte me shume, apo i mbylle syte shume me shpejte se deren duke u larguar udhes tende?

E di? Kete krahasimin me WC mire e ke bo. S'ke faj! Njelloj eshte.
    Por atdheu i Shqiptarëve

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Sa do befasohesh kur te mesosh se cila eshte lenda organike qe jashteqitet...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Alienated
    E di? Kete krahasimin me WC mire e ke bo. S'ke faj! Njelloj eshte.
    E,
    saktesisht te njejtin perjetim e kane ateistet,
    kur rastesisht hapin ndonje faqe nga komunitetet fetare.

Pajtohem plotesisht.
    Por ata i kan mendet ne tru dhe nuk i fusin hundet e aty ku nuk e kan vendin, per dallim prej tjereve.

Besimtaret kane te drejte dhe per obligim fetar t'ju shmangen vendeve ku mund t'iu zgjohet vetedija personale.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga riu
    Sa do befasohesh kur te mesosh se cila eshte lenda organike qe jashteqitet...
    E mesova - e shoh ... paskeni dhe emra
    Por atdheu i Shqiptarëve

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    S'te eci diktati verbal? Mos u deshpero. Eshte e padegjuar mos te te binden ty dhe islamizmit sepse kjo bote ka dhe te pabindur. Ju lutemi imponimin arab depozitojeni tek qesja kimike ne te djathte. Miresevini ne shekullin e XXI-te.

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga riu
    S'te eci diktati verbal? Mos u deshpero. Eshte e padegjuar mos te te binden ty dhe islamizmit sepse kjo bote ka dhe te pabindur. Ju lutemi imponimin arab depozitojeni tek qesja kimike ne te djathte. Miresevini ne shekullin e XXI-te.
    Diktati verbal? Ha-ha! C'me shkrive. Pse s'me llogarisni njehere perqindjen e ateisteve shqiptare ne gjithe boten (jo vetem ne Shqiperi jetojne shqiparet) sepse kam tere diten qe po pres dhe vetem po lexoj shkrime te niveleve te ulta per te cilat duhet te bie ne nje nivel me qenin dhe macen time qe t'i kuptoj sakte se c'duan te thone.

Me jepni statistiken njehere!
    Por atdheu i Shqiptarëve

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Restart brain.

Boot OS.

Environment check: "Forumi Shqiptar > Projekti dhe shërbime > Vërejtje dhe këshilla"

Next command: Change subforum > Aktualitete shoqërore > Teme e re

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kjo eshte Era_Estela
    Nga KACAKU në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 24-06-2002, 15:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •