Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2

Tema: Obsesion

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Obsesion

Ne radhe t' pare ju pershendes gjithe anetaret e Forumit Shqiptar.

Edhe me pare kisha hapure t' njejten teme qe po e citoi ne vazhdim

- Dy vite me pare per mes internetit u njfotova me nje vajeze, ku ne te cilen u dashurova marrezisht dhe isha ne gjendje te beja gjithqka vetem te isha me te edhe pse ajo kishte ndryshuar dhe nuk me donte si ne fillim kjo nuk mjaftoi qe te vazhdoi te mos mendoi per te. Problemi tjeter qe me mundon eshte se: une jam 27 vjece kurse ajo ende nuk i ka mbushure akoma te 18-tat dikure me donte shum tash eshte larguare thujsa se krejt une kam rastin prape qe te jem me te me ndihmo dikushe se cfar te beje.....!?

-vetem se duhet te jap nje sqarim tani qe nuk e kisha cekure me pare, une kam thene se jemi njoftuar permes internetit por nuk do te thet se nuk jemi takuar me te,ajo jetonte jashe Kosoves dhe kur vinte per pushime, jemi takuare shum here pasi qe kjo lidhje ka zgjature dy vite, them qe gjitheqka ka qen ne suaza te normales

Ndoshta jam i tepert me kete qe po e beje pasi qe kete teme kisha hapure disa here por, kam nje ndjenje kaq te fuqishme qe e beje kete, nuk paskam menduar kurre qe njeriu kaq shum po e ndika mungesen e nje dashuria te humbure vertet jam ne nje skut feri u ben plot nje vit qe jem ndare nga ajo dhe qdo dit e me shum me mungon, kjo eshte ajo qe ndoshta me ben te frigohem, pse s' mund t' ja lejoi vetes te dashurohem ne dike tjeter s' po e kupto, kjo me mundon shume per se tepermi dhe me ben te ndihem i deshpruar.....une kerkoi nga ju te nderuar forumist qe te me ndihemoni te me thuni dicka qe te ndihem sadopak i lehtesuar nga fjalet tuaja.

Ne fund edhe nje pershendetje te perzemert dhe ju kekroi falje gjithe atyre anetareve qe me ishin perxhexhure kure une kisha hapure te njejten tem me pare pra, me falni dhe ndihem shum keq qe nuk kam mundure te ju kunderpexhixhem per shkak se isha jasht botes se internetit.

Me falni nese e zgjata pak por ky eshte obsesioni im dhe nje arsyje tjeter qe po ju mundoi une juve eshte se nuk ka ketu ne Kosove forume qe ndegjon fjale ngushelluese kaq te kendeshme

Me respect: E R I O N I

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    O lale, paske shume diference moshe 18 me 27, i thone 9 vjet, dhe 9 vjet jane shume. Sidomos qe vajza qenka akoma adoleshnte.

Tashi, meqe te qenka bere obsesion, si i thone gozhda qit gozhden, keshtuqe me mire lidhu me naj vajze tjeter, dhe do ta shofesh qe fiksimi do te te kaloje.

Hajt shnet ene u sherofsh nga obsesioni

Tema tė Ngjashme

1. Jeta dhe ēfarė mendoni pėr te?
    Nga Poeti nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 121
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •