Postuar më parë nga
Alienated
Po ty kush ta jep ate te drejte qe ne baze te dy fotografive qe keni sjelle aty te mundoheni te ndotni nje besim te tere. Une u solla ca fakte me siper. C'thote Kur'ani per ato qe ju i beni cdo dite. Per menyren tuaj e tonen te jeteses, per shume gjera te ndryshme ne pak pika. Mos do ishte mire sikur te mesonit dhe ju dicka nga ajo qe quhet Islam i Vertete e jo nga ajo qe ju mendoni se eshte Islam i vertete.
Ne shtepine time te gjithe besojne ne nje Zot, pervec qenit dhe maces te cilet jane kafshe dhe u falet qe s'njohin Zotin.
Une nuk kam thene as vene kurrefar fotografishe as kam ndotur gje, mos pergjitheso dhe;
Mos mi shkeput fjalet prej kontekstit, o dashamir.
Si eshte vendi ashtu edhe kuvendi shok i dashur Alienated.
Ti nuk mjaftohesh me vendin tend por kerkon te pushtosh edhe hapesirat tjera qe sipas teje ti ka lene allahu xhsh, qe t'i zaptosh dhe t'i besh tuat kur te duash, a po?
E po nuk eshte ashtu, sepse aty ka nje zot tjeter dhe pronar tjeter intelektual, dhe aty te diktojne te tjeret ty se si te sillesh e cfare te flasesh, e jo ti atyre.
Nese nuk ke aftesi t'i pershtatesh botekuptimeve te tyre, rreguallave dhe normave te mendimit te tyre, a ben t'i mbledhesh caklat dhe te kthehesh ne forumin tend ku te gjithe te kuptojne dhe te gjithe te miratojne? Ku askush nuk ben blasfemi ku askush nuk i lutet krishtit, krishnas as vishnas por vetem allahut tend te madheruar.
Kjo qe po ben ti eshte paftyresi qe tejkalon cdo respekt njerezor. Ti tani do t'u tregosh atyre se si te mendojne, si te sillen dhe si te flasin ne shtepi te vet?!!
Kush mendon ti se ta jep kete te drejte ty, kur kete te drejte nuk e ke as ne shtepine tende, sepse edhe aty ka dikush qe duhet ta respektosh si te ndryshem e me adete e botekuptime krejtesisht tjera nga ato te tuat?
Tani nje pyetje Praktike.
Nese ke hyre ne WC qe ka qelluar me dere te hapur duke menduar se eshte e lire (pra jo me qellim) dhe aty ke pare dikend (qe eshte duke bere ate cfare esthe duke bere), -a qendron ti aty duke i hapur syte me shume, apo i mbylle syte shume me shpejte se deren duke u larguar udhes tende?
Krijoni Kontakt